Mnogokrat se znajdemo v situacijah, ko dobimo diagnozo ali nam izvidi pokažejo, da se v telesu dogaja kakšen proces, ki se ga nismo prav zavedali. Kako si lahko takrat pomagamo z močjo svojih misli in pravih, nam podpornih čustvenih stanj. Na kakšen način lahko dvignemo energijo in spodbudimo naravno telesno inteligenco k samozdravljenju?  Ali ne bi bilo dobro imeti taka znanja, da jih s pridom uporabimo tako zase, kot za svoje bližnje, ko je to potrebno?

Ker se rada učim novih znanj ali osvežim stara, sem se na povabilo moje drage prijateljice Polone Pajk, edine inštruktorice Quantum Toucha v Sloveniji, jeseni udeležila njene delavnice Quantum Toucha. Da vidim kaj to je?? Kot da že nimam dovolj znanj v svoji zbirki, je preverjal moj um!! A res rabiš? Ampak radovednica kot sem, sem si rekla, pa da vidim, mogoče grem tja samo po en pravi stavek. Bo vredno. 😊

Že kmalu po njej se mi je ponudila priložnost, da naučeno stestiram v praksi in preverim kako deluje. Take potrditve so super stvar, ker potem ni da na slepo nekaj verjamem, kajti če to doživim in vidim otipljiv dokaz, moj um spusti dvome, poveča se zaupanje vame in v metodo.

Čez nekaj dni sem se znašla na zobozdravniškem stolu. Moja čudovita in skrbna zobozdravnica je preverjala stanje v mojih ustih. Nekaj časa se nisva videli in to je bil moj kontrolni obisk. Zaskrbele so jo moje dlesni. Bolj ko je s sondo šarila okoli zob, bolj je zmajevala z glavo in hkrati glasno ponavljala:« Gospa, tole pa ne bo v redu. Bojim se za vaše zobe.« To slednje je ponovila vsaj petkrat in iz njenih ust je bilo slišati kot cela katastrofa. Že takrat na stolu so v moji glavi nastajale misli nekako takole: » Hvala draga moja, hvala za to informacijo, ampak ti ne veš tega kar vem jaz, ti ne poznaš moči misli in dela z energijo.« Opravila je čiščenje kamna, in mi z vso resnostjo povedala, da bo potreben obisk pri specialistu, da je stanje resno in več kot lahko naredi sama in dogovorili sva se, da se ponovno vidiva čez 10 dni.

V vmesnem času pridno delam Quantum Touch, svetlobni tretma, na mojih dlesnih. Predstavljam si jih vse sijoče, bleščeče, zdrave, z dobrimi občutki, ko grizem v trdo, zeleno jabolko… V mislih si vrtim film, kot v reklami za zobno pasto, slike nasmejanih ljudi, s popolnimi nasmehi, in zdravnico ki govori, da so moje dlesni zdrave in da ne more verjeti kaj takega….

Čez 10 dni torej sedim na njenem stolu. Odprem usta, ona s sondo okoli zob in jo slišim presenečeno govoriti:«Ja gospa, tole pa sploh ni tako slabo, tole je pa bistveno bolje, kot sem pričakovala, a vidite, sploh ni več krvavo, to je šlo pa zelo hitro nazaj….  Kaj ste pa počeli?« V trenutku sekunde se odločim, da ji kar povem o mojem Quantum Touch, svetlobnem tretiranju paradontoze, pa kar bo bo. Ko ji na hitro razložim preprostost metode mi reče, da se ji zdi povsem smiselna razlaga, da še ona razume kaj se dogaja in me spodbudi, da naj še naprej delam to, kar očitno pomaga. U lala, kako me vesolje podpira si rečem in z nasmehom odidem domov.

 

Z ljubeznijo, Anita