Ponovna povezava -The Reconnection ®

 

REZERVACIJA TERMINA

Si kdaj pomislil-a

“Joj, ko bi imela tisto telo, zdravje, energijo, kot sem jo imel-a takrat in to razmišljanje, ki ga imam danes?”  S ponovno povezavo je to mogoče.

In ne le to,  lahko ti pomaga tudi do jasnih misli, večje širine razmišljanja in sposobnosti učenja, samozavesti pri odgovarjanju in nastopanju. 

IZ PRAKSE: Ponavljajoči glavoboli, izostajanje od pouka, socialna zadržanost in strah pred tem, kako bo sploh opravila maturo z večmesečnim izostankom, je do mene pripeljalo 17 letno dijakinjo. Imela je velike težave pri matematiki.
Sporočilo mame: glavoboli izzveneli, socialni kontakti lahkotnejši, matura opravljena.
REZERVACIJA TERMINA

Spomnim se, kot da je bilo včeraj…

Ponovna povezava je mene našla v mojem temačnem trenutku. Imela sem načeto zdravje, psihično pa sem o sebi mislila samo najslabše. Res bedno stanje.

Sprememba, ki sem jo doživela v nekaj mesecih me je tako navdušila, da sem se odločila dr. Pearlovo metodo The Reconnection – Ponovna povezava, pripeljati tudi v Slovenijo. Pri meni: okrepljen imunski sitem, da skoraj ne zbolim več, misli, ki so postale pozitivnejše in več življenjske energije. 

Primer gospe Jožice: povrne se gibljivost prstov, izgine alergija na eterična olja. Spet lahko uživa med rožami na svojem vrtu.

Rezervacija termina in cena 

Dodaj izbrano storitev v košarico. Po vplačilu te kontaktiram in dogovoriva termin. Če nisi gotov-a, kaj izbrati in imaš dodatno vprašanje, me pokliči na 051 307 668. Če ne dvignem takoj, pokličem nazaj, ko je mogoče.

Reconnective healing - Zdravljenje s Ponovno povezavo

Izberi posamični tretma in si pridobi svojo izkušnjo. Namen: povrnitev v ravnovesje na telesni, čustveni, miselni in duhovni ravni. Poteka na daljavo. Čas trajanja: ena ura.
 • 70 €

V KOŠARICO

Reconnective healing - Zdravljenje s Ponovno povezavo - Paket 3

Priporočena izbira. V praksi so se tri zaporedni tretmaji izkazali kot optimum.
 • 180 €
Skupna vrednost paketa je 210 €.  S plačilom celote na začetku prihranite 30 €.

V KOŠARICO

The Reconnection - Osebna ponovna povezava

Namen: pospešitev osebnega razvoja, uskladitev s poslanstvom. Postopek naredimo samo enkrat v življenju. Aktiviramo proces, ki se odvija še dolgo v času. Izvedem ga v dveh srečanjih, en dan za drugim. Vedno v fizični prisotnosti (Kamnik)
 • 333 Cena postopka je enaka po vsem svetu.

V KOŠARICO

Eno ali drugo, ali oboje? Kaj naj izberem?

Procesa skupaj tvorita celoto. Optimalno je, da ju izvedemo enega za drugim in tako ustvarimo pogoje za ustvarjanje ravnovesja, rasti in razvoja na način, ki je v danem trenutku najbolj primeren za nas.

Kaj je Zdravljenje s Ponovno povezavo?

Je uveljavljen pristop dela z energijo, ki se ga izvaja brez dotika, brez zapletenih korakov, opreme, postopkov, diagnosticiranja ali ritualov. Je znanstveno podprt in znano je, da omogoča pomemben napredek na vseh področjih vsakdanjega življenja: fizično dobro počutje, jasnost misli, notranji čustveni mir in duhovno, ter življenjsko rast.

Presega do sedaj znane zdravilske metode, se ne osredotoča na simptome, zato to ni terapija. Preprosto se v interakciji z inteligenčnim poljem-energijo, svetlobo in informacijami™ zgodijo spremembe, ki spodbudijo optimalno stanje balansa v človekovem življenju.

