Si ti tudi eden-a tistih, ki je o ponovni povezavi že veliko prebrala, slišal-a dobrega od prijateljev in bi končno sedaj tudi ti? A je tvoja težava, da je potrebno priti v Ljubljano in si tako rezervirati 2 dneva? Je tvoja želja, da bi Osebno ponovno povezavo prejel-a v udobju svojega doma?

Dobila sem navdih, da s Ponovno povezavo in frekvencami zdravljenja s ponovno povezavo obiščem čim več prelepih krajev v Sloveniji. Če je to nekaj, kar resonira s tabo me prosim kontaktiraj.

Pogojih sodelovanja, da pridem v vaš kraj: minimalno 3 osebe za Osebno ponovno povezavo, prostor za izvedbo ( mirna soba). Pri oddaljenosti več kot 50 km iz Kamnika mi nudite nočitev, saj postopek izvedem v dveh zaporednih dneh.

V januarju The Reconnection – ponovna povezava v Kamniku.

Ponovna povezava nudi dve možni izbiri:

Reconnective Healing:

Ko želiš več ravnovesja in primarnega reda (izvorni blueprint), lahko izbereš Reconnective healing – Zdravljenje s ponovno povezavo. Temelji na vse-vključujočem spektru frekvenc, ki ga sestavljajo energija, svetloba in informacije. Ta spekter je oprijemljiv, merljiv in lahko se ga občuti. Reconnective Healing presega tradicionalne energijske metode. Ne osredotoča se na simptome ali usmerjeno zdravljenje. Ko se spustimo v interakcijo z njim, preprosto pustimo, da nam prinese spremembe, ki so za nas v danem trenutku najbolj primerne in potrebne. Delovanje Reconnective Healinga potrjuje več kot dvanajst mednarodnih znanstvenih študij. Priporoča se od ena do tri seanse. Delam jo na daljavo, ni potrebno, da sva fizično v istem prostoru. Smo lahko kjerkoli na planetu. Slišimo se preko telefona, skypa…

The Reconnection:

Ko želiš pospešiti osebno evolucijo in se uravnati s poslanstvom lahko izbereš The Reconnection – Osebno ponovno povezavo. Je osredotočeno oblikovanje povezave treh sistemov: energijskih linij planeta, energijskih linij (meridijanov) telesa ter energijskega omrežja, ki prepleta Univerzum. Ponovno nas poveže z brezčasnim sistemom univerzalne inteligence, s popolnostjo Univerzuma in popolnostjo v nas samih. The Reconnection se naredi le enkrat v življenju. Izvedem jo le v fizični prisotnosti osebe. Postopek poteka dva zaporedna dneva.

Pričevanje: “Je dobro Leto od kar ste opravili ponovno povezavo na meni. Ogromno stvari se je zgodilo v enem letu. Od menjave celine do duhovnega prebujanja in komunikacije z angeli…”

Ko delam s frekvencami zdravljenja s ponovno povezavo, lahko spremembo zaznajo tudi bližnji. Tu je le ena od zgodb, ki pridejo do mene in želimo jo podeliti tudi s tabo.

Tako mi je sporočila mama iz Ljubljane:
“Pišem vam tole po današnji terapiji s hčerko, ker čutim, da bi to rada zlila iz sebe. Res ne morem verjeti kako veliko, hitro, burno se dogaja doma. Jaz se v enem momentu jokam, v drugem se smejem kot otrok. V sebi čutim tako močno hvaležnost, uf, res ne znam opisati z besedami. V ponedeljek sem začutila bolečino v spodnjem delu trebuha, okrog rodil se mi dozdeva, danes med vašim delom s Klaro se je to sprostilo…to sem vam pozabila omeniti. Neverjetno je tudi to, že dalj časa sem imela pod pazduho dokaj veliko podkožno bulo, bila sem pri zdravnici in dobila sem napotnico za kirurga, ki naj bi mi jo odstranil. Danes potipam, in komaj jo še zatipam, odhaja iz mojega telesa. Zopet hvala vsem tem energijam.”

Ko smo v stiku s frekvencami ponovne povezave na planet prinašamo svetlobo, energijo in zavest. Vsak, ki ga pokličejo frekvence ponovne povezave izbere, da se spomni, kdo v resnici je. Včasih se spomin na celovitost prikaže kot telesna ozdravitev, drugič kot čustvena, tretjič na ravneh, ki jih niti ne poznamo in ne zaznavamo in niso vidne, pa se vseeno dogaja.

Naj spomnim, da ne bo zmešnjave. Beseda zdravljenje NI enako ozdravitev. V rekonekciji jo uporabljamo v njenem prvotnem pomenu, ki je povrnitev v ravnovesje. Povrnitev nas, kot celote in ne odstranjevanje simptomov ali bolezni.

Obstoj frekvenc ponovne povezave potrjujejo ugledni znanstveniki. Več si preberi TU.

Prijavi se na ponovno povezavoTUKAJ

Izkoristi možnost sedaj, ko sem na kratko Sloveniji.

Število mest je omejenih. Pohiti s prijavo.

Opozorilo: Programi, ki jih nudi Anita Kejžar Škulj, ne nadomeščajo pristopov uradne medicine in tradicionalnih terapevtskih pristopov. So zgolj dopolnilne oblike pomoči, ki lahko izboljšajo kvaliteto življenja in spremenijo pogled na življenjsko situacijo. Anita Kejžar Škulj ne postavlja medicinskih ali drugih diagnoz, niti ne daje obljub in zagotovil. Naročnik programov je sam odgovoren za svoje zdravje. Glede svojega zdravja in zdravljenja upoštevajte navodila svojega zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.