Navdušena sem, da se s svojimi strankami lahko sproščeno pogovarjam tudi o najbolj skritih vprašanjih, teh, ki se tičejo intimnega življenja. Povejo mi, da je bila na začetku odnosa spolnost pogosta,  sedaj, po dveh otrocih, pa je postala bolj izjema. Kot da je padla zastavica dol, on je opravil svojo biološko nalogo, spolno ga ona skoraj ne zanima več in odnos gre v smeri ata in mama, ki živita ločeno, čeprav v istem gospodinjstvu. Taka ženska se počuti zavrženo, jezno, žalostno in nepotrjeno in svoje potrditve išče na drugih področjih, kot je kariera, otroci…ali se teši s hrano, šopingom,… A vendar trpi tudi moški, čeprav mu njegov ego pogosto tega ne dovoli priznati. Ta svojo bolečino gasi v druženjih s prijatelji, podaljševanju delovnika, alkoholu, tja beži, saj se doma ne počuti dovolj sprejeto. Tudi on želi biti potrjen. Ene vrste začaran krog.

Ampak ali je treba to kar sprejeti in tiho trpeti ob tem? Jaz mislim da ne.

Ne glede na to, kako smo navzven močni in kako uspešno smo se uspeli postaviti po družbenih merilih, v vsakem moškem je ranjen majhen fantek in v vsaki ženski je mala ranjena punčka. Svoje ranjenosti, hočeš nočeš prinesemo iz otroštva v idealen prostor projekcij, partnerski odnos. Tu imamo priliko, da jih ozavestimo in seveda tudi razrešimo.

Totalno uživam v partnerskih seansah, ko imam pred sabo oba partnerja hkrati, saj se tako ustvarja prostor komunikacije, ki obema dovoljuje da se izrazita, ne da bi ob tem napadala en drugega. Z zanimanjem opazujem, kako se njuna energija vmes gosti, vozla in na koncu le sprosti, kar privede do novih občutij in posledično tudi več zadovoljujočih dejanj.

Opažam, da me poiščejo taki pari, ki so se na dušnem nivoju odločili, da bodo v tem življenju imeli izkušnjo sodelovanja in ne tekmovanje za moč v partnerstvu. Preraščajo ustaljene družbene vzorce, kjer en ali drug partner želi vodilno vlogo in dominirati nad drugim oz. biti podrejen in umaknjen. Čutim, da je čas za partnerstva, kjer on v njej prepozna svojo kraljico, ona pa v svojem moškem vidi kralja. Drug drugemu dovolita, da izrazita moč. Drug drugemu pustita prostor samouresničitve, svobodo, vse to pa privede do večje izkušnje ljubezni in globlje zadovoljenosti tudi med rjuhami.

Večja sla med partnerjema, uživanje v spolnosti in posledično s tem večja povezava med vama lahko z večjo močjo teče le, ko so bariere, zaščite, ki smo jih postavili v preteklosti umaknjene. Ta majhen fantek in majhna punčka si želita biti samo sprejeta, samo ljubljena. Dajmo, umaknimo nože v obliki napadov in zahtevanj, kaj naj nam drug da in ozavestimo, da to kar nas iritira v njem/njej  je odsev naše mame, očeta oz. je lahko le vibracija dogodkov, ki so se nam zgodili v daljni preteklosti in zares nimajo veze njim/njo.

Draga ženska, dragi moški, si že želita razrešiti svoje partnerske vozle in stopiti iz lastne drame?

Vredna sta ljubečega in zadovoljnega partnerstva in najboljšega možnega seksa. Ponuja se ti/vama super priložnost za individualno svetovanje z mano. V tem tednu sem v svojem urniku rezervirala tri nove termine samo za partnerske teme. Hitro se prijavi, da dobiš svojega na infoanita@notranjamoc.com – obvezno zraven zapiši svojo telefonsko številko. Delali bomo na tvojih/vajinih poškodovanih partnerskih vzorcih, ki jih zapisane nosiš v energijskem polju in celičnem spominu in zbujali tiste programe, prav tako v tebi, kjer so zapisana celovita partnerstva.

 

Z ljubeznijo, Anita