IZ PRAKSE: Izguba motivacije v karieri. Težave z zanositvijo.  Nezadovoljna je, ker z možem živita pri starših. Po tem: Začnejo se dogajati pozitivna naključja. Premeščena je na drugo delovno mesto, kjer se počuti v svojem elementu. Spet začuti svoje poslanstvo, zacveti. Ujame še zadnjo možnost za ugoden predkoronski kredit za nakup hiše. Vse ji nekako steče, se sprosti in nato tudi naravno zanosi.
REZERVACIJA TERMINA

Začetnica Ponovne povezave v Sloveniji

Anita Kejžar Škulj sem bila pionirka, ki je dr. Pearlovo metodo
Reconnection – Ponovna povezava, prvič pripeljala tudi v Slovenijo.

Leta 2009 sem si pridobila licenco za izvajalko Reconnective healing in The Reconnection v Londonu in kasneje v Los Angelesu. Bila pobudnica in sodelovala pri izdaji knjižne uspešnice Ponovna povezava: zdravi druge, zdravi sebe, ki je v Sloveniji doživela več ponatisov. Sodelovala kot volunterka na več seminarjih po Evropi. Kot producentka dokumentarnega filma The Matrix – Matrica življenja za Slovenijo, sem pred 660 gledalci v Cankarjevem domu gostila dr.Pearla, protagonista filma. Na moje povabilo, je intervju z njim vodila dr. Manca Košir. 2012 sem soorganizirala prvi seminar Ponovne povezave v Ljubljani.

IZ PRAKSE: Na kontrolnih pregledih za ščitnico je zdravnik enostavno z začudenjem povedal, da je več kot zadovoljen. Rekel je, da je Andrej zelo redek primer, ki je v tako kratkem času – pol leta, spravil vse vrednosti povečane ščitnice v meje normale. Manca, mama iz Maribora

Ponovna povezava je zate, če iščeš/si želiš:

Seznam spodaj navedenih koristi je nastal, kot posledica pričevanj tisoče ljudi po vsem svetu, ki so prišli v stik z zdravilnimi frekvencami Ponovne povezave, kot tudi znanstvenih raziskav izvedenih v uglednih inštitucijah širom sveta. Opažamo, da se spremembe pogosto zgodijo v trenutku in ostajajo trajne.

 1. ZDRAVLJENJA: Fizično – zlomljene kosti, prirojene stanja, rak, slepota, gluhost, srčno-žilna obolenja, kožno obolenja…Mentalno – psihoze, avtizem,…Čustveno – jeza, brezvoljnost, depresija, tesnoba,… Duhovno- izguba smisla življenja, duhovna praznina …
 1. ZAVEDANJE: Povečanje zavedanja kdo si, kaj so tvoje resnične potrebe, ozaveščanje bistva sebe
 1. NOTRANJI MIR: Globok občutek miru in spokoja.
 1. MISELNA JASNOST: Naenkrat postane lahkotno z izbirami, odločitvami, da rešimo probleme. Povečana jasnost o smeri življenja.
 1. POVEZANOST: Občutek, da smo povezani z vsem in vsakomur. Ločenost izgine.
 1. WELLNESS IN RAVNOVESJE: Izkušnja dobrega počutja, da smo v balansu sami s sabo in s svojim življenjem.
 1. INSPIRACIJA: Pogostnost takojšnjih navdihov.
 1. SPREJETOST: Začnemo sprejemati sebe, izstopamo iz presojanja, sodb in dvomov ali smo dovolj, zavedanje, da smo vredni.
 1. NOVE SPOSOBNOSTI: Nenadna prebuditev spečih in prej nepoznanih talentov, sposobnosti.
 1. SINHRONOST: Začnemo prepoznavat sinhronosti dogodkov, ljudi. Sinhronost postajajo dnevna izkušnja.
 1. LAHKOTNOST SPREMEMB: Spremembe postajajo lahkotnejše, manj je odpora do njih.
 1. RADOST: Radost postane pogostejša, zavedanje hvaležnosti se povečuje.
 1. ZAUPANJE INSTINKTU: Instinkt postane ostrejši, kar omogoča večjo učinkovitost in lahkotnost vsakodnevnega življenja.
 1. VEDENJE: Občutek »da enostavno veš« brez potrebe po analizi in spraševanju »zakaj«.
 1. REORGANIZACIJA ŽIVLJENJA: Pogosto pride do spremembe in reorganizacije: izbira druge kariere, partnerske odločitve in selitve.
 1. ODNOSI IN INTIMNOST: Odnosi postanejo bolj gladko potekajoči, manj je zatikanja. Več sproščenosti v intimnosti.
 1. IZBOLJŠANA KOMUNIKACIJA: Komunikacija postane bolj tekoča, z večjim je navdihom in inspiracij.
 1. IZGINE EGO: Nenaden premik iz »biti v kontroli« v »biti v pretoku« in sledenje toku življenja.
 1. PROBLEM Z NADZOROM IZGINE: Ego se pogosto sprosti in se usede na »sovoznikov« sedež.
 1. JEZA SE RAZGRADI: Jeza in težaven temperament se pogosto umiri in izginja.
 1. FRUSTRACIJA SE POMIRJA: Hitreje dostopanje do stabilnosti in ven iz drame
 1. VEČ LJUBEZNI: Izkušnja ljubezni postane bolj otipljiva, večjem obilju. Razumevanje ljubezni onkraj časa in prostora in nenavezanost na rezultate.
 1. VEČ POTRPEŽLJIVOSTI: Potrpežljivost postane bolj konsistentna.

