Vedno sem rada pošiljala razglednice ljudem, na katere sem mislila med svojim dopustom, in čeprav tale nima nalepljene znamke in ti je ni dostavil čisto pravi poštar, upam, da bo vseeno dosegla svoj namen.

Pozdravčki so iz Visokega v Bosni, kjer sem preživela dobre tri dni in izkušnja je bila res super. Kaj super, fenomenalna!!! Ta čarobni kraj pozna le malo Slovencev, njegov potencial pa je zares neverjeten. In ne, ni klasično počitniško mesto. Sploh ne, nima plaže, morje je daleč, hotelov skoraj ne vidiš … Ima pa piramide. Čisto prave piramide in prav zato je to mesto transformacij in presežkov v čutenju energij, dviga zavesti in zdravljenja najglobljih razpok duše in telesa.

Čeprav večina ljudi misli, da so piramide pravzaprav starodavne grobnice, pa ni čisto tako. Po besedah arheologov, ki že vrsto let proučujejo to področje, so piramide v Visokem pravzaprav neke vrste visokotehnološka naprava, nekakšen “stroj”, ki naj bi ustvarjal velik energetski potencial. Za kakšne namene so ga izgradili njegovi ustvarjalci točno še ne vemo. Lahko pa vsak, ki je vsaj malo dojemljiv za čutenje energij njihovo delovanje zelo jasno občuti na svoji koži. Dokazano imajo piramide in njihovi podzemni rovi tudi zdravilne vplive na človekovo zdravje. Če te zanima kaj več, malo poguglaj in prepričana sem, da te bodo izmere navdušile tako, kot so mene. Zelo zanimivo se mi zdi tudi, da se prav v Visokem nahaja tudi do sedaj najvišje izmerjena piramida na svetu, piramida Sonca. Mar ni čudovito, da je tak čudež od nas oddaljen le dobrih 500 kilometrov, do njega pa se pripeljemo še prej kot v kratki noči?

Mene res neverjetno privlači in zato sem se tja čisto sama odpravila v letošnjem avgustu. To kar se mi je dogajalo, je težko opisati, a vendar ne morem iz svoje kože in bi delček svojega doživljanja rada delila s tabo.

To je bil pravzaprav moj drugi obisk piramid v Visokem. Lani sem se tja odpravila prvič in niti nisem vedela, kaj naj pričakujem. Že prvi postanek, ki smo ga naredili v vasici Zavidoviči, kjer so raztresene velike kamene krogle, ki jih ni ustvarila narava, pa mi je odprl usta na široko. Kot da bi vstopila v neko drugo energijo, v neko drugo dimenzijo. Težko opišem, ampak, ko si tam, veš da je nekaj drugače. Že samo, ko sem se sproščeno sprehajala med njimi, sem začela prejemati informacije o rekalibriranju, o tem da se aktivirajo speče informacije v eterični DNK, o poravnavi nazaj v izvorno stanje. Dobivala sem sporočila, da naj bi nam te energije to pomagale to storiti.

Globoke duhovne izkušnje so se nadaljevale kasneje v dolini piramid, v Visokem, na piramidi Zmaja, svetišču matere Zemlje in podzemnih rovih v parku Ravne. Nismo oblezli vseh znamenitosti, ker to ni bilo turistično potovanje, kjer naj bi divjali iz ene piramide na drugo in bili pod časovnimi pritiski programa. Veliko bolj smo bili naravnani na komunikacijo z duhom in energijami prostora. Prisluškovali smo, kaj nas pokliče in se odločali na licu mesta, kam gremo. Z globokim spoštovanjem do moči, ki so tam na razpolago, smo začutili za katera mesta smo že pripravljeni, odšli tja, se v meditaciji povezovali, nato pa na tistih mestih tudi počivali. Včasih je bil občutek, da te energije enostavno poležejo, zahtevajo da se ustaviš, uležeš v travo in zaspiš. Verjetno so to varovalke v našo korist, saj naša telesa in »ubogo« energijsko omrežje ni navajeno teh visokih frekvenc in potrebujemo postopno privajanje.

