Spomnim se, kot da je bilo včeraj…

Dobila sem klic mlade žene. Pove, da ima mož ima raka in ali mu lahko zdravljenje s ponovno povezavo pomaga? Bil je v končnem stadiju.

Kot vedno sem tudi njej povedala, da ni v mojih rokah, kaj natančno se bo zgodilo, da ji ne dajem nikakršne obljube. Kot, da ji to ni bilo pomembno, želela je le, da mož čim prej prejme frekvence.

Naredim tri rekonektivna zdravljenja na daljavo. Nato me pokliče in pove, da je hvaležna. Zadnji dnevi, ki so jih preživeli skupaj so bili bogati. Mož se je povsem umiril, energija v sobi, kjer je ležal se je spremenila in omogočila, da so se poslovili na lep način.

Ko delam zdravljenja s ponovno povezavo, kot praktik odprem vrata. Poteka izmenjava informacij med osebo in njeno višjo zavestjo.

Vesela sem, da sem zbudila zanimanje o ponovni povezavi – Reconnection in kako ti lahko koristi ta blagodejen postopek. Hvala za vsa vprašanja. VEČ

“V davni, davni preteklosti so bila naša telesa povezana z Zemljo preko energijskih meridijanov in z Univerzumom preko informacijskega omrežja. To povezavo smo zgubili. Ko enkrat pridemo v stik s frekvencami ponovne povezave se aktivirajo speče informacije v naši DNK, da bi lahko ozdravili svoje življenje in se povrnili v stanje balansa.”

Ponovna povezava je znanstveno dokazana in opisana v knjigi Science confirms reconnective healing. VEČ

Dobrodošel/a, da skupaj ustvariva več lahkosti in sproščenosti  in odpreva življenjsko moč za uresničevanje sanj.

Če se ravnokar nahajaš v situacijah, ki ti jemljejo moč, in si se že odločil/a da res narediš spremembo, me za pomoč kontaktiraj na infoanita@notranjamoc.com. Napiši mi svoj zaplet in tvojo telefonsko številko za kratek informativni klic. Z veseljem ti pomagam k bolj izpolnjenemu življenju.
Z ljubeznijo, Anita