Čas je že, da se spoznamo

Pravzaprav ni naključje, da se prav danes srečava. V 20-ih letih, odkar vam pomagam, sem prišla do spoznanja, da me običajno poiščete takrat, ko se vam v življenju nekaj zatakne.

V svojem življenju potrebujete jasnost. Morda si želite pritegniti idealnega partnerja ali izboljšati odnose. Morda ste prišli do spoznanja, da ne izpolnjujete svojih osebnih in poslovnih potencialov. Prav tako se zavedate, da je sedaj čas, da svoje znanje in izkušnje pretvorite v materialno blaginjo.

Potrebujete izkušenega mentorja, ki vam bo pomagal na poti do samouresničenja in razvoja duhovnih talentov?

Vse svoje odraslo življenje sem posvetila iskanju resnice o tem, kako življenje deluje

Sem strastna raziskovalka življenja. Dobrih dvajset let nazaj sem stopila na pot osebne transformacije zaradi zdravstvenih težav in čustvenih stisk. Imela sem  obdobja depresije in občutke brezizhodnosti. Prav tako sem se nenehno počutila utrujeno. Moja samopodoba je bila nizka. Pogosto sem se počutila zablokirano in imela sem občutek, da mi nič ne uspeva. Za svoj neuspeh sem krivila sistem in ljudi, za katere sem imela občutek, da me ne razumejo, ker sem drugačna. Vse to se je izražalo tudi na mojem telesu. Moja telesna odpornost je bila nizka, zaradi česar sem zbolela večkrat letno.

Ljudi, s katerimi delam, presenečata in navdihujeta moja igrivost in lahkotnost. Najbrž zato, ker v vsakem človeku zaslutim, kaj v njem ravno čaka, da se prebudi.

Ker rada pomagam ljudem, sem za svoj poklic izbrala fizioterapijo, ki pa sem jo kasneje opustila. Svoje poslanstvo sem našla v delu z energijami in pozitivni psihologiji. Za to delo sem se usposabljala na mnogih delavnicah in večletnih šolanjih doma in v tujini.

Iz zdravilskega področja in duhovne psihologije sem končala triletni študij na londonski šoli The School of Energy Healing. Poglabljala sem znanje iz telesne psihoterapije na International Institute of Core Evolution ® z dr. Siegmarjem Gerkenom. Spoznala sem, kako delati z širšim spektrom energije, svetlobe in informacijami s pristopom The Reconnection® – Ponovna povezava, dr. Erica Pearla. Pri dr. Aleksandru Šinigoju, asistentu dr. Richarda Bandlerja, začetnika NLP-ja (nevrolingvističnega programiranja), sem uspešno zaključila vse stopnje NLP-ja. Med drugim sem zaključila tudi stopnjo NLP Coach, kar bi lahko prevedli kot trener za življenjska vprašanja.

Svojo pomanjkljivost sem preoblikovala v moč, s katero pomagam ljudem

Po naravi sem zelo občutljiva. Odkar pomnim, okoli sebe čutim energije, čustva, misli in prepričanja, ki jih imajo ljudje. Prav tako čutim planetarne energije. Kar sem pred 20 leti zaznavala kot težave, se je danes izkazalo kot moj talent. Potencial, da čutim več kot drugi, sem razvila kot orodje za pomoč sebi in drugim.

Z jasnovidno sposobnostjo lahko v človekovem energijskem polju preberem, katere blokade vas zaustavljajo na področju partnerstva,  poklica in še mnogih drugih področjih vašega življenja.

Naučila sem se uglasiti z energijami, ki prihajajo iz čistega vira kozmične inteligence. Nekateri to imenujejo Bog, drugi Univerzum, ljubezen ali vse, kar je. Z dvigom vibracije v ljudeh pospešim razvijanje boljših misli, prepričanj, občutij in s tem lažjega življenja.

V nekem trenutku sem sprejela odločitev, da odkrijem svoj lasten talent. Spustila sem naučene pristope in prisluhnila notranjosti. Razvila sem svojo metodo dela. Poimenovala sem jo Vibra Spa – spajanje z Virom. To izvajam skozi poglobljeno meditacijo, kjer v polju preberem kakšni vzorci prepričanj delujejo na vas v podzavesti.

Kdo sem v svojem zasebnem življenju?

Sem mati dveh mladih odraslih. Svoje baterije najraje polnim s sprehodi v naravo. Moj vir energije je prav tako zdrava prehrana. Iz svojega jedilnika sem izločila gluten in mleko, kar mi pomaga, da se v svojem telesu dobro počutim.

Vsak dan začnem z meditacijo in naravnavo na dan. Imam ljubečo partnersko zvezo, ki traja že 25 let.