Zanimivo se mi je zdelo opazovanje energijskega polja mlade ženske, ki je sedela pred mano. S svojo jasnovidno sposobnostjo, sem na njeni levi strani videla, kako v pozoru stoji silhueta bojevnice.

Zanimalo me je, kako je to, kar vidim,  povezano z besedami, ki so prihajale iz njenih ust. Bile so polne hrepenenja in upanja. Opazila sem, kako se njeno srce med govorjenjem odpira. Temni oblački energije, ki so le nekaj trenutkov nazaj zastirali srce, so se umikali. V moji bližini se je počutila varno, sprejeto, zato je zmogla pogum, da se razkrije.

Ivana je bila poklicno uspešna ženska v poznih tridesetih.  Svojo energijo je do kakega leta nazaj usmerjala v doseganje položajev na področju, rezerviranem  predvsem za moške. Njen način delovanja je bil po večini mentalen, analitičen. S tem ni nič narobe. Kljub vsemu pa je potrebno, če se želimo dotakniti polja ljubezni, potrebno razviti še druga orodja.
Se znate odpreti ljubezni? 

Kako v svoje življenje pritegnemo partnerja?

V Ivani se je šele pred kratkim prebudilo hrepenenje, da si ustvari prostor za partnerja. Začutila je, da je sedaj čas. Da je pripravljena. Istočasno pa je na srečanjih govorila o tesnobi, ali jo bo njen moški sprejel tako kot je. Zanimalo jo je, ali bo v njej prepoznal tisto edino žensko, ki se ji bo zavezal. S temi vprašanji, ki si jih je spontano postavila, je začela potovanje k sebi.

Ali veste, da v svojem energijskem  polju nosite zapise o vseh preteklih izkušnjah?

Tako kot pri Ivani, so tudi v vašem energijskem polju zapisi tudi o preteklih partnerstvih. Tako tistih, kjer smo bili prizadeti, kot tudi tistih, kjer smo doživeli izpolnitev. V polju vibrirajo z določeno frekvenco, ki povzroči, da k sebi pritegnemo točno določene ljudi.  Močna čustva, ujeta v dogodek, ustvarijo svojstveno energijsko polje. Ta živi samostojno naprej, dokler se ga ponovno ne dotaknemo in razrešimo.

Vse to je povezano z razvojem osebnosti.  Naša dušna inteligenca, pa je neviden dirigent, ki stoji zadaj. Kaj to pravzaprav pomeni ? Vse se nam zgodi z namenom. V svoje življenje bomo pritegnili nekoga, ki nam bo pomagal razvozlati vozle, ki so se nabrali v našem preteklem življenju.

Vpogled v Ivanino polje razkrije močno ljubezensko zgodbo. Čas plemenske družbe. Takrat je živela kot ženska. Bila je vodja, bojevnica. Ob sebi je imela moškega, močnega bojevnika. V njegovih očeh je bila edina ženska. Ljubezen, ki sta si jo izkazovala, je bila pristna in čista.

Kako vaša preteklost skozi nezavedno vpliva na vašo sedanjost?

Ne da bi se tega v resnici zavedala,  Ivana ponovno išče »svojega »moškega. Od moških, ki jih srečuje sedaj, ne zahteva nič manj kot to, kar je nekoč že imela. Ko začuti, da ji tega ne bodo mogli dati, se v njej zbudi potreba po kontroli in partnerstvo čez določen čas razpade. To je njen način, da sproži konec.

Kako kljub razočaranju izberete pogum za iskanje prave ljubezni?

Ivana sedaj razume, zakaj se v njej prebujajo občutja ljubosumja in pretiravanja v zvezi s potrditvami.  Ti občutki so v resnici njeni smerokazi. Pri njej ne gre za to, da bi bila izbirčna in da išče popolnega moškega. Povem ji, da z njo ni nič narobe. Potrebuje to slišati. Njeno srce pa potrebuje to slišati od nje.

Ali veste, da s sprejemanjem sebe odprete prostor ljubezni?

To je stavek, ki bi ga moral vsak od nas slišati milijonkrat na dan. Dokler ga ne ponotranjimo in se ga zavemo. Včasih se ujamete  v družbene vzorce. Motijo vas opazke okolice, pričakovanja družine. Nekatere,  ne da bi se tega zavedali,  prevzamete za svoje. To pomeni, da mislite, da morate živeti na določen, družbeno potrjen način. Strah vas je prisluhniti svojemu srcu, ki natančno ve, kaj si želite. S sprejemanjem svoje edinstvenosti odprete prostor ljubezni.

Ste se tudi vi kdaj ujeli v zanko pričakovanj s strani okolice in pri tem pozabili nase, na svoje želje, hrepenenja?  Vas zanima, kateri notranji vzorci krmilijo vaše partnerske izbire?

Če si želite na tem področju narediti kvaliteten korak naprej, se lahko udeležite delavnice Srečno in zadovoljno partnerstvoveč tu

Imate raje individualni pristop?

Potem vam priporočam, da si pogledate svetovalni program Notranja moč. Prijavite se na uvodno srečanje….več tu.

Če želite prejemati zanimive članke s področja osebnega razvoja in kako v svojem življenju ustvariti več blaginje, lahko svoj mail zapišete v obrazec na desni strani zgoraj.

 

Anita Kejžar Škulj, Certificiran Life coach, trenerka za življenjska vprašanja