Želim ti čaroben december in da praznike preživiš v veselem vzdušju. Kaj pa če to veselje kali spomin na bivše partnerje, šefe ali sorodnike s katerimi boš spet prišel-a v stik. Ker so pač prazniki se jim ne moreš izogniti.
Naša preteklost živi samo v naši glavi. Neljubi dogodek ali serija njih je že zdavnaj minila. A ker so sprožili močna čustvena stanja jeze, razočaranja, morda tudi krivde, so slike, ki se vrtijo v naših glavah še kako žive.
Skrivnost, ki nam jo razkrivajo mnogi eminentni znanstveniki intenzivno zadnje desetletje je, da si naši možgani nenehno ogledujejo slike in verjamejo, da se dogodek odvija ravno ta trenutek. Če je čustven naboj ob sliki, jo spet in spet podoživimo. Svojo preteklost, ki bi jo najraje pozabili, ustvarjamo zdaj in potiskamo v prihodnost. Spet kreiramo to, kar ne želimo. Polje možnosti nas nenehno posluša in se odziva s tem, kar mu vibracijsko pošiljamo.


Zakaj želim, da to veš?

Najprej, ker verjamem, da si se na moji strani znašel-a, ker želiš okrepiti svojo notranjo moč in ustvarjati drugačno prihodnost. Veš, da je mogoče, da je drugače.

Drugo pa, da te seznanim, kakšni procesi se odvijajo v naših telesih in kako to spremeniti.

Mehanizem, kot nam ga razlaga dr. Joe Dispenza, poteka takole: Vsako stanje, v tem primeru jeza na bivšega ali bivšo, proizvede določen set misli. Na primer, kako je nesramen-a, kako se ne zna obnašat, katere besede je izgovoril-a, ki so te zadele v srce… Ustvarimo zgodbo, notranji razgovor, ki se od trenutka, ko se je zares zgodil, čez čas premakne v nezavedni del uma. Tam teče dalje. Smo na avtopilotu.

Kaj pomeni avtopilot?

Misli sprožajo določene kemične spojine, stresne hormone v naših telesih, ki ustvarjajo, da čutimo jezo, zamero, krivdo, bes, ti občutki pa nazaj spodbujajo, da mislimo stare misli. Ustvari se zanka, v katero se ujamemo. Čez čas se je ne zavedamo a ona še kar dela.

Tu se ti lahko pojavi vprašanje, ali naj kar pozabim storjeno in mu/ ji odpustim?

V prvi meri se moraš opomniti, da v resnici ne gre za to osebo. Da boš prekinil-a stresni tokokrog, ki skozi leta v telesu ustvarja bolezenska stanja, ker to počnejo stresni hormoni, ki se neprekinjeno izločajo leta, bo razlog za prekinitev jasno zavedanje, potem pa odločitev, da imaš sebe rad-a.

Iz ljubezni do sebe in samo iz tega mesta, si boš privoščil-a, da prekineš s preteklostjo in ustvariš drugačno prihodnost. V svojem telesu želiš ustvariti zdravje, dobro počutje. Za to pa so potrebne drugačne misli, drugi občutki, ki ustvarjajo drugačen koktajl kemičnih spojin, te pa so odgovorne za dvig hormonov sreče, zadovoljstva, izpopolnjenosti.


Tako, dala sem ti uporabne informacije, kako se lahko spremeniš in ustvariš res lepe praznike zase. Naj na kratko ponovim korake:

👉prvi korak je ljubezen do sebe,
👉drugi korak je jasnost, da ima oseba moč nad tabo le dokler je zgodba živa v tvoji glavi,
👉tretji korak, da sebe odločno zaustaviš, ko pogrevaš preteklost in izbereš, katere misli boš mislil-a in katera čustvena stanja živel-a.

Sprememba stanja je lahka, ko imamo znanje.

Kako znanje iz teorije spraviti v prakso, da boš uspešno ustvarjal-a drugače v svojih odnosih, poslu, telesu, se pogovarjamo na 1:1 coachingih.

V tem tednu ti podarjam bon za 20€ (na redno ceno storitve), ki ga lahko koristiš za manifestacijski coaching 1:1 🎁 https://notranjamoc.com/…/darilni-bon-za-11…/

Ponudba velja le še do petka, 16.12.2022.

Vedi, da si tu s poslanstvom, da ustvariš svoje življenje, kot najboljšo možno verzijo. Naloga je, da se zbudiš in zaupaš v svojo notranjo moč, da upravljaš s svojimi mislimi, čustvi in energijo in iz Polja možnosti dobiš kar želiš.

V tebi je moč, da je drugače.
✨

Opozorilo: Programi, ki jih nudi Anita Kejžar Škulj, ne nadomeščajo pristopov uradne medicine in tradicionalnih terapevtskih pristopov. So zgolj dopolnilne oblike pomoči, ki lahko izboljšajo kvaliteto življenja in spremenijo pogled na življenjsko situacijo. Anita Kejžar Škulj ne postavlja medicinskih ali drugih diagnoz, niti ne daje obljub in zagotovil. Naročnik programov je sam odgovoren za svoje zdravje. Glede svojega zdravja in zdravljenja upoštevajte navodila svojega zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.