Transformacijska delavnica z Anito

»Srečno in zadovoljno partnerstvo«

Ljubljana, četrek 1.6.2017, 17:45 do 20:45

Kaj boste na delavnici pridobili?

 • KAKO S SPREJEMANJEM SEBE ODPRETE VRATA LJUBEZNI

  Bolj jasno vam bo postalo, zakaj ste v preteklosti izbirali partnerje, ki z vami niso bili usklajeni.
  Pridobili boste dragoceno razumevanje, kje se trenutno v svoji zvezi nahajate, da bi sprejeli dobro odločitev za vaš naslednji korak.

 • NAUČILI SE BOSTE, KAKO PREMAKNITI SVOJ BAROMETER VREDNOSTI

  Gospod ali gospa prava prideta, ko se zavemo, da smo vredni najboljšega. Dokler o sebi mislimo slabo, bomo zadovoljni z drobtinicami. Premik na barometru vrednosti vam bo prinesel več možnosti, da zaživite več nežnosti, ljubezni in spoštovanja s strani partnerja.

 • GOVORILI BOMO O TEM, KAKO DELUJE PRINCIP “OGLEDALA” V PARTNERSKI ZVEZI

  Z razlogom sta izbrala en drugega. Partner vam kot ogledalo pomaga, da v sebi prepoznate svoje moči in kvalitete, ter tudi nekatere škodljive vzorce, da bi jih lahko uspešno preoblikovali. Prevzeli ste jih od svojih staršev, družbe in jih nekaj prinesli celo iz preteklih življenj.

 • PRAKTIČNE VAJE, KAKO NEGOVATI LJUBEZEN DO SEBE IN BITI V PARTNERSTVU 

  Specialna vaja z ogledalom za dvig samopodobe. Naučim te, kako pomembno je, da gojiš ljubeče partnerstvo s sabo.

POSEBNOST: ZDRAVILNI READING POLJA SKUPINE

Poglobljena meditacija, branje energijskih zapisov skupine. Je preverjeno učinkovit, avtorski pristop. V polju visokih vibracij se bodo topili strahovi in druge omejitve preteklosti. Ponovno boste začutili stik z Izvorom – da je vse možno.

bonus

DARILO: zvočni posnetek readinga v vrednosti 21 €

prejmete v mp3 obliki

Kaj bi za vas pomenilo, da obstoječi odnos postane bolj izpolnjen? Kaj bi za vas pomenilo, da znate k sebi pritegniti partnerja, ki se ujema z vami? Kaj bi za vas pomenilo, da razvozlate vozle v svoji partnerski preteklosti?

Pokazala vam bom zemljevid do skladnega partnerstva. Z vami bom delila svoje skrivnosti, ki jih živim v več kot 25 letnem izpolnjenem partnerstvu. Predstavljate si, da ste notranje mirni in zadovoljni. Ob sebi imate človeka, ki vas razume. Ljubi in sprejema vas takšnega kot ste. Spoštuje vaše kvalitete, veseli se vašega uspeha. Ko nečesa ne znate ali ne razumete, vam nevsiljivo ponudi svojo pomoč in znanje. Ko vam je težko, vam da prostor, kjer ste slišani. To pomeni, da vas ne skuša reševati. Spoštuje vaše meje. Ste center njegovega sveta a svobodni v svojih izbirah in odločitvah. 
In to ni pravljica. Opisala sem vam partnerstvo, ki ga živim sama, zato je možno tudi za vas.

Kako narediti, da je odnos bolj ljubeč in izpolnjen? Kako k sebi pritegniti pravega partnerja? Kako zapustiti odnos, ki je mrtev a vztrajate, ker je varno?

Dobro je da veste, da je edina oseba, ki jo v partnerstvu lahko spremenite ste VI. Ne poskušajte spreminjati svojega partnerja.

Že danes ste dovolj zmožni, da spremenite svoje škodljive partnerske vzorce. Ti vedno temeljijo na strahu pred bolečino. Lahko se naučite novih, takih, ki temeljijo na ljubezni in spoštovanju do sebe. Nekatere boste spremenili lahkotno in hitro, za druge bo potrebno več vztrajnosti. Pa nič zato.

