Manifestacijski trening čudovitih odnosov se nadaljuje v januarju saj so odnosi eni najbolj kompleksnih področij, ki definirajo, kako preživljamo svoje osebno in poslovno življenje.


In potem se en dan odločiš, da je dovolj starega in da želiš manifestirati čudovit odnos – intimen, posloven, ni pomembno, saj ima vse isti imenovalec. V polje možnosti oddaš svoje naročilo, potem pa se pojavi nekaj nasprotnega.


Se tudi tebi to dogaja in se sprašuješ, kaj za vraga je to?

To je kontrast. Kako se odzvati, če se pojavi? In kaj je tisto, kar zaustavi, da se naročilo želenega zaustavi? Mogoče takrat, ko se pojavi začneš dvomiti vase in se spraševati, zakaj nisi uspešen-a pri manifestiranju?

Jedrna prepričanja, kdo mi smo, na primer kot ženska, partnerka, je kot TV signal, ki ga oddajamo v polje možnosti. Ustrezen moški, partner, ki se sklada z njim, bo signal “ujel” in nam v odnosu prikazal odsev nas samih. Seveda se vse to dogaja povsem nezavedno, vse dokler se ne odločimo, da se prebudimo in korak za korakom izklapljamo avtopilot.
Kontrast je le ena od mnogih tem treninga manifestiranja, da bi vsak dan postajali uspešnejši v svojih manifestacijah. Pripada ti uspeh.
Zakaj imam trening?
Spodbujam, da postajate vedno bolj budni, zavestni v tistih drobnih korakih, ki so potrebni od trenutka, ko oddate naročilo, do trenutka, ko se želja prikaže v fizični resničnosti.

Hvaležna za dosedanje fenomenalne udeležence treninga, mojstre v postajanju, zato te vabim, da se nam pridružiš. Lahko pa si izbereš trening 1:1, kjer pogledava tvojo specifično situacijo, da še hitreje in lahkotneje uresničiš svoje cilje.

Januarski ciklus manifestacijskega treninga začnemo v ponedeljek, 2.1.2023, nato pa nadaljujemo ob nedeljah:
– 4 srečanja
– vsako nedeljo ob 19.30
– za 45 – 60 minut
– prejmeš zvočni posnetek
Prijava na trening:
Zavestno manifestiranje od nas zahteva jasnost, kaj si sploh želimo. V nadaljevanju pa vibracijsko uskladitev z želenim. To, kar želimo ustvariti, moramo najprej postati. Polje možnosti se odziva na našo vibracijo in uresniči to, kar mu šepetamo.

Sprememba stanja je lahka, ko imamo znanje.

Vedi, da si tu s poslanstvom, da ustvariš svoje življenje, kot najboljšo možno verzijo. Naloga je, da se zbudiš in zaupaš v svojo notranjo moč, da upravljaš s svojimi mislimi, čustvi in energijo in iz Polja možnosti dobiš kar želiš.


V tebi je moč, da je drugače.

✨

Opozorilo: Programi, ki jih nudi Anita Kejžar Škulj, ne nadomeščajo pristopov uradne medicine in tradicionalnih terapevtskih pristopov. So zgolj dopolnilne oblike pomoči, ki lahko izboljšajo kvaliteto življenja in spremenijo pogled na življenjsko situacijo. Anita Kejžar Škulj ne postavlja medicinskih ali drugih diagnoz, niti ne daje obljub in zagotovil. Naročnik programov je sam odgovoren za svoje zdravje. Glede svojega zdravja in zdravljenja upoštevajte navodila svojega zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.