“Mentorstvo – Aktivacija tvoje notranje moči” 

 

Si morda v obdobju, ko si zastavljaš katero od naslednjih vprašanj?

Kakšno je moje poslanstvo in kaj je tisto, kar bi mi prinašalo pravo, pristno srečo?

Kako naj poiščem delo, ki me bo veselilo in ob katerem se bom počutila dobro, polna energije?

Kako najdem idealnega partnerja ali izboljšam obstoječo partnersko zvezo?

Kako dosežem poslovni uspeh in še vedno ostanem jaz?

Kako naj zberem motivacijo za zaključek diplome?

Kako naj zmanjšam strah, tesnobo pred spremembo?

Kako naj se na tem planetu in svojem telesu počutim doma?

Kaj mi moje telo sporoča skozi bolezen?

Kako ustvarim boljši odnos z otrokom?

Kako lahko utelesim svoj resnični Jaz?

Potem je zate mentorstvo, kjer aktivirava tvojo notranjo moč.

IZ PRAKSE: “Drugačen pristop. Večji notranji vpogled na situacije in možnosti razrešitve. Preizkusila sem NLP Coaching, ki je za razliko od tega preveč naporen. Ko si že tako na tleh, se ti res ne da spoprijemati s svojimi težavami in kopati še globlje. Tukaj je začetek podoben kot pri NLP Coachingu – diagnostika, potem pa namesto trdega kopanja po samem sebi malo odležiš, počivaš in potem si kot prerojen. Čutiš, da se stvari postavljajo na svoja mesta in da se energije umirjajo. Super je, ko začutiš, da si spet ti. Všeč so mi tudi MP3 posnetki, ki mi dajejo moč kadarkoli si zaželim.”

Martina Saksida, kreativka

Nisi začetnica.

Veliko si že odkrila, spremenila, vendar se v trenutkih znajdeš, kot ladja na razpenjenem morju, v megli dvomov, strahov, zgubiš svoj kompas. Razumem te. Razumem frustracijo, ki se zgodi, ko na letiš na mino. Ne obupaj. Si na naslednji točki svojega preboja. Povabim te, da dobiš svojo moč nazaj in se premakneš naprej. Vstopiš v svoj center moči. 

Predstavljaj si, da vsako jutro vstaneš z nasmehom, ker delaš to, kar te izpolnjuje. Na dnevne izzive sedaj reagiraš z več samozavesti in zaupaš, da rešitve obstajajo. Svoje energije ne trošiš v prazno. Predstavljaj si še, da je tvoje naravno stanje zadovoljstvo s seboj, pri čemer imaš motivacijo za doseganje osebnih in poslovnih ciljev, ki si si jih zastavila.

Kaj pa v partnerstvu? Predstavljaj si, da imaš ob sebi človeka, ob katerem se počutiš ljubljena in cenjena. To je zveza, kjer sta lahko ves čas le to, kar sta in se vama ni potrebno prenarejati. Si lahko to predstavljaš?

Dobra novica je, da se ti vsega tega ni treba le predstavljati … Hrepenenje, ki ga čutitš v svojem srcu, se čisto realno lahko spremeni v jasno manifestacijo. Le malce pomoči potrebuješ … Prav za ta namen sem za tebe pripravila mentorski program, kjer aktivirava tvojo Notranja moč. V njem boš imela močno podporo za realizacijo tvoje želje.

Kdaj je mentorstvo prava izbira zate? 

