Zgodbe o uspehu

Anita te z vprašanji popelje v svet, za katerega do takrat meniš, da v tebi ne obstaja. Spoznaš bistvo, saj te do njega pripelje varno in previdno z veliko mero zaupanja. Kot človeka te obravnava celostno, na več nivojih hkrati. Izziv, s katerim imaš opraviti, dobi epilog in pot do cilja. O njem razmišljaš še potem, ko si sam.

Anita me je kot človeka obravnavala celostno, na več nivojih hkrati. Izziv, s katerim imaš opraviti, dobi epilog in pot do cilja. O njem razmišljaš še potem, ko si sam.

Lilijana Sulič,
diplomirana socialna delavka

Pri svojih štiridesetih sem si zaželela spremembe v karieri. Po začetni navdušenosti, ki sem jo imela po končanem izobraževanju za praktika hipnoze je prišel zastoj. Moj cilj, da bi nov poklic izvajala v praksi, se mi je začel oddaljevati. Nisem imela prave motivacije in preganjali so me dvomi. Želela sem si jih razrešiti, očistiti pot do cilja, postati bolj jasna in končno uresničiti cilj.

Zahvaljujoč coachingu sem spoznala sebe in svoje zmožnosti. Preko vprašanj, ki si mi jih zastavljala sem se začela slišati. Ugotovila sem, da že imam veliko odgovorov in rešitev. Povečal se je moj občutek za ljudi.

Ponotranjila sem prepričanje, da jim zares lahko pomagam. Potem sem se nekako sprostila.

S tvojim svetovanjem sem prihranila 2.000 €. Namreč, prepričana sem bila, da moram za dosego cilja obvezno opraviti dodatno izobraževanje v tej vrednosti. Zdaj vidim, da je bil to le moj izgovor.

Mislim, da si me dobro osebnostno ocenila. Temu primerno si na pravi način pristopala z motivacijo in shemo coachinga.  Še vedno sem se zavedala odgovornosti do sebe in s tem reševala naloge zaradi sebe. Bi rekla, da še najbolj cenim sistem »push and pull«, saj je bil v idealnem sorazmerju. Po koščkih sem/sva odkrivali mene in se ob tem presenečala, da zmorem VEČ, kot sem si mislila.

Anžela Wirth,
hipnoterapevtka, izvajalka EFT (tapkanje), bioterapevtka
www.center-afectum.si

Za delavnico Kako zmanjšati strah pred spremembo in sprejeti odločitev, sem se odločila zato, ker je praktična. V kratkem času ti prinese veliko, predvsem pa te poveže samim s sabo (včasih je res super, da nas nekdo vodi oz. se prepustimo nekomu drugemu). Prišla sem, ker si vzamem čas tudi zase, ga rada izkoristim na učinkovit način, kar ta delavnica definitivno je.

Anita je tukaj zelo dober posrednik med tem, kar si želiš in kaj bi rad rešil v svojem svetu. Predvsem pa sem se zanjo odločila, ker si želim napredovati v višje frekvence dojemanja same sebe. Tudi želim razrešiti vse težave, ki mi omejujejo dostop do tega.

Všeč mi je bil cel koncept; najprej smo se pomenile oz. vsaka podale izkušnjo na postavljeno vprašanje, nato smo skozi tvoje usmerjanje to reševale. In potem spet (3x). Vzpostavila se je atmosfera zaupanja, ko vsak deli svojo zgodbo – in pogum. Spoznaš, da je vsak na svoji poti, vsak s svojimi izkušnjami in težavami. In potem ugotoviš, da je vse ok, da nisi sam…

Anita je tukaj zelo dober posrednik med tem, kar si želiš in kaj bi rad rešil v svojem svetu. Sebe zaupam redko komu. Za takšne obiske se zelo težko odločim kar pri komerkoli, glede na to, da se ukvarjam z različnimi vrstami joge in se učim od najboljših, svetovno priznanih mojstrov transformacije energije.

