Svoje kliente sem prosila, da mi sporočijo kakšne aktivacije frekvenc za skupinske Vibra spa meditacije bi v prihodnje želeli, kje so njihovi izzivi, katere teme jih vržejo iz ravnovesja. In ker je življenje vedno podpirajoče, če se tega zavedamo ali ne, je kmalu v moj mail box prišel naslednji opis dogodka in vprašanje: “Anita, zdrmalo me je, ko sem poslušala svojega sodelavca razpredati o čudovitih počitnicah, ki si jih je ravnokar privoščil.  On ni samo povedal o tem dogodku, ampak se je širokoustil in bil ves žareč ob tem. Ta njegov način me je zmotil. Zakaj se nisem mogla veseliti z njim? Ja, bilo je nekaj zavisti, priznam. Jaz bi se tudi rada razvajala, da sem svobodna, da si vzamem čas zase in da mi je tako lepo.”

Kako odlična tema! V resnici so podobne situacije verjetno dobro znane prav vsakemu od nas. In ne gre le za počitnice … S povsem podobnimi blokadami v notranji moči se srečujemo tudi vsi, ki hrepenimo po visokih ciljih, pa naj se te nanašajo na denar, zdravje, partnerske odnose ali enostavno dobro počutje.

Če se sprašuješ ali bi taka aktivacija frekvenc  pomagala tudi tebi, si vzemi trenutek in se skušaj spomniti, kaj govoriš, če pokukaš v temen kotiček sebe o ljudeh, ki imajo in si privoščijo razne stvari od avta, hiše, počitnic, oblačil … Se dvigne kakšna »mastna misel«? Občutiš morda puščico ali pa šop negativne energije, ki leti k njim? Vsi v sebi do neke mere nosimo te občutke. Vsi smo krvavi pod kožo. Problem, ki nastane z negativnimi čustvi pa je, da v nas delujejo kot zamaški v pretoku življenjske energije in tako ne pridemo tja, kamor si želimo. Blokiramo sami sebe.

Poskušaj odgovoriti še na to vprašanje: “Si želim biti na mestu tega uspešneža in vase sprejemat vse te opazke?” Če je tvoj odgovor NE in ob tem občutiš, da bi se najraje skrčil, umaknil, potem ti bo tvoja podzavest, ki te ščiti kot vojščak, ustvarjala situacije pred tem, kar si v resnici želiš. Čeprav si na primer želiš imeti dovolj denarja, da greš na počitnice, bo tvoja podzavest ustvarila situacije, kjer boš denar izgubil, se ti bo pokvaril avto, ga boš nespametno zapravil, te bodo ustavili policaji in boš plačal kazen, če naštejem le nekatere običajne dogodke, ki lahko nakazujejo, da je na delu samosabotaža.

Da žariš in ti v življenju vse teče kot po maslu je tvoja življenjska pravica. In tako je prav, da razumeš, da se življenje nikoli ni zarotilo proti tebi. Tako kot se dami iz mojega pisma sodelavec ni z namenom bahal pred njo. Ona ga je doživela tako, njo je zabolelo in ona lahko reši ta svoja boleča čustva. Na to mesto, kjer je bila nekoč bolečina lahko sedaj pripelje druge, boljše občutke in s tem ji v življenju steče. Tako prevzame odgovornost za svoje življenje in si povrne notranjo moč.

Anita, z ljubeznijo