Takrat, ko si obtičala na mestu in kljub temu, da imaš že veliko znanja in orodij si želiš napredovati, narediti preboj

 • pri uresničitvi svojega poslanstva,
 • ustvariti bolj prijazen odnos do svojega telesa, razrešiti globlje vzroke bolezenskega stanja in okrepiti vitalno energijo
 • napredovati v karieri,
 • zamenjati službo ali zbrati pogum za vzpostavitev lastnega posla,
 • zgraditi zadovoljujoč partnerski odnos,
 • ustvariti pristnejši odnos z otrokom,
 • uspešno realizirati nedokončane projekte (diploma, potovanja, nova hiša …),
 • obuditi srečo in doživljanje smisla življenja,
 • sprejeti sebe, svoj senzitivnost in izražanje duhovnih darov…

Ko se znajdeš pred določenim večjim izzivom ali pa se odločiš, da nekaj, kar ni koristno pri sebi želiš spremeniti, se zdi pot do želenega rezultata naporna in težka, zaustavljajo te lahko tudi številni strahovi in vprašanja “kako”. V takih situacijah je ključno, da imaš ob sebi nekoga, ki verjame vate in ti nudi spodbudno podporo.

Na žalost je tako, da ob pravih izzivih največkrat ostaneš sama, če že imaš nekoga ob sebi, pa ta ne deluje nujno spodbudno nate. Namesto pomilovanja in skrbi namreč potrebuješ močnega vodjo in nekoga, ki ima ob sebi primerna orodja, s katerimi ti lahko zagotovi konstruktivno podporo, ki prinaša rezultate. Močna energijska podpora in tehnike osebne rasti ti ponujajo najboljšo osnovo za dovolj hiter in lahkoten napredek.

Ko se dve energiji osredotočita na isti cilj, se moč uresničitve močno poveča in že samo zaradi tega veliko lažje napreduješ proti zastavljenemu. V delu z mano pa stranke dobijo še nekaj več. Nisem le partnerica, ki spodbuja, motivira in vodi, pač pa se predvsem poglabljam v tisto, iz česar se rodi največ našega odlašanja, strahov in furstracij – v našo podzavest in naša čustva.

Moja naloga ni, da “popravim” človeka, s katerim delam, pač pa, da ga opolnomočim, mu pomagam razbremeniti nakopičeno razdiralno energijo v nezavednem in ga energetsko podprem z informacijami, ki mu spontano pokažejo pravo pot in ga kot magnet vodijo k njegovemu cilju.

IZ PRAKSE: “Sem razvezana od 2000, mati dveh odraslih otrok, zaposlena. Poiskala sem te, ker sem bila v situaciji nezadovoljstva-s službo, partnerskim odnosom, posledično s slabim zdravjem in v menopavzi… Pred tabo sem že imela nekaj izkušenj pomoči. Pri tebi sem ostala dalj časa, ker sem bila bolj sesuta in sem potrebovala daljšo-kontinuirano podporo. Pri tebi je dodana vrednost: riding in tvoja sprejemajoča, podporna, negovalna  energija. Na trenutke sem si mislila, da gre vse preveč počasi in preblago, vendar so se v realnosti kazale spremembe, konkretni rezultati. Na del.mestu sem dosegla izboljšanje delovnih pogojev-bolj svetla pisarna, ter skrajšanje urnika (ki se pravkar dogaja). Partnerski odnos, ki je bil prekinjen, sem sicer še za par mesecev na novo poskusila, vendar se je z novim letom-2018 prekinil. Brez traum, trpljenja, žalosti. Je odpadel. Zdravje se sestavlja, menim, da me tudi menopavza gnete v drugačno osebo.”

Andreja, zdravstvena delavka

Svojo pomanjkljivost sem preoblikovala v moč, s katero pomagam ljudem

Po naravi sem zelo občutljiva. Odkar pomnim, okoli sebe čutim energije, čustva, misli in prepričanja, ki jih imajo ljudje. Prav tako čutim planetarne energije. Kar sem pred 20 leti zaznavala kot težave, se je danes izkazalo kot moj talent. Potencial, da čutim več kot drugi, sem razvila kot orodje za pomoč sebi in drugim.

Z jasnovidno sposobnostjo lahko v človekovem energijskem polju preberem, katere blokade ga zaustavljajo na področju partnerstva, poklica in še mnogih drugih področjih življenja.

Naučila sem se uglasiti z energijami, ki prihajajo iz čistega vira kozmične inteligence. Nekateri to imenujejo Bog, drugi Univerzum, ljubezen ali Vse, kar je. Z aktivacijo notranje moči v človeku pospešim razvijanje boljših misli, prepričanj, občutij in s tem lažjega življenja.

