Ali veš,  da branje zapisov v polju človeka ali “reading polja” deluje kot čiščenje predalov podzavesti?

To je dobra novica zate, ki si prizadevaš, da z delom na sebi v svoje življenje pripelješ več notranje svobode in življenja z namenom.

Kaj to pomeni?

Pomisli, kako bi se tvoje življenje spremenilo, če iz predalov podzavesti spustiš ali vsaj začneš mehčati vzorec, “da nisi dovolj”. To je eden najbolj razdiralnih prepričanj v nas. Globoko je usidran v kolektivno zavest človeštva in povezan z našo navidezno ločenostjo od Vira. V podzavesti pritiska in nas “sili” da ustvarjamo situacije, kjer smo razočarani, prizadeti ob tem pa se kopičijo občutki krivde, trpljenja, neodobravanja sebe ali celo sovraštva do sebe.

Se sprašuješ kakšno povezavo ima to s tabo?

Nikakor ne želim spodbujat občutke krivde, da si neprijetne situacije ustvarjaš hotno. Kot rečeno, gre za podzavestne tokove, notranje sile duše, ki te spodbuja, da se prebudiš v svoj resnični izraz, ki je ljubezen, radost. Seveda vse se zgodi z namenom, da ta vzorec v sebi ozavestiš in se končno odločiš, da ga transformiraš. To je del tvojega osebnega poslanstva in istočasno doprinosa h kolektivni zavesti človeštva.

Kaj lahko prinese transformacija?

Ali lahko za trenutek pomisliš, kako bi deloval v partnerstvu, z otroki, na delovnem mestu, v karieri in tudi kakšne prehranske in druge izbire bi izbiral zase, če bi o sebi verjel, da si celovit in tak kot si, povsem dovolj. 

Kako ti do celovitosti pomaga “reading polja?

“Reading” ali branje zapisov v polju človeka, je poglobljena meditacija za sproščanje stresa in globljih napetosti. Je moj avtorski pristop.

Kako deluje?

Na lahkoten način te spreminja tako, da čisti stare vzorce, topi blokade in krepi notranje moči. Ukrojena” je po meri posameznika in ga spodbuja k rešitvam. Redno poslušanje Mp3 posnetka “readinga”, je mnogim mojim klientom/učencem prinesel želeni napredek.

V katerih primerih učinkuje?

– izgorelost
– tesnoba, fobije,
– soočanje s težkimi življenjskimi preizkušnjami kot so rak, smrt bližnjega,  izguba partnerja,
– korenite karierne spremembe,
– iskanje smisla in poslanstva,
– pretirana potreba po kontroli, nadzoru in perfekcionizmu,
– težave s koncentracijo in neozemljenostjo…

Kaj opazijo po “readingu” ?

“Že leta nisem občutila veselja, počutila sem se brez smisla. Sedaj pa je občutek, kot da bi se prebudila. Imam več življenjske energije. Kljub zrelim letom, sem upokojenka, sedaj vidim, da lahko še veliko dam in doprinesem h kvaliteti življenja ljudi. Ne znam ravno pojasniti, ampak odkar poslušam posnetek, se je moja hrbtenica čudežno zravnala.”

Si želiš tudi ti prekiniti s preteklostjo in ponovno zacveteti?

Prijavi se na uvodno srečanje….več tu.