Delavnico bi priporočila tistim, ki iščejo odgovore na vprašanja oz. bi se radi zavedali in odpravili omejitev, ki jim omejujejo živeti polnega sebe. Morda tudi tistim, ki ob sebi ne najdejo nekoga, ki se lahko nanj obrnejo oz. se imajo namen odpraviti k psihoterapevtu, ki jih samo posluša ali doda še zdravila – pri tebi je tole visoko »uploadana« varianta, kjer je velika možnost, da se bo težava rešila (ko po readingu, glede na to, kar ti je oseba povedala narediš analizo oz. vzpostaviš povezavo).

Anito sem spoznala že pred leti, kjer sva z možem obiskovala njene takratne vadbe Qi gonga. Vedno mi je ostala v prijetnem spominu in po nekaj letih me je »poklicala«. Na spletni strani sem prebrala, kako in na kakšen način pomaga. Nekako sem se odločila da poskusim. Vedno se mi je zdela prijazna, predvsem pa dobronamerna in željna resnično pomagati in doseči rezultate.

Sebe zaupam redko komu. Za takšne obiske se zelo težko odločim kar pri komerkoli, glede na to, da se ukvarjam z različnimi vrstami joge in se učim od najboljših, svetovno priznanih mojstrov transformacije energije.

Jasmina Turnšek,
pevka

uspešna ženskaVzrok, da sem se odločila za ta program je bil občutek, da sem kljub delu na sebi vedno na istem mestu. Opravila sem kopico tečajev za duhovno rast. Hkrati sem bila nezadovoljna in prepričana, da se ne znam premakniti naprej. Kasneje mi je bila v oporo tudi tvoja pomoč ob izgubi otroka.

Nagovorila si me s stavkom, da lahko osebo začutiš in da mi lahko pomagaš z nasveti oz. me usmerjaš na moji poti.

Pridobila sem na samozavesti, usmerjala si me na pot, da začnem konkretno z delom. Želela sem poklicno spremembo. Pred najinimi srečanji, sem se o tem samo pogovarjala in delala načrte, ki jih nisem izvedla.

Všeč mi je bil tvoj pristen odnos, vstop v biopolje in pomoč drugih sfer.

Da, dosegla sem, da sem se znebila strahov. Ozavestila sem tuzemeljske naloge, ki jih zdaj opravljam sama (ali pa se jih še učim), prej pa je za to skrbel mož. Sedaj se znam postaviti zase. Vidim, da so moji cilji bližje kot so bili.

Tvoj program svetovanja bi priporočila vsakemu, ki je pripravljen kaj storiti zase. Na primer, če ima težave s samopodobo, probleme v službi, družini, z zdravjem, ponavljajočimi se težavami (lekcijami).

Lilijana Štuhec

Terapevta poišče človek, ko se znajde v neki situaciji, v kateri si sam ne zna pomagati. Jaz sem vedno občutila neke vrste tesnobo, strah pred vsem. Vedno sem verjela, da mora človek sam reševati svoje težave. Sem poročena, leta 2002 sem rodila hčerko Chiaro Gajo in v življenju se je kar precej spremenilo.

Prvič sem te poklicala, ko sem prebrala intervju v reviji Jana. Ne spomnim se podrobnosti, edino kar me je prepričalo je bilo, da moramo sami delati na sebi. Odločitev je bila hipna. Dvignila sem telefon in poklicala. Kar je bilo zamen nenavadno. Zmenili sva se za termin in od takrat naprej obdelujeva moj strah pred življenjem, tesnobo. Prvo sva rešili moj strah pred potresom, potem ko sva pretepli vse povštre in blazine sem se malo umirila.

Sledil je ČI GONG pri tebi, ena boljših izkušenj zame. Še več povezovanja s samo seboj, s telesom, z zemljo, z vesoljem. Najbolj mi je ostal v spominu drevo. Takrat sem moje drevo videla kot posušen kos lesa v puščavi. Če danes pogledam to moje drevo je mogočno in zeleno, vendar še malo v puščavi (hihi). Mimogrede z vajami ci gong sem olajšala  išijas.

Potem je bilo obdobje, ko se nisva slišali. Tudi ti si rasla. Tako sva kasneje obdelali reconnection. Naj povem, da sem po vsakem obisku čutila pomirjenost, lahkost telesa,  več energije. Nato so prišle delavnice. To so bile močne energije.  Takrat sem imela težave s srcem. Bolečine v prsnem košu, zelo slab EKG. Spet je bil prisoten strah, stres.