V nekem trenutku sem sprejela odločitev, da odkrijem svoj lasten talent. Spustila sem naučene pristope in prisluhnila notranjosti. Razvila sem svojo metodo dela – riding polja, kjer aktiviram tvojo notranjo moč.

 

IZ PRAKSE: ” Riding polja mi je prinesel kar nekaj ugotovitev. Spoznal sem, da se dojemam nevrednega. Da se nimam rad. Začel sem se zavedati svoje lastne vrednosti in se postaviti zase. Od kar hodim k Aniti imam tudi super rezultate. V lanskem letu sem prodal za cca 3 mio eur izdelkov. Bil sem na programu Landmark Education, Christopher Howard, ipd, ki so vsi temeljili na razumu. Pri Aniti pa se veliko pogovarjamo o občutkih in kaj pomenijo. Čisto drugače.”

Peter, direktor prodaje

Kako poteka sodelovanje z mano?

Najprej se dogovoriva za prvo, uvodno, plačljivo srečanje, ki poteka preko zooma. Spoznala boš moj način dela in moč energij. 

V nadaljevanju boš kratko opisala svoj izziv in cilj, ki bi ga rada dosegla. V tem že odpreva prostor, da se ustvari edinstven program, ki lahko vključuje več različnih pristopov, ki jih sproti intuitivno izbirava. Vsi delujejo z istim namenom – aktivirati tvojo notranjo moč.

Sledila bo tehnika branja tvojega polja t.i.”Reading polja” ali greva v proces sočutja “Compassion Key”.

”Reading polja”  je videti tako, da se po uvodnem pogovoru nasloniš nazaj, zapreš oči in samo prepustiš energijam.

V razumljiv jezik prevedem energijske zapise vzorcev, ki jih nosiš v svojem polju in ti delajo težave. Ti se nahajajo globoko v podzavesti in nezavednem. Povedala ti bom, od kje si jih prejela. Morda si jih  dobila iz preteklih življenj, s strani tvojih prednikov ali pa so drugega izvora.

V nadaljevanju bom aktivirala nove energijske zapise, vzorce, ki bolje delujejo, in v tebi odprla tvojo povezavo z notranjo močjo. To pomeni, da se boš duhovno in osebnostno hitreje prebudila. Tvoj namen in poslanstvo bosta postajala bolj jasna. Aktivacija notranje moči ti bo prinesla prepoznavo sebe, aha momente in pravi notranji mir.

Celotno branje zapisov se posname, kar je dodatni bonus. Tako prejmeš individualizirano orodje samopomoči ter zvočni posnetek za poslušanje doma. Posnetek nosi visoke frekvence, ki ti omogoča, da se blokade hitreje in lahkotneje topijo. Ti pa z gotovostjo napreduješ k izbranemu cilju. Spreminjaš se od znotraj navzven.

“Compassion Key” ali poces sočutja je bolj aktiven način aktivacije notranjih moči.

Povabim te v občutenje. Nagovoriva trdovratne življenjske vzorce, ki se znova in znova pojavljajo, ranjene delce, notranjega otroka, predniške travme, karmične zapise, ki so se v pogovoru izbistrili. Naučim te, kako moč sočutja in ljubezni usmeriš vase. Posledica je aktivacija notranje moči, da ranjenost v tebi dobi prodorno zdravilo, ki razdrobljene koščke duše z gotovostjo zlepi nazaj v celoto.

Posledica tega je večji občutek svobode, zmožnost delovanja, kot vodja svojega življenja.