Letos so me piramide poklicale še enkrat. Prav neverjetno me je vleklo k njim in prepričana sem, da ni bilo naključje, da je bilo to ravno v času odpiranja portala Leva 8. 8.2018 Poleg tega je tudi avtobus odrinil ravno ob osmih zvečer, takrat ko se v liniji poravnajo Sonce, Sirius in Zemlja. Ker zelo jasno vem, da naključij ni, pač pa so samo ključi, ki jih prepoznaš ali ne, sem utišala svoje notranje dvome in se prepustila klicu, ki mi je govoril, da je to moja priložnost, da se še bolj odprem in odvrežem stvari, ki me ne podpirajo več.

In tako sem se znašla 8. 8. na avtobusu za Visoko, ki je iz Ljubljane odpeljal ob osmi uri zvečer, zjutraj pa sem že plezala po “mojih” veličastnih piramidah. Izkušnja je bila v marsičem zelo drugačna od lanske. Takrat sem v podzemnih rovih iznenada doživela živ občutek, da so ob meni bitja svetlobe, občutenje prisotnosti visoke inteligence, letos pa se mi je predvsem odpiralo razumevanje pojma levitacije in dviga frekvence. Ko sem sedela na piramidi Sonca pred razpoko, iz katere seva energija iz notranjosti, in meditirala, sem začutila, ali bolje rečeno ozavestila, kako moje celice pospešujejo v vibraciji. In takrat je prišel občutek levitacije, čeprav sem trdno sedela na kamnu. Zelo jasno in čisto pristno sem čutila, kako se je del mene začel dvigovati od tal in bilo je, kot da nisem več v svojem telesu …

Ta svoja občutja sem podelila z moškim, ki je bil ravno takrat ob meni. Zapletla sva se v prijeten pogovor dveh ljudi, ki govorita isti jezik in imata občutek, da pripadata istemu plemenu. Mihael iz Avstrije mi je povedal, da je julija piramide obiskal prvič. Takrat je doživel svojo budnico. Imel je jasno spoznanje na kakšen način se je v partnerstvu začel oddaljevati od sebe in se pod vplivom manipulativnih energij partnerke povsem izgubil. Tega se v rutini dneva enostavno ni zavedal. Tudi ni vedel kaj je narobe, samo čutil je, da v njem nekaj umira. Piramide pa so mu odprle oči. Avgusta se je vrnil nazaj k njim, da bi se spet povezal z resnico kdo on je. To so bile njegove besede …

Vsi ti dogodki in še mnogi drugi, ki jih v tokratnem zapisu ne morem niti omeniti, saj bi lahko napisala nekaj strani skupaj (pa mi že tako velikokrat pravite, da so moji mejli zares dolgi), so v meni zbudili krasno idejo. Ali ne bi bilo super, če bi v Visokem, v objemu piramid in njihovih podzemnih rovov pripravila duhovni retreat, nekakšno delavnico za povrnitev sebe? Tako druženje bi trajalo kakšnih tri do pet dni. Na piramidah bi se prepuščali Vibra spa readingom polja in bi aktivirali podporne frekvence, obiskali bi energijsko bogata mesta in v zdravilnih krogih črpali potrebno podporo svojemu avtentičnemu izrazu. Ob ideji se mi po telesu od navdušenja dvigujejo dlake in zelo močno čutim, kako noro transformativna izkušnja bi bila to za vse vključene.

Kaj pa ti? Čutiš, da bi to lahko bilo tudi nekaj zate? Bi te zanimalo? Če ja, mi prosim sporoči na infoanita@notranjamoc.com. Če se bo zbralo dovolj zainteresiranih, vse še enkrat dobro razmislim, pripravim program in se spravim v akcijo.

Za konec pa še eno povabilo:  če slučajno še nisi prijavljen-a na moje e-novičke, v katerih redno delim svoja nova spoznanja, priporočila in izkušnje s področja osebne rasti ter duhovnosti (pa tudi cel kup daril), KLIKNI TUKAJ in se pridruži. Prisrčno vabljen-a!