Smrt sestre, ki si je vzela življenje, je v njej zarezala globoko brazdo. Čeprav je minilo že kar precej časa od dogodka, pa bolečina, žalost in spomini na tragedijo niso jenjali. Njeno življenje je delovalo, kot da se je na eni točki ustavilo in da ne more naprej. Postajalo je mučno. Ne samo zanjo, temveč tudi za ljudi ob njej, ki so jo imeli radi.

Kako predelati in spustiti težka čustva?

Prijatelj, ki je hodil k meni na svetovanja ji je predlagal, naj me pokliče. Opogumila se je, češ, saj nimam kaj izgubiti in me poklicala. Po uvodnem pogovoru, ko mi je povedala, kaj jo bremeni, je sledil »readinig« ali branje zapisov v polju.

Ali veš, da vse kar se nam je kdaj koli zgodilo, vsi dogodki, vsa čustva so v obliki vibracije zapisana v našem energijskem polju?

Tam ostajajo in delujejo na nas, še dolgo po dogodku, dokler jih na pravi način ne »izklopimo«.

V času »readinga« preidem v posebno stanje zavesti. Povežem se z višjo zavestjo in pustim, da besede stečejo skozi mene. Zato moje besede pomirjajo, zadenejo na prava mesta, da se travme lahko sprostijo. Pogosto dobim odzive, da sem povedala točno to, kar so morali slišati in da sedaj razumejo in jim je lažje.

Živimo v morju nevidnih sil

Nekaj so besede, ki zdravijo. Veliko večji del transformacije pa poteka neslišno, skozi energije in informacije, ki se takrat izmenjujejo med osebo in “Poljem”.  “Polje” je inteligenca iz katere izhajamo mi in vse kar je. Nekateri temu rečejo Bog, Izvor, Vse kar je, nekateri napredni znanstveniki pa to opredeljujejo kot “Polje”. Več o tem izveš v knjigi Polje, Po sledeh nevidnih sil v vesolju – Lynne Mc Taggart.

Kaj se je zgodilo v tem enem srečanju?

Slišali sva se po treh tednih, kar je običajno pri mojem načinu dela. Presenečeno mi je povedala, da je prišlo do takojšnje osvoboditve vseh težkih občutij. Da jih kar ni in da se je premaknila in da spet lahko občuti živost. Da je ugotovila, da gre lahko naprej s svojim življenjem.  Povedala je še, da ne razume, kako se je lahko kaj takega, tako hitro in enostavno zgodilo. Ter, da ji je rezultat všeč in da želi še več tega, zato sva nadaljevali z mentorskim programom Notranja moč.

Ti moji prispevki pomagajo in kako?

Upam, da bo ta zapis navdihnil tudi tebe.  Želim si, da te navdihne k premiku in akciji, kot je to storila gospa v zgornjem prispevku. Zato mi napiši svoje mnenje. Pa tudi, o čem želiš da pišem.

Prijavi se na uvodno srečanje….več tu.

Če želiš prejemati zanimive članke s področja osebnega razvoja in kako v svojem življenju ustvariti več blaginje, lahko svoj mail zapišeš v obrazec zgoraj desno. Ob tem te čaka darilo.

Anita Kejžar Škulj, licenciran Life coach – mentorica za življenje z več zadovoljstva