Ali tudi vi “delate” ponoči namesto, da bi se regenerirali? Katero navado je dobro osvojiti, da poglobimo svoj spanec?

Vaja, s katero pred nočnim počitkom poskrbite, da se vaš živčni sistem umiri, spanec pa poglobi.

1. Pred zaključkom dneva se ustavimo za nekaj trenutkov.
2. Pomislimo na dobre stvari, ki smo jih danes naredili.
3. Začutite jih. Ni pomembno, kako velike ali majhne so. Pomembno je le da vadite, ste si pripravljeni nameniti čas in začutiti.
4. Če se prikrade misel, da nečesa v dnevu niste naredili, se tej  misli le zahvalite in jo odpustite.

Kako se to naredi?  Dobesedno ji povejte: “Hvala misel, ne rabim te več, pojdi.” Morda se to zdi smešno na prvi pogled, toda deluje. Samo poskusite (ponovite več kot dvakrat, prav ).

“Tako v sebi povečujete navajenost, da se lahko dobro počutite – krepite čustveno inteligenco in poskrbite za svoj živčni sistem, da se umiri.”

5. Ne nosite ničesar morečega s seboj v posteljo. Prav! Sprejmite to odločitev.

Odločno si povejte, da vse, kar ste morali danes opraviti ste naredili.
Zatrdite si, da vse odločitve, ki ste jih morali sprejeti ste sprejeli. Vsa čustva, ki ste jih potrebovali predelati so predelana. Noč je namenjena počitku in ne delu.

Na ta na ta način ste se obrnili k sebi. Gojite in povečujete ljubezen do sebe.

Včasih take in podobne vaje res niso lahke in to kljub njihovi preprostosti. Naš um se pogosto zaplete v lastne zanke, kar sproži, da vaje ne opravimo, jo odlašamo ali zaključimo, da je nekaj narobe z nami. Pomoč izkušenega mentorja je zato neprecenljiva. Pomagam vam, da stopite iz lastnih zank.

Kaj ljudje opazijo po coachingu z mano?

“Že leta nisem občutila veselja, počutila sem se brez smisla. Sedaj pa je občutek, kot da bi se prebudila. Imam več življenjske energije. Kljub zrelim letom, sem upokojenka, sedaj vidim, da lahko še veliko dam in doprinesem h kvaliteti življenja ljudi. Ne znam ravno pojasniti, ampak odkar poslušam posnetek readinga, se je moja hrbtenica čudežno zravnala.”

Si želiš tudi ti prekiniti s preteklostjo in ponovno zacveteti?

Prijavi se na uvodno srečanje….več tu.