IZ PRAKSE: “Toliko več mi je jasno kot pred nekaj meseci, ko sem se prvič vključila v tvoj program. Res ti hvala. Čeprav sem še čisto na začetku, pridobivam razumevanje, zavedanje, drobtinico za drobtinico. Zdi se mi tudi, da zdaj bolj pogosto prihajajo na mojo pot situacije, ki me učijo in mi kažejo kaj naj “popokam” v mojih energijah. Razumem tudi, da moje zavedanje vpliva na otroke in ko znam sprejeti določene situacije, se naboj spremeni tudi v njih. Ojoj, … Res je zanimivo in res je igra. Je intenzivno, vendar je fajn. Največje “odkritje” zame je, da se da sprejeti tudi občutke, ki niso najbolj prijetni in v trenutku, ko to uspem, je vse lažje in gre dalje.
Čeprav sem v tem vmesnem času seveda pomislila tudi na to, da je vse brez veze, zdaj vem, da moram vztrajati. Konstantno namreč prihajajo mala darilca v obliki razumevanja in zaznavanja.”
Nuša, profesorica

Rezervacija termina in cena 

Dodaj izbrano storitev v košarico. Po vplačilu te kontaktiram in dogovoriva termin. Če nisi gotov-a, kaj izbrati in imaš dodatno vprašanje, me pokliči na 051 307 668. Če ne dvignem takoj, pokličem nazaj, ko je mogoče.

Mentorstvo - posamično srečanje

Izberi posamično srečanje. Poteka preko zoom aplikacije. Prejmeš posnetek pogovora. Čas trajanja: ena ura. Zakaj delam preko zooma? Ali ni ta tematika preveč osebna in čustvena? Na srečanju ustvarim intimen prostor, kjer se počutiš varnega in sprejetega. Energije, ki jih aktiviram delujejo onkraj časa in prostora. Najina prostorska distanca tako ni omejitev. Ker bo tvoj pogovor zabeležen, ga boš lahko poslušal-a znova in znova, se okrepil-a, se potolažil-a. Hkrati pa na ta način prihraniš na času, poti, denarju, si v udobju doma, kjer se dobro počutiš.
 • 100 €

V KOŠARICO

Mentorstvo - Paket 6 srečanj

Največjo energijsko podporo nosi paket 6 srečanj, zato ga tudi priporočam. Z izbiro si daš dovoljenje, da se podzavest umiri, ker ve, da greva postopno proti cilju in je bolj pripravljen spustiti pa tudi prejet podporo. Notranji pritisk, naj se nekaj obširnega razreši v eni uri popusti. Srečanja lahko potekajo tedensko ali na 14 dni. Srečujeva se preko zoom aplikacije. Prejmeš posnetek in s tem močno energijsko podporo v vmesnem času. Čas trajanja posameznega srečanja: ena ura.
 • 432 €
Skupna vrednost paketa je 600 €.  S plačilom celote na začetku prihraniš 168 €.

V KOŠARICO

Mentorstvo - Paket 6 srečanj - plačilo v dveh mesečnih obrokih

Največjo energijsko podporo nosi paket 6 srečanj, zato ga tudi priporočam. Z izbiro si daš dovoljenje, da se podzavest umiri, ker ve, da greva postopno proti cilju in je bolj pripravljen spustiti pa tudi prejet podporo. Notranji pritisk, naj se nekaj obširnega razreši v eni uri popusti. Srečanja lahko potekajo tedensko ali na 14 dni. Srečujeva se preko zoom aplikacije. Prejmeš posnetek in s tem močno energijsko podporo v vmesnem času. Čas trajanja posameznega srečanja: ena ura.
 • 240 €
Skupna vrednost paketa je 600 €.  S plačilom v dveh mesečnih obrokih prihraniš 120 €.

V KOŠARICO

* Opozorilo: Programi, ki jih nudi Anita Kejžar Škulj, ne nadomeščajo pristopov uradne medicine in tradicionalnega terapevtskega zdravljenja. So zgolj dopolnilne oblike pomoči, ki lahko pomagajo izboljšati kvaliteto življenja in spremeniti pogled na življenjsko situacijo. Anita Kejžar Škulj ne postavlja medicinskih ali drugih diagnoz, niti ne daje obljub ali zagotovil. Naročnik programov je sam odgovoren za svoje zdravje. Zato je pomembno, da glede svojega zdravstvenega stanja oziroma bolezni upoštevate navodila zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.