Veš, kako nam včasih telo popolnoma zagode, ko se srečamo z zdravnikom v beli halji? Zagotovo poznaš koga, ki mu postane slabo, ko mu vzamejo kri, ali pa koga, ki mu v zdravniški ambulanti merilec krvnega tlaka pokaže hudo visoke vrednosti, doma pa je vse v mejah normale … Stah pred belo haljo je tipična podzavestna blokada, o tem,  da jo je mogoče zelo učinkovito odpraviti, pa govori primer, zaradi katerega ti danes navdušeno pišem.

“Anita, a veš,” je hitela Bernarda navdušeno pripovedovati, “da se mi je zdaj že dvakrat zapored zgodilo, da je moj pritisk normalen? Še zdravnica je začudeno rekla, ja, kaj pa je to, da je zdaj kar normalno?” Tudi ona se je srečevala z močnim strahom pred belo haljo. Vsakič, ko je bila pri zdravniku ji je sestra izmerila nenormalno visok krvni tlak. Na razumski ravni je vedela, da se nima ničesar bati, ampak telo je reagiralo po taktirki podzavesti.

Ker si je želela, da bi izziv odpravila, me je prosila, če ji opravim reading polja, s katerim bi aktivirali frekvenco, ki bi »sčistila« ozadje tega strahu. Težko zares razumsko opišem, kaj je reding polja, v načelu pa gre za branje informacij v matrici časa in prostora. Vse, kar se nam je kdajkoli zgodilo, namreč obstaja v obliki vibracijskega zapisa v polju. Sama delujem kot nekakšen kanal ali prevodnik, kjer višja zavest, moja in od človeka, s katerim delam, posreduje tiste informacije, ki so za človeka najbolj koristne v tem trenutku. Večina informacij je v resnici neslišna in se izmenjuje v polju, ki se v tem procesu transformacije ustvari za naju.

Takrat je imela Bernarda napovedano operacijo in pred pregledi si je v čakalnici vrtela moje posnetke. Vsakič, ko berem polje, namreč to vedno tudi posnamem na Mp3. S tem, ko moji “ljudje” (stranke mi je tako tuj in hladen izraz in mi je kar neprijetno, da ga uporabljam) posnetek kasneje večkrat poslušajo, utrjujejo spremembo. Bernardi so posnetki pomagali, da je ostajala mirna preden je odšla v ordinacijo. Vendar, ko je bila pred sestro in meritvijo, je tlak še vedno poskočil.

Operacija je bila za njo. Čas je tekel naprej. Vmes sva delali na drugih življenjskih vprašanjih, Bernarda je postajala bolj mehka, ljubeča do sebe, spremenila se je. In letos je zanosila. Kakšno veselje je ob tem začutila, hkrati pa se je pojavila senca strahu, da bo ponovno pred izzivom »bele halje«. In ker si med nosečnostjo ni želela vsak mesec doživljati enakega stresa, sva temu izzivu ponovno namenili najino pozornost. Naredila sem nov reading polja in tako še enkrat sčistila ozadje tega strahu, pa tudi neprijetne dogodke z zdravniki v preteklih življenjih (v tem življenju takih dogodkov ni bilo). Aktivirala sem tudi zapise oz. frekvence v njenem polju, kjer je v preteklosti že doživela pozitivno