Na tvoji delavnici sem v nekem trenutku občutila, da mi je okoli srca počilo kot nek ovoj, ki me je stiskal okoli srca. Noro. Čez dva dni pri kardiologu sem imela normalen EKG in nič posebnega.”

Ko zdaj razmišljam za nazaj sem prepričana, da je bila vse to priprava na obdobje v kakršnem sem se znašla sedaj. Diagnoza rak na debelem črevesju in metastaze na jetrih. Operacija in kemoterapija.  Vendar mi ni težko. Sprejela sem ga kot prijatelja, saj je moj izdelek. S tvojo pomočjo spuščava strah, vadiva hvaležnost, sprejemam in ljubim svoje telo. Zelo dobri so readingi, ki jih v MP3 lahko poslušam še po seansah. Vedno so mi na voljo energije, ki me zdravijo. Hvaležna sem za vsak dan sproti, za malenkosti, pa tudi za velike stvari. Verjamem, da je človek sam svoj gospodar telesa. Obožujem najine seanse. Ker res delujejo. Po eni od zadnjih seans sem v predelu tretjega očesa videla majhno zvezdo, ki je trepnila in čez mene je šel val energije. Ne vem kaj je to bilo, je pa bilo noro močno.

Rak me je prisilil, da se ustavim in zazrem vase. Še vedno se zdravim, vendar gre samo na boljše. Vedno sem dajala prednost drugim, sama sebi pa se nisem posvetila. Zdaj je obratno. Sebe sprejemam z ljubeznijo, sem čustvena, razumem ljudi, sem potrpežljiva, zato sem prepričanja, da je moje poslanstvo dobrodelnost in prostovoljstvo. Pomagati ljudem. Imam veliko načrtov za prihodnost.

Vedno, ko ima kdo težave, priporočim tebe Anita. Vendar, pa se mi zdi, da se še nihče ni odločil in te poklical. Mislim, da je to strah, da se bi morali soočati sami s sabo. Kar pa ni tako enostavno, a ne?

 

Tatjana Zohil, diplomirana ekonomistka, 52 let.

Sem žena in mami. Sodelovanje z Anito sta mi priporočili kar dve zelo dragi osebi – moja dobra prijateljica in moj partner, ki se je takrat že nekaj časa udeleževal srečanj z  Anito. Sprva sem se ubadala z srečevala z notranjimi glasovi, ki so mi prigovarjali, da tega pravzaprav niti ne potrebujem, Pa da veliko stane … Potem pa me je prešinilo spoznanje, da je to investicija v mojo osebno rast in zrelost, v moje opolnomočenje. In takrat sem si razjasnila, da je to razvajanje, ki si ga enostavno bom privoščila enkrat na slab mesec. V življenju vedno odkrivamo nove stvari o sebi in prav zanimalo me je, kaj bom spoznala s pomočjo Anitinega znanja, talenta in sposobnosti. Poleg tega pa ima Anita tako lep, angelski glas …

Prav s pomočjo Anitinega programa sem prišla do velikih in malo manjših spoznanj, ki so bila potrebna na moji življenjski poti. Veliko stvari sploh ne morem konkretno ubesediti in poimenovati, a o tem, da so se dogajale velike spremembe pričajo tudi odzivi bližnje in daljne okolice. Ti so bili zelo pozitivni in navadno sem jih dobila že naslednji dan po najinemu srečanju. Kljub temu, da je veliko stvari nedoločljivih, pa lahko naštejem tudi kar nekaj konkretnih sprememb predvsem na mojem telesu

Delo na maternici in ostalih organih (rodilih) mi je absolutno pomagala, da je prišlo do druge zanositve oz. nosečnosti (kar je bila moja izredno velika želja). In sedaj (z Anitino pomočjo) nosečnost poteka odlično, maternica je v idealni legi, itd.

