Se spomniš moje zgodbe o izboljšanju stanja paradontoze po le 10 dneh? Danes sledi nadaljevanje, ker bi rada s tabo delila svoje navdušenje in rezultate, ki sem jih dosegla po le enem mesecu in 10 dneh. Gre za fenomenalen rezultat in sem presrečna. Juhejjjjjj!!!  Jo bom na kratko obnovila, ker bi ter rada spomnila na to, kaj vse je mogoče, ko delamo z energijami. Pogosto se namreč znajdemo v situacijah, ko dobimo diagnozo in dobro je da vemo, kaj vse zmore naše telo, če mu le damo ustrezne pogoje.

Na prvem pregledu, ki sem ga imela po daljšem času, je moja zobozdravnica, ki je zelo, zelo natančna, razburjeno izjavila, da je stanje mojih dlesni zelo, zelo zaskrbljujoče. Vsaj trikrat je glasno rekla: »To pa ne bo v redu gospa!!!« in zraven vzdihovala in mi že napovedala, da to presega njene zmožnosti, ter da me bo usmerila k specialistu, paradontologu. Takrat sem se ji v mislih zahvalila za informacijo in pomislila, da ne pozna vsega, kar poznam jaz.  Opravila je osnovno čiščenje oblog in dogovorili sva se za naslednji obisk čez 10 dni.

V vmesnem času sem na svojih dlesnih pridno delala z Quantum touch in Srčno frekvenco, tehnikami, ki sem jih letos jeseni dodala v svojo zbirko orodij. Gre za zelo preproste koncepte dviga biopolja in resonance, ter delovanja elektromagnetnega polja srca. Tako spodbudim telesno inteligenco, ki natančno ve kako deluje zdrava celica, nato pa telesu pustim, da naredi svoje.

Na drugem pregledu, ki je sledil že čez 10 dni, je moja zobozdravnica ugotovila spremembo in njene besede presenečenja so bile:« Gospa, to je pa bistveno bolje!!«. Takrat sem ji tudi priznala, da delam z energijami in na moje veliko presenečenje je izjavila, da ona tega ravno ne razume, a da naj s tem nadaljujem, ker očitno pomaga. Opravila je globinsko odstranjevanje oblog na spodnji čeljusti in še vedno govorila o tem, da bo po vsej verjetnosti potrebno še do specialista, paradontologa.

Moje misli in vizualizacija, ki sem si jo vrtela od takrat naprej je bila, da so moji zobje vedno bolj čvrsto usidrani v čeljust in da vidim zobozdravnico navdušeno govoriti, da sva vse opravili sami in ne potrebujem paradontologa.

In moja vizija se je povsem izpolnila in to le po mesecu dni, kar je izjemen rezultat. Včeraj sem bila pri njej na tretjem obisku. Napovedano sem imela še globinsko čiščenje oblog zgornje čeljusti. Seveda začne s skrbnim merjenjem žepkov in ugotovi, da dlesni niso več vnete ter na koncu izjavi: «Gospa, NE bo treba k paradontologu, očitno ste bila zelo pridna, počnite to še naprej, midve se vidiva čez 3 mesece!«

Ker je moje poslanstvo pomagati ljudem s svojimi talenti, da zmanjšam nepotrebno trpljenje, v svojo ponudbo dodajam Quantne tretmaje.  Za več informacij pri katerih stanjih lahko pomaga, potek in ceno me prosim kontaktiraj na infoanita@notranjamoc.com. Če želiš mojo pomoč mi opiši svojo situacijo in dodaj svojo telefonsko številko, da se dogovoriva za kratek klic, kjer povem vse kar te zanima.

 

Z ljubeznijo, Anita