Korak za korakom, ko se boste učili veščine ljubezni do sebe, boste postajali bolj svobodni v svojih izbirah. Postavljali boste meje in povedali, kaj vam je všeč in česa ne želite več. Postajali si boste bolj všeč. In veste kaj se bo ob tem zgodilo? Ker se boste spreminjali vi, se bo okolica začela drugače vesti do vas.

Se vam zdi, da je že čas, da si ustvarite izpolnjeno partnerstvo? To je partnerstvo, ki temelji na spoštovanju, ljubezni in svobodi.

Prijavi se še DANES. Število mest je omejeno!

Če se ti zdi zanimivo, te prosim, da obvestiš in vabilo pošlješ še kakšni tvoji prijateljici, prijatelju – morda mu/ji ravno ta informacija lahko reši partnersko stisko

Potrebno ni nobeno predznanje oz. izkušnje s katerokoli vrsto dela na sebi,…

…dovolj je tvoja iskrena želja, da je sedaj čas zate 🙂

Na prijavnico

Voditeljica delavnice je Anita Kejžar Škulj

V svoji svetovalni praksi že 20 let pomaga ljudem, da posežejo po uspehu na področju partnerstva, kariere in blaginje. Navadno jo poiščejo takrat, ko se jim nekaj zatakne.

Razvila je lasten, učinkovit svetovalni pristop. Uspešno povezuje dar visoke občutljivosti zaznav energij z najsodobnejšimi pristopi pozitivne psihologije. Usposobljena je za delo s posamezniki in skupinami za samorazvoj.

Mnogi so z njeno pomočjo spoznali svoje poslanstvo in ga začeli uresničevati. Postali so bolj srečni, učinkoviti, zadovoljni sami s sabo in bolj zdravi.

Skrbna priprava delavnice za vas

Zadnjih 20 let svoja znanja s področja osebnostnega razvoja, pozitivne psihologije in “zakona privlačnosti” pridobivam na daljših in krajših izobraževanjih doma in v tujini.

Dodatno letno vložim preko 5.000 € v individualna mentorstva na specializiranih področjih.

Vi lahko do tega znanja dostopate hitreje in ceneje.

Nekaj dragocenih mnenj udeležencev prejšnjih delavnic:

Hvala ti Anita. Odstranili sva pečat, da sem samska. Sedaj temu ne verjamem več. Čeprav sem ravno zaključila krajšo zvezo se ne počutim poraženo. V meni je pogum in zaupanje vase, da sem vredna zame pravega moškega. To pa je nov občutek.
Mojca, poslovodkinja
Prej sem okoli njega hodila kot po črepinjah. Čakala sem na pravi trenutek, da spregovorim z njim. Naučila sva se, da si lahko vzameva čas za naju. Ko se pogovarjava si gledava v oči. Sedaj imam več energije. Zdi se mi, da sem v enem mesecu naredila več, kot prej v nekaj letih.
Nina, mati dveh osnovnošolk
Spoznal sem, da svojo partnerko zelo ljubim. Včasih sem se na njene očitke odzval z napadom. Odkar delam z Anito, nisem več tako “otročji”. Moja pričakovanja do partnerke so se zmanjšala. Bolj jo razumem in sprejemam.
Miha, 27 let, arhitekt
Na prijavnico

Tvoja investicija

3 urna delavnica

DARILO: zvočni posnetek v vrednosti 21 €

Zgodnja prijava do vključno ponedeljka, 29.5.2017

75,00€ 55,00 €

Prijava od 30.5. dalje  –  75,00 €

bonus

Investicija za vse, ki ste vključeni v svetovalni program Notranja moč ali ste bili na kakšni od predhodnih delavnic je le 45,00 €.

Prijava je aktivna z vplačilom kotizacije na poslovni račun podjetja Notranja moč d.o.o. Podatke prejmete ob prijavi.

Prijavnica

[mailmunch-form id="484853"]