– Delo na visokem krvnem tlaku, ki je sedaj OK oz. v zelo obvladljivem stanju.
– Delo na žolčniku, prebavi, prebavilih, itd. – s pomočjo tega sem spremenila odnos do sebe oz. odnos do hrane.
Delo na sebi – da se imam končno rada – da se ne obsojam, da se cenim; cenim svoje telo in vse kar je na meni. Sprejemam svoje telo, ga negujem, božam, se pogovarjam z njim in ga imam rada. Za napake se ne obsojam, ampak iščem rešitve.
– Da sem ozavestila svoj odnos do hrane (in telesa) ter da nisem več »kanta za smeti«. Sedaj imam izredno veliko voljo in motivacijo za zdravo življenje, za zdravo in fit telo.

Poleg tega sem bila izredno vesela readingov, kjer sem izvedela kaj o prejšnjem življenju. Nadvse prijetno in toplo mi je bilo pri srcu, ko sva se dotaknili duhovnega sveta oz. angelov.

Zelo veliko je tudi sprememb na zunanjih dejavnikih:

  • S partnerjem sva sedaj še bolj povezana in najina družina res živi eno harmonijo, ljubezen, toplino.
  • V službi še bolj uživam – z učenci sem še bolj povezana. Hitreje opazim, če njih kaj »mori«, situacije so mi veliko bolj jasne …
  • Medosebni odnosi niso samo površinski – veliko je pogovorov v globino (ki jih prej ni bilo, ali pa jih je bilo veliko manj).
  • Izredno hvaležna sem za vse kar imam in stvari mi še zdaleč niso tako »samoumevne«, kot so mi bile včasih.
  • Vsakodnevno sem v stiku z angeli in jih kaj prosim, se jim zahvalim …

Nikoli še nisem spoznala človeka, ki bi ponujal tak program, program ki bi segal tako v globino. Navdušena sem nad Anito in njenim delom. Je  izredna oseba in življenju sem hvaležna, da me je pripeljalo k njej. Posameznika zares pripelje do opolnomočenja in lepšega, bolj izpopolnjenega življenja. Da sploh spoznamo kdo smo in kaj si želimo. Da spoznamo sebe, svoje strahove. Da se imamo preprosto radi – kar je po eni strani tako preprosto, po drugi strani pa izredno težko. Delo z Anito tako priporočam vsem, ki  želijo bolj polno in bogato življenje.

Klentka želi ostati anonimna.

Pozdravljena!

Pa ti še jaz pošljem “feedback” 🙂
Brez tvoje pomoči definitivno ne bi tako hitro diplomiral.
Predstavila si mi orodja in poglede, brez katerih ne bi bil to kar sem.
Predvsem si pa živi dokaz, da so spremembe na boljše možne. Možne so pa takrat, ko se zavemo, da je od nas odvisno, kaj bomo naredili s svojim življenjem. In ti si ena tistih, ki dajejo orodje kako to narediti.
Bodi dobro,
Miha Bezeljak, igralec in lutkar
Znašel sem se v krizi, ki mi je bila že poznana iz preteklosti, našel sem te po »naključju« 😉 iskal sem več informacij o regresiji. Med drugim sem si želel okrepiti svoje meje in si ne dovoliti, da me življenske situacije posrkajo vase. Začutil sem da te moram poklicati, to je vse.

Pred tem programov sem bil samo pri enem terapevtu, pri usmerjevalcu energije, ki deluje podobno kot ponovna povezava, vendar na star malo zastarel način. Tvoj program ponuja vibre, ki so tako zelo učinkovite. V vibrah  je namreč veliko informacij in svetlobe, ki se širi z zvokom, ki prihaja iz zvoka. Konstanto poslušanje viber…. te osvobodi tvojih strahov, čeprav morda na prvo žogo  te besede, ki jih slišiš v vibrah, nimajo smisla za poslušalca. Vendar s konstantnim in iskrenim poslušanjem,…. pride do izmenjave svetlobe in informacij, ki so ključne za osvoboditev….. preobrazbo v našo naravno stanje.

Kaj konkretno se je spremenilo?

