V nas je nežna duša, ta senzitivnež, ki se je pred nevarnostmi življenja v Zemeljski izkušnji, umaknil globoko v telo in okoli sebe zgradil zid. Visoka senzitivnost, ki ga loči od drugih, se opazi tudi v tem, da je njegovo telo bistveno bolj podvrženo toksinom, alergijam in tudi kilogramčkom preveč, ki se jih ne more odkrižati. Ta umik navznoter, in težava, da bi se izpostavil, pa ti kot odraslemu ne koristi več.To opaziš tako v partnerstvu kot karieri.
Na delavnici bomo aktivirali frekvenco izvorne vitalnosti, vitkosti in pretočnosti. Na našo vitalnost vplivajo nezdravi vzorci prehranjevanja, zapostavljanje telesne aktivnosti, odrivanje reševanja čustvenih težav in odvisnost od stresa. V nas že obstajajo informacije o vitalnem telesu polnem energije in lahkotnosti bivanja. Nekoč, nekje smo to že živeli in v podzavesti ter celičnem spominu obstaja zapis o tem. To pomeni, da del nas že dojema, da je varno biti poln energije, vitalen, vitek, lahkoten in pretočen. Na delavnici bomo temu delu pomagali, da se aktivira.
Posledice take aktivacije so lahko, da nas telo začne »siliti« h gibanju, kar prej zavračamo in se upiramo. Ali pa se morda v trgovini nehote odpravimo k svežemu sadju in zelenjavi in napolnimo košarico s tem namesto s kruhom. Dobivamo misli o prehranskih spremembah in smo bolj voljni, da jih preizkusimo … Začnemo sprejemat idejo, da se vseeno pri nas da nekaj spremeniti in da ni vse tako težko. 
Predviden vozni red, ki pa se po potrebi prilagodi:
1. Čustveno hranjenje – stop prenajedanju
2. Povrnitev otroškega užitka do gibanja in pretočnosti
3. Varno je biti vitalen, poln energije – aktivacija zaščitenosti
Delavnica je v soboto 16.6.2018 od 17.00-20.00 ure v Ljubljani.
Prijave za delavnico zbiram do vključno srede, 13.6.2018. Rada bi, da se dobro počutite, zato je skupina je omejena na max 10 udeleženk.
Prijava je enostavna, skopiraj: Vibra spa delavnica: Aktivacija frekvence izvorne vitalnosti, vitkosti in pretočnosti, in pošlji na infoanita@notranjamoc.com, dopiši svoje ime in telefonsko številko.

Prispevek za triurno delavnico je 55 €. Podatke za plačilo na poslovni račun prejmeš ob prijavi. Takrat tudi posredujem lokacijo.

Na tvojo vitalnost, lahkotnost in pretočnost,
Anita