Ponovna povezava nudi dva načina uporabe:

Prvi je Reconnective Healing®-Zdravljenje s Ponovno povezavo, drugi The Reconnection ® – Osebna Ponovna povezava. Razlika med njima je v namenu in v postopku.

Reconnective Healing – Zdravljenje s Ponovno povezavo

POSTOPEK: 1-3 tretmaji. Praktik aktivira polje rekonektivnih frekvenc, pri tem se klienta ne dotika. Klient sproščeno leži in prejema.

The Reconnection – Osebna Ponovna povezava

POSTOPEK: Praktik aktivira točno določene točke in linije na telesu. Poteka v dveh zaporednih dneh. Klienta se ne dotika. Izvedemo le enkrat v življenju.

Eno ali drugo, ali oboje? Kaj naj izberem?

Procesa skupaj tvorita celoto. Optimalno je, da ju izvedemo enega za drugim in tako ustvarimo pogoje za ustvarjanje ravnovesja, rasti in razvoja na način, ki je v danem trenutku najbolj primeren za nas.

Reconnective healing ® – zdravljenje s ponovno povezavo prakticiram na daljavo, kar se odlično obnese. Ko delam na daljavo se okoli vas ustvari polje informacij iz katerega prejemate. Kadar sem v Sloveniji je možnost tudi v živo v Kamniku. 

Dogovorimo se za termin, dan in uro. V kontaktu smo preko Zooma, Wats up, telefona ali druge brezplačne aplikacije.

Rezervirajte si čas ene ure, ki je namenjen samo vam.

Ko poteka tretma, boste sproščeno sedeli ali ležali na hrbtu. Položaj ne vpliva na učinkovitost. Primerna je kakršnakoli obleka, v kateri se počutite udobno. Nakita, ur, pasov ni potrebno odstranjevati.

Koliko Zdravljenj s ponovno povezavo se priporoča?

Lahko izberete eno, dve ali tri. Tri so se v praksi pokazale kot optimum, zato je to naše priporočilo. Izvedejo se en dan za drugim ali nekajdnevnem razmiku. 

Serijo ponovimo čez dva do tri mesece. Prej pa le ob morebitni poškodbi ali življenjskemu pretresu ali če začutite, da želite narediti korak naprej v življenju in je sedaj pravi čas za vas.

The Reconnection® – Osebna Ponovna povezava se izvede le enkrat v življenju.

Dogovorimo se za osebni obisk pri meni. Izvedem postopek aktivacije točno določenih točk in linij na telesu.

Postopek poteka v dveh zaporednih dneh.

Kaj se dogaja med samim tretmajem? 

Med tretmajem sodelujejo med sabo trije dejavniki: oseba, ki prejema, praktik in inteligenčno polje frekvenc Ponovne povezave.

Praktik med seanso nežno premika roke, klienta se ne dotika. Zavestno vzpostavi stik s frekvencami s čimer začne vibrirati na višji vibraciji. Po principu resonance, se klient začne odzivati in tudi sam začne vibrirati v bolj koherentnem – usklajenem stanju.

Na kakšen način deluje?