Najprej sem med poslušanjem čutil, da se lepim skupaj. V prsih nimam več take raztrgrnine, čutim zdravljenje. Veliko bolj sem pri zavesti, bolj sem lahko skoncentriran, zjutraj lažje vstajam. Čutim imunski sistem … ima več moči. Skelenje po zobeh….manj ga je..(vseh telesnih simptomov je manj). Popolnoma brez večjih težav sem odpravil grdo razvado pred spanjem (več o tem ti povem v živo). Na splošno se počutim bolje…tako pristnega tako samozavestnega. Zaznavam stvari ki jih prej nisem, vidim stvari bolje z večjim smislom… ljudje in nerodne situacije me težje vržejo s tira. Odnosi v službi so se izboljšali (to je tut kr douga zgodba). Ljudje me bolj spoštujejo… čutim jih… nekaterim tudi pomagam…. na različne načine. Imam občutek, da se tudi drugi učijo od mene… in spreminjajo svojo zavest. Zgodilo se je veliko pozitivnih stvari, zdajle se ne spomnim čisto vseh. Ob poslušanju … čutim olajšanje v levi nogi… čuti se kot zdravljenje. Z očetom in mamo nimamo slabih odnosov…. vendar se te dni še izboljšujejo… bolj smo povezani…

Zagotovo pa lahko povem ….. da se na trenutke počutim tako povezanega samega s sabo kot še nikoli prej v življenju. Z obiskom pri tebi sem naredil res velik korak v svojem življenju.

Tvoj program bi priporočal vsem iskrenim ljudem, ki se želijo osvoboditi kakršnega koli trpljenja (mentalnega, fizičnega). Priporočil bi jim ga zaradi, svetlobe in informacij. Zaradi pomoči, božanskega, ki nam je dana in Anita je ta kanal preko katerega je pomoč dosegljiva.

Jože Blatnik (Joe Fresh – VesoljeC),  glasbenik

Sem razvezana od 2000, mati dveh odraslih otrok, zaposlena. Poiskala sem te, ker sem bila v situaciji nezadovoljstva-s službo, partnerskim odnosom, posledično s slabim zdravjem in v menopavzi… Dobila sem nasvet prijateljice, ki je imela izkušnjo s tabo. Kupila sem revijo s tvojim člankom, čez par mesecev sem se odločila in te poklicala.

Opažam, da je sedaj občutek notranje moči postal večji. Trening opolnomočenja z vajami in poslušanjem »ridingov«. Notranji občutek, da je vse v redu in da bo v redu. Da sem varna, zaščitena. Da jaz lahko, da zmorem. Vredna sem. Zaslužim si. Te besede mi odzvanjajo, ko so izzivi pred mano. Ko me načenja stiska, ko se mi zamajajo  tla pod nogami, se lahko potolažim. Stik s sabo, svojim notranjim otrokom sem bolj vzpostavila, seveda pa so še »izzivi«

Pred tabo sem že imela nekaj izkušenj pomoči. Nekaj mesecev sem bila vključena v program svetovanja: psihosinteza. Bila sem tudi zadovoljna, pri tebi sem ostala dalj časa, ker sem bila bolj sesuta in sem potrebovala daljšo-kontinuirano podporo. Pri tebi je dodana vrednost: riding in tvoja sprejemajoča, podporna, negovalna  energija. Je pa svetovalna ura pri tebi krajša-svetovanje je omejeno na 1 uro, pa malo dražje.

Prav posnetki »ridingov«, ki jih v stiski doma poslušaš, ter tvoja energija, ki je ljubeča, negovalna, podporna mi je pomagala k spremembi. Na trenutke sem si mislila, da gre vse preveč počasi in preblago, vendar so se v realnosti kazale spremembe. Pojavljali so se mi občutki tesnobe, da sem se zbala, da je to posledica dogajanja…

Kot sem zgoraj rekla, je do konkretnih rezultatov prišlo. Na del.mestu sem dosegla izboljšanje delovnih pogojev-bolj svetla pisarna, ter skrajšanje urnika(ki se pravkar dogaja). Partnerski odnos, ki je bil prekinjen, sem sicer še za par mesecev na novo poskusila, vendar se je z novim letom-2018 prekinil. Brez traum, trpljenja, žalosti. Je odpadel. Zdravje se sestavlja, menim, da me tudi menopavza gnete v drugačno osebo.

Tvojo pomoč lahko priporočim vsekakor tistemu, ki sprejema, da so spremembe možne, da je naše življenje odsev tega, v kar smo prepričani in verujemo, kakšne predstave imamo o sebi, življenju…da lahko sprejmemo pomoč Luči in matere Zemlje.

