Ponovna povezava -The Reconnection ®

 

Spomnim se, kot da je bilo včeraj…

Reconnection ali Ponovna povezava je mene našel v mojem temnem trenutku. Imela sem načeto zdravje, psihično pa sem o sebi mislila samo najslabše. Res bedno stanje.

Sprememba, ki sem jo doživela v nekaj mesecih me je tako navdušila, da sem se odločila dr. Perlovo metodo Reconnection – Ponovna povezava, pripeljati tudi v Slovenijo.

Ponovna povezava je darilo svetu. Nekaj, kar smo nekoč že imeli.

Prisluhnite v videu, kako je ponovno povezanost doživela Jožica, ko si je izbrala Zdravljenje s Ponovno povezavo na daljavo.

Pred osmimi leti sta po operaciji kit na dlani ostala palec in kazalec kot “čevap”, negibna in otopela. Imela je tudi občutljivost kože na eterična olja, saj je po pletju vrta vedno odšla z rdečimi izpuščaji.

The Reconnection® – Ponovna povezava je novejši pristop dela z energijami, svetlobo in informacijami.

Zdravilne frekvence ponovne povezave, urejajo, delajo red in usmerjajo energijo človekovega bitja. Ob prisotnosti teh frekvenc se uredi pretok skozi akupunkturne meridiane, čakre in skozi celotno avrično polje. To spodbudi možnost, da se v človeku manifestira popolno ravnovesje na telesni, čustveni, miselni in duhovni ravni. Ponovna povezava presega metode in tehnike in zaobjema širši spekter energije, svetlobe in informacij. Praktik je katalizator, ki v osebi sproži prižig iskre, spominjanja o celosti, proces samozdravljenja človeka, kot celote.

Leta 1993 je kiropraktik dr. Eric Pearl ob svojem delu začel opažati čudne učinke. Čeprav se jih ni dotikal, so njegovi pacienti čutili njegove roke, med terapijo so se tresli, trdili so, da so ob njih še druga bitja. Rezultati so bili še bolj neverjetni – pacienti so ozdravili raka, izginili so simptomi cerebralne paralize, prenehali so se epileptični napadi, izginila je revma …

ZNANOST DOKAZUJE: Ugledni znanstveniki, kot so dr. Konstantin Korotkov (Univerza Saint Petersburg), dr.William Tiller (Univerza Stanford), dr. Gary Schwartz (Univerza Arizona) in drugi so raziskali neposreden vpliv frekvenc na zdravje, dobro počutje ljudi. Laboratorijske analize so dejansko dokazale edinstvenost ponovne povezave, kot je na primer, da se efekt povečuje z oddaljenostjo, da postavljanje namere pred izvajanjem in usmerjenost v simptome zmanjša učinkovitost in da se “temperatura” v prostoru dvigne za 200 C . Njihove ugotovitve so zbrane v knjigi Science Confirms Reconnective Healing.

Začetnica Ponovne povezave v Sloveniji

Anita Kejžar Škulj sem bila pionirka, ki je dr. Perlovo metodo
Reconnection – Ponovna povezava prvič pripeljala tudi v Slovenijo.

Leta 2009 sem si pridobila licenco za izvajalko Reconnective healing in The Reconnection v Londonu in kasneje v Los Angelesu. Bila pobudnica in sodelovala pri izdaji knjižne uspešnice Ponovna povezava: zdravi druge, zdravi sebe, ki je v Sloveniji doživela več ponatisov. Sodelovala kot volunterka na več seminarjih po Evropi. Kot producentka dokumentarnega filma The Matrix – Matrica življenja za Slovenijo, sem pred 660 gledalci v Cankarjevem domu gostila dr.Pearla, protagonista filma. Na moje povabilo, je intervju z njim vodila dr. Manca Košir. 2012 sem soorganizirala prvi seminar Ponovne povezave v Ljubljani.

Mnenja mojih strank

Že po prvem tretmaju ponovne povezave sem začutila intenzivne spremembe v telesu. Moje telo in tudi življenje je bilo do sedaj ena gmota bolečin in strahu. Kot posledica raznih padcev so nastajale poškodbe na telesu. Zadnjih deset let je bil vsak moj gib bolečina.
Opazila sem, da je v mene prišel optimizem, bolečine in zakrčenost telesa je popustila. Nekako je popustil tudi strah pred tem kaj in kako bo jutri. Sedaj sem bolj gibljiva in veliko hodim.

Dragica, upokojenka iz Ljubljane

Hčerka je imela bolečine v predelu želodca več kot 1 mesec, zdravila so ji kratkotrajno pomagala, po tem pa ne več. Poleg bolečin je začela tudi bruhati, ni imela apetita.