Ponovna povezava uporablja širši spekter svetlobe, energije in informacij. Vemo, da je vse naokoli nas energija, da smo mi sami energija in da je vse sestavljeno iz energije. Naše celice na kvantnem nivoju izmenjujejo informacije skozi ustrezne vibracije.

Bom kaj čutil-a?

Pogosto ljudje opisujejo, da vidijo močno svetlobo, barve ali geometrične like v vidnem polju. Nekateri zaznavajo močnejše pretoke energije po telesu v obliki vročine, mraza ali vetra. Lahko pride do jasnih misli in uvidov o svojih življenjskih vprašanjih. Drugi zaznavajo vonje ali okuse, ki kot, da niso s tega planeta, so nekaj povsem novega. Nekateri slišijo zvoke, piske, poke…

Obstajajo tudi ljudje, ki medtem, ko ležijo, ne zaznavajo nič posebnega.

Praksa je pokazala, da ne glede na to ali imajo ljudje močne zaznave ali skoraj neznatne to ni merilo uspeha.

Kakšna bo sprememba?

Sprememba se pokažejo na različne načine.  Največ naredite, če se prepustite.

Tri različne osebe z enako diagnozo in enakimi simptomi lahko doživijo tri različne rezultate. Podobno, kot v moderni medicini, ko z istim zdravilom za isto bolezen dosežejo pri različnih ljudeh različne učinke.

 • Postopek je preprost in ne zahteva nobenih tehnik, obredov ali ritualov, ki bi jih morali obvladati ali slediti.
 • Energija se ne pošilja, praktik deluje kot katalizator. To omogoča klientu, da prejema direktno iz polja možnosti.
 • Energija ni usmerjena na določeno področje ali namenjena določenemu rezultatu.
 • Zdi se, da učinki naraščajo z oddaljenostjo praktika od klienta.
 • Pri vsaki interakciji s frekvencami se dostopa do celotne pasovne širine in ne podmnožice energij.

S čim se pravzaprav ponovno povežeš?

Reconnection – Ponovna povezava nas vrača na naše prvotne nastavitve.  Razširjene znanstvene raziskave so potrdile, da se optimizira genski zapis, povezujejo so DNK verige, ki so mirovale že milijone let. Njihova aktivacija prinaša zdravljenje, na telesni, čustveni, miselni in/ali duhovni ravni, kot je potrebno. Hkrati pa se povezujemo z delom sebe, ki je izven časa in prostora in je večdimenzionalen – dobimo dostop do shrambe evolucijskih orodij.

V času materializacije in zgoščevanja naše zavesti v zavedanje le svoje tridimenzionalnosti – telesnosti, smo izgubili stik z vedenjem kdo v resnici smo, z našo resnično naravo.

To se je zgodilo na način, da so se prekinile povezave med energijskimi linijami telesa in energijskimi linijami planeta, od tam pa z linijami Univerzuma, preko katerih smo imeli dostop do informacij, ki so nam določala zavedanje, da smo bitje luči in večdimenzionalni.

Informacije o katerih govorimo, so izvorna informacija o popolnem zdravju telesa, čustev in uma – kot nekakšen osnovni recept popolnosti delovanja človeka v njegovem izvornem stanju, kot si ga je zamislil Kreator. Svetloba in informacije, ki jih s ponovnim povezovanjem prikličemo, naj bi stimulirale celo DNK in nas tako spremenile na globljih ravneh.

The Reconnection – Osebna ponovna povezava je namenjena vsem, ki jih zanima osebnostno in duhovno zorenje in vsem, ki si želijo telesnega zdravja.

S postopkom, ki poteka v dveh zaporednih dneh, enkrat v življenju, ponovno povežemo svetlobne energijske linije našega telesa z energijskimi linijami planeta Zemlje in linijami, ki povezujejo ves Univerzum (v kvantni fiziki znane kot strune).

Pogosto ljudje opišejo svoje spremembe:

 • izboljšanje zdravja,
 • sposobni smo boljših izbir,
 • odpravlja strah,
 • občutke krivde,
 • smisel življenja postane jasnejši,
 • postanemo lahko kreativnejši,
 • bolj uživamo v tem trenutku,
 • uravnovesi se lahko imunski sistem,
 • psihični napori postanejo manj obremenjujoči.

Duhovno se razvijemo v krajšem obdobju, kot bi se sicer. 

Nekako v tem smislu, namesto, da gremo po stopnicah v višje nadstropje, nas ponovna povezava, kot dvigalo prenese višje hitreje in lahkotneje. To pa je resnično darilo, ki si ga lahko podari vsak posameznik.

IZ PRAKSE: Že po prvem tretmaju ponovne povezave sem začutila intenzivne spremembe v telesu. Moje telo in tudi življenje je bilo do sedaj ena gmota bolečin in strahu. Kot posledica raznih padcev so nastajale poškodbe na telesu. Zadnjih deset let je bil vsak moj gib bolečina. Po tretmajih: V mene je prišel optimizem, bolečine in zakrčenost telesa je popustila. Nekako je popustil tudi strah pred tem kaj in kako bo jutri. Sedaj sem bolj gibljiva in veliko hodim.  Dragica, upokojenka iz Ljubljane

REZERVACIJA TERMINA

Brez dotika, zapletenih postopkov, ritualov, diagnoz, tehnik ali opreme

Leta 1993 je kiropraktik dr. Eric Pearl ob svojem delu začel opažati čudne učinke. Čeprav se jih ni dotikal, so njegovi pacienti čutili njegove roke, med terapijo so se tresli, trdili so, da so ob njih še druga bitja. Rezultati so bili še bolj neverjetni – pacienti so ozdravili raka, izginili so simptomi cerebralne paralize, prenehali so se epileptični napadi, izginila je revma …

ZNANOST DOKAZUJE: Ugledni znanstveniki, kot so dr. Konstantin Korotkov (Univerza Saint Petersburg), dr.William Tiller (Univerza Stanford), dr. Gary Schwartz (Univerza Arizona) in drugi so raziskali neposreden vpliv frekvenc na zdravje, dobro počutje ljudi. Laboratorijske analize so dejansko dokazale edinstvenost ponovne povezave, kot je na primer, da se efekt povečuje z oddaljenostjo, da postavljanje namere pred izvajanjem in usmerjenost v simptome zmanjša učinkovitost in da se “temperatura” v prostoru dvigne za 200 C . Njihove ugotovitve so zbrane v knjigi Science Confirms Reconnective Healing.

Zdravljenje s Ponovno povezavo je sprožilo interes priznanih znanstvenikov, njihove ugotovitve so opisane v knjigi Znanost potrjuje obstoj rekonektivnega zdravljenja. Knjiga je nastala v letih 2008 – 2012.

Večina raziskav je vezana genetiko, spremembe v polju prostora in na biopolje.

Vsako živo bije ima biopolje ali magnetni potencial. GDV aparatura meri subtilno svetlobo biopolja.

Dr. Schwartz iz vseučilišča iz Arizone je izvedel poskus na rastlinah. Želel je ugotoviti kako različne zdravilske metode vplivajo na DNK – genski material.

Ko se list utrga iz matične rastline ta počasi umre. To ni tako kot pri človeku, ki krvavi, temveč se zmanjšuje svetloba, ki jo oddaja. V eksperimentu je dr.Schwartz meril hitrost zmanjševanja svetlobe.

List, ki ni bil tretiran z nikakršno zdravilsko modaliteto je je umru v 7 – 10 dneh.

List, ki je bil tretiran z Reikijem – njegovo zdravljenje se je naglo dvignilo, nato v kratkem času izzvenelo.

List, ki je bil tretiran s Čigongom – zdravljenje lista se je počasi začelo in trajalo dalj časa.

List, ki je bil tretiran s frekvencami Ponovne povezave – izboljšanje je nastopilo hitro in trajalo 90 dni – 9x več, kot list, ki ni bil tretiran.

REZERVACIJA TERMINA

* Opozorilo: Programi, ki jih nudi Anita Kejžar Škulj, ne nadomeščajo pristopov uradne medicine in tradicionalnega terapevtskega zdravljenja. So zgolj dopolnilne oblike pomoči, ki lahko pomagajo izboljšati kvaliteto življenja in spremeniti pogled na življenjsko situacijo. Anita Kejžar Škulj ne postavlja medicinskih ali drugih diagnoz, niti ne daje obljub ali zagotovil. Naročnik programov je sam odgovoren za svoje zdravje. Zato je pomembno, da glede svojega zdravstvenega stanja oziroma bolezni upoštevate navodila zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.