 

Klientka dela v zdravstvu, želi ostati anonimna, ime in izjavo hranim v uredništvu.

Draga, ljuba Anita!

Tudi sama sem zelo intenzivno doživljala, kar si napisala v članku “Kako partnerju in sebi upravičiti investicijo v osebno rast”, ko sem bila še v poročeni partnerski zvezi. Leta nisem razumela, kako je mogoče, da nekdo, ki je tako pameten (tako sem doživljala in v zečetku kar malo malikovala moža), ne more sprejeti nekaj tako lepega, veličastnega in konec koncev koristnega za naše življenje. Da bi ga “prepričala” sem “pozabljala” na mizi knige, revijo Avra….da si bi sam prebiral o čudovitih sporočilih….Seveda, sem doživela samo še bolj trd in neizprosen odpor. Žaljivke, da sem neuravnovešena, nerealna…raje pozabljam. Odkrito ga je skrbelo, da bom pristala na psihijatriji.

Težko mi je bilo, pogovori so bili brezplodni, začela sva se oddaljevati. Po devetindvajsetih letih pa sem bila že tako zelo nezadovoljna v zakonu, da sem dobila preblisk. To partnersko zvezo moram zaključiti. Sledila je moja akcija, izstopila sem iz težavnega odnosa, prepolnega tihega trpljenja in solz. Tudi fizično sem že obolevala. Pripeljala sem se tako daleč, da ko me je vprašal “kam boš pa šla?”, sem popolnoma mirno odgovorila ” ne vem, ampak tukaj ne morem več ostajat. Tudi če grem pod tisto smreko, samo jaz MORAM stran.

In sem šla. Intenzivno pričela iskat novo bivališče, in na moje presenečenje, tudi on, mi je pri tem pomagal.

Od sporazumne ločitve, do danes je minilo že deset let. In vsa leta sva ohranila spoštljiv prijateljski odnos. Danes tudi vem, da sem ravno tega partnerja potrebovala, da prepoznavam pri sebi svojo veličino. Saj mi je njegov lev velikokrat nastavljal ogledalo, “jaz vse znam, jaz sem lep..” Že nekaj let sem mu za to hvaležna. Rasla sem ob njem, ko ni  več šlo, pa se je skupna pot zelo ljubeče in sporazumno zaključila.

Upam, da sem s tem iskrenim zapisom malce pomagala, če imate podobne izzive, drage moje boginje. Zaslužimo si najboljše! Sebe je treba postaviti na prvo mesto.

Danes živim zelo radostno obarvano življenje. Vsaka partnerska veza (vse dokaj kratke), pa mi je prinesla spoznanje, kaj pri moškem potrebujem, da izpolnim svoja pričakovanja. S pomočjo dela z Anito, pa sem spoznala, da si zaslužim samo popolno partnersko zvezo.

Približki me ne zanimajo!!!

Velik objem, draga Anita!!!

Metka

Anita,
toliko več mi je jasno kot pred nekaj meseci, ko sem se prvič vključila v tvojo delavnico.
Res ti hvala. Čeprav sem še čisto na začetku, pridobivam razumevanje, zavedanje, drobtinico za drobtinico.
Zdi se mi tudi, da zdaj bolj pogosto prihajajo na mojo pot situacije, ki me učijo in mi kažejo kaj naj “popokam” v mojih energijah.
“Razumem tudi, da moje zavedanje vpliva na otroke in ko znam sprejeti določene situacije, se naboj spremeni tudi v njih.
Ojoj, … Res je zanimivo in res je igra. Je intenzivno, vendar je fajn.”
Največje “odkritje” zame je, da se da sprejeti tudi občutke, ki niso najbolj prijetni in v trenutku, ko to uspem, je vse lažje in gre dalje.
Tudi včerajšnja delavnica Seks in seksualna energija mi je bila všeč!
Čeprav sem v tem vmesnem času seveda pomislila tudi na to, da je vse brez veze, zdaj vem, da moram vztrajati.
Konstantno namreč prihajajo mala darilca v obliki razumevanja in zaznavanja.
Hvala, hvala, hvala.
Nuša