Po Anitini “terapiji z energijami”, za katero hčerka ni vedela in še danes ne ve, na dan terapije in naslednji dan ni bilo izboljšanja, nato pa je prišlo do bistvenih sprememb na boljše. Stanje se je praktično čez noč izboljšalo: popolna odsotnost bolečine, povrnitev apetita. Hči je bila prijetno presenečena in zadovoljna.

Mirna, fizioterapevtka

Študentka prvega letnika splavala iz tesnobe in nemoči.

Mama mi napiše: “Rekonektivne seanse so premaknili neke stvari pri moji hčeri. Hvala za to. Največja stvar je, da je poslala maile profesorjem in jih obvestila o svojen stanju ter jih prosila za nasvet kako nadaljevati. K sreči je dobila ogromno spodbude in zagona, poleg tega tudi informacijo, da so se nekateri predmeti začeli v živo. Včeraj je bila po vsem tem času spet tam in je delala.”

Mateja, mama iz Ljubljane

Na kontrolnih pregledih za ščitnico je zdravnik enostavno z začudenjem povedal, da je več kot zadovoljen. Rekel je, da je Andrej zelo redek primer, ki je v tako kratkem času – pol leta, spravil vse vrednosti povečane ščitnice v meje normale.

Manca, mama iz Maribora

Imate vprašanja? Imam odgovore:

Ponovna povezava nudi dva načina uporabe. Prvi je Reconnective Healing®, drugi The Reconnection ®. Razlika med njima je v namenu in v postopku.

Reconnective Healing zdravljenje s ponovno povezavo – NAMEN: balans in postavljanje reda.

Pomaga, da hitreje obnavljamo svoje celice, da smo kot celota bolj v harmoniji oziroma bolj zdravi.

POSTOPEK: 1-3 seanse. Praktik aktivira polje rekonektivnih frekvenc, pri tem se klienta ne dotika. Klient sproščeno leži in prejema.

The Reconnection – Osebna ponovna povezava – NAMEN: pospešena evolucija, živeti več sebe.

Pomaga nam, da pospešimo osebni razvoj, smo bliže svojemu poslanstvu in svoji resnični biti.

POSTOPEK: Praktik aktivira točno določene točke in linije na telesu. Poteka v dveh zaporednih dneh. Klienta se ne dotika. Izvedemo le enkrat v življenju.

Eno ali drugo, ali oboje? Kaj naj izberem?

Procesa skupaj tvorita celoto. Optimalno je, da ju izvedemo enega za drugim in tako ustvarimo pogoje za ustvarjanje ravnovesja, rasti in razvoja na način, ki je v danem trenutku najbolj primeren za nas.

Lahko ju izvedemo tudi ločeno s poljubnim časovnim razmikom. Vi vedno veste, kaj je najbolje za vas.

Reconnective healing ® – zdravljenje s ponovno povezavo večinoma prakticiram na daljavo. V praksi se je to odlično obneslo. Izkazalo se je, da za energije čas in prostor nista omejitev.

Dogovorimo se za termin, dan in uro. V kontaktu smo preko Skyp-a, Wats up, telefona ali druge brezplačne aplikacije.

Nekaj osnovnih principov, preden začnemo

Razložim vam princip po katerih delujejo frekvence ponovne povezave. Kot izvajalka postopka sem posrednik spremembe. Ničesar ne zdravim, nisem zdravitelj. Trenirana sem, da v sebi aktiviram frekvenco ponovne povezave, ki je specifična. Po principu resonance in uglaševanja pustim, da vaše polje prepozna frekvenco in se nanjo odzove z ustvarjanjem reda.

Znanstveno je dokazano, da namera in usmerjanje zdravljenja v odpravljanje simptomov upočasni frekvence. Zato vas o podrobnostih vaše težave ne sprašujem. Vaša naloga je, da se sprostite in prejmete, karkoli pride.

Rezervirajte si čas ene ure, ki je namenjen samo vam.

Sam postopek dela s frekvencami traja med 35 -45 minut. Izklopite mobilni telefon in ostale motilce. Ko poteka tretma, boste sproščeno sedeli ali ležali na hrbtu. Položaj ne vpliva na učinkovitost. Primerna je kakršnakoli obleka, v kateri se počutite udobno. Nakita, ur, pasov ni potrebno odstranjevati.

Koliko zdravljenj s ponovno povezavo se priporoča?

Pri zdravljenju s ponovno povezavo se je izkazalo, da  so optimum trije. Vendar to ni pravilo. Vi ste tisti, ki naj začuti ali bo izbral enega, dva ali tri. Optimalno je, da si srečanja sledijo v 2-3 dnevnih razmikih.

Serijo lahko ponovimo čez dva do tri mesece. Prej pa le ob morebitni poškodbi ali življenjskemu pretresu ali če začutite, da želite narediti korak naprej v življenju in je sedaj pravi čas za vas.

The Reconnection® – Osebna ponovna povezava se izvede le enkrat v življenju.

Dogovorimo se za osebni obisk pri meni. Izvedem postopek aktivacije točno določenih točk in linij na telesu.

Postopek poteka v dveh zaporednih dneh.

Vsak človek drugače doživlja prisotnost zdravilnih frekvenc.

Inteligenca univerzuma z nami komunicira in se nam razodeva preko naših čutil. Pogosto ljudje opisujejo, da vidijo močno svetlobo, barve ali geometrične like v vidnem polju. Nekateri zaznavajo močnejše pretoke energije po telesu v obliki vročine, mraza ali vetra. Lahko pride do jasnih misli in uvidov o svojih življenjskih vprašanjih. Drugi zaznavajo vonje ali okuse, ki kot, da niso s tega planeta, so nekaj povsem novega. Nekateri slišijo zvoke, piske, poke…

Obstajajo tudi ljudje, ki medtem, ko ležijo, ne zaznavajo nič posebnega,.

Praksa je pokazala, da ne glede na to ali imajo ljudje močne zaznave ali skorja neznatne to ni merilo uspeha.

Sprememba se običajno pokažejo na načine, ki si jih niti predstavljati ne morete. Največ naredite, če se prepustite.

Način, kako se bo ravnovesje pokazalo, določata notranja modrost posameznika in univerzum. To pomeni, da človek prejme natančno toliko in v taki obliki, kakor sam dopušča. Močna pričakovanja in usmerjanje zdravljenja v simptome upočasnjujejo proces. Zato ni nujno, da pride do ozdravitve določene bolezni ali neprijetne situacije na pričakovani način.

Tri različne osebe z enako diagnozo in enakimi simptomi lahko doživijo tri različne rezultate. Podobno, kot v moderni medicini, ko z istim zdravilom za isto bolezen dosežejo pri različnih ljudeh različne učinke.

Vedno prejmete to, kar potrebujete. Ljubezen, ki vodi ta proces, vam bo dala to, kar ste voljni prejeti in odvzela, kar ste voljni spustiti.  

Glede na povratne informacije, so nekateri ljudje doživeli spremembe takoj, čez čas ali pa je niso prepoznali.

V času materializacije in zgoščevanja naše zavesti v zavedanje le svoje tridimenzionalnosti – telesnosti, smo izgubili stik z vedenjem kdo v resnici smo, z našo resnično naravo.

To se je zgodilo na način, da so se prekinile povezave med energijskimi linijami telesa in energijskimi linijami planeta, od tam pa z linijami Univerzuma, preko katerih smo imeli dostop do informacij, ki so nam določala zavedanje, da smo bitje luči in večdimenzionalni.

Informacije o katerih govorimo, so izvorna informacija o popolnem zdravju telesa, čustev in uma – kot nekakšen osnovni recept popolnosti delovanja človeka v njegovem izvornem stanju, kot si ga je zamislil Kreator. Svetloba in informacije, ki jih s ponovnim povezovanjem prikličemo, naj bi stimulirale celo DNK in nas tako spremenile na globljih ravneh.

The Reconnection – Osebna ponovna povezava je namenjena vsem, ki jih zanima osebnostno in duhovno zorenje in vsem, ki si želijo telesnega zdravja.

S postopkom, ki poteka v dveh zaporednih dneh, enkrat v življenju, ponovno povežemo svetlobne energijske linije našega telesa z energijskimi linijami planeta Zemlje in linijami, ki povezujejo ves Univerzum (v kvantni fiziki znane kot strune).

Pogosto ljudje opišejo svoje spremembe:

 • izboljšanje zdravja,
 • sposobni smo boljših izbir,
 • odpravlja strah,
 • občutke krivde,
 • smisel življenja postane jasnejši,
 • postanemo lahko kreativnejši,
 • bolj uživamo v tem trenutku,
 • uravnovesi se lahko imunski sistem,
 • psihični napori postanejo manj obremenjujoči.

Duhovno se razvijemo v krajšem obdobju, kot bi se sicer. 

Nekako v tem smislu, namesto, da gremo po stopnicah v višje nadstropje, nas ponovna povezava, kot dvigalo prenese višje hitreje in lahkotneje. To pa je resnično darilo, ki si ga lahko podari vsak posameznik.

Seznam spodaj navedenih koristi je nastal, kot posledica pričevanj tisoče ljudi po vsem svetu, ki so prišli v stik z zdravilnimi frekvencami Ponovne povezave, kot tudi znanstvenih raziskav izvedenih v uglednih inštitucijah širom sveta. Opažamo, da se spremembe pogosto zgodijo v trenutku in ostajajo trajne.

 1. ZDRAVLJENJA

Fizično – zlomljene kosti, prirojene stanja, rak, slepota, gluhost, srčno-žilna obolenja, kožno obolenja…Mentalno – psihoze, avtizem,…Čustveno – jeza, brezvoljnost, depresija, tesnoba,… Duhovno- izguba smisla življenja, duhovna praznina …

 1. ZAVEDANJE

Povečanje zavedanja kdo si, kaj so tvoje resnične potrebe, ozaveščanje bistva sebe

 1. NOTRANJI MIR

Globok občutek miru in spokoja.

 1. MISELNA JASNOST

Naenkrat postane lahkotno z izbirami, odločitvami, da rešimo probleme. Povečana jasnost o smeri življenja.

 1. POVEZANOST

Občutek, da smo povezani z vsem in vsakomur. Ločenost izgine.

 1. WELLNESS IN RAVNOVESJE

Izkušnja dobrega počutja, da smo v balansu sami s sabo in s svojim življenjem.

 1. INSPIRACIA

Pogostnost takojšnjih navdihov.

 1. SPREJETOST

Začnemo sprejemati sebe, izstopamo iz presojanja, sodb in dvomov ali smo dovolj, zavedanje, da smo vredni.

 1. NOVE SPOSOBNOSTI

Nenadna prebuditev spečih in prej nepoznanih talentov, sposobnosti.

 1. SINHRONOST

Začnemo prepoznavat sinhronosti dogodkov, ljudi. Sinhronost postajajo dnevna izkušnja.

 1. LAHKOTNOST SPREMEMB

Spremembe postajajo lahkotnejše, manj je odpora do njih.

 1. RADOST

Radost postane pogostejša, zavedanje hvaležnosti se povečuje.

 1. ZAUPANJE INSTINKTU

Instinkt postane ostrejši, kar omogoča večjo učinkovitost in lahkotnost vsakodnevnega življenja.

 1. VEDENJE

Občutek »da enostavno veš« brez potrebe po analizi in spraševanju »zakaj«.

 1. REORGANIZACIJA ŽIVLJENJA

Pogosto pride do spremembe in reorganizacije: izbira druge kariere, partnerske odločitve in selitve.

 1. ODNOSI IN INTIMNOST

Odnosi postanejo bolj gladko potekajoči, manj je zatikanja. Več sproščenosti v intimnosti.

 1. IZBOLJŠANA KOMUNIKACIJA

Komunikacija postane bolj tekoča, z večjim je navdihom in inspiracij.

 1. IZGINE EGO

Nenaden premik iz »biti v kontroli« v »biti v pretoku« in sledenje toku življenja.

 1. PROBLEM Z NADZOROM IZGINE

Ego se pogosto sprosti in se usede na »sovoznikov« sedež.

 1. JEZA SE RAZGRADI

Jeza in težaven temperament se pogosto umiri in izginja.

 1. FRUSTRACIJA SE POMIRJA

Hitreje dostopanje do stabilnosti in ven iz drame

 1. VEČ LJUBEZNI

Izkušnja ljubezni postane bolj otipljiva, večjem obilju. Razumevanje ljubezni onkraj časa in prostora in nenavezanost na rezultate.

 1. VEČ POTRPEŽLJIVOSTI

Potrpežljivost postane bolj konsistentna.

Vaša investicija

Reconnective healing - Posamična seansa

Izberite posamično seanso in si pridobite svojo izkušnjo.
 • 70 €

V KOŠARICO

Reconnective healing - Paket 3 seans

Izberite paket treh. V praksi so se tri seanse izkazale kot optimalno.
 • 180 €
bonusSkupna vrednost paketa je 210 €.
S plačilom celote na začetku vam pripada še dodaten popust v vrednosti 30 €.

V KOŠARICO

The Reconnection - Osebna ponovna povezava

Postopek naredimo samo enkrat v življenju in s tem aktiviramo proces, ki se odvija še dolgo v času. Izvedem ga v dveh srečanjih, en dan za drugim.
 • 333 € Cena postopka je enaka po vsem svetu.

V KOŠARICO

Si želiš več ravnovesja zase, za svoje drage?

  * Opozorilo: Programi, ki jih nudi Anita Kejžar Škulj, ne nadomeščajo pristopov uradne medicine in tradicionalnega terapevtskega zdravljenja. So zgolj dopolnilne oblike pomoči, ki lahko pomagajo izboljšati kvaliteto življenja in spremeniti pogled na življenjsko situacijo. Anita Kejžar Škulj ne postavlja medicinskih ali drugih diagnoz, niti ne daje obljub ali zagotovil. Naročnik programov je sam odgovoren za svoje zdravje. Zato je pomembno, da glede svojega zdravstvenega stanja oziroma bolezni upoštevate navodila zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.