No in še ena čokoladna odvisnica, k je to poimenovala kar čokoladna obsesija, k to ni več!!!! Presrečna sem zanjo in dovolila mi je objavo, da tako inspirirava in spodbudiva k rešitvi še koga. Prosim deli ta zapis. 🙂

Takole mi je napisala, kako se ji je dogajalo po najini seansi, aktivaciji frekvenc.
Ker imam zelo stresno službo, sem se tolažila s čokolado. Kako? Po napornem dnevu, sem si jo privoščila skoraj vsak dan. Če ne čokolado, pa piškote. Počutje? Še slabše. Poleg potrebe po objemu, varnosti, občutku da vse ok, sem pridobila še občutek krivde, ker čokolada je dala samo prijeten okus in preozke hlače in nič več.

No, potem pa sem s tabo, Anita delala na teh občutkih in potreba po čokoladi je izginila že po prvem coachingu. In naenkrat ni močne potrebe, oz. že obsesije po čokoladi. Pa si rečeš no fajn. Sedaj imam jaz moč nad njo.

Prejšnji teden se je super stresni delovni teden ponovil. In kaj bi stara jaz naredila? Seveda posegla po sladkarijah.
Tokrat pa mi to še na misel ni padlo. Hodila sem gor in dol po hiši, ker je bil um zmeden in ni vedel kako se potolažiti, predvsem pa nisem razumela zakaj avtomatsko vstajam in kakor da nekaj iščem. No, potem sem dojela, da imam resnično jaz nadzor nad čokolado in ne ona nad menoj.

Sedaj jo jem samo, ko jaz to hočem! In iskreno, niti trudim se ne, da jo ne bi jedla!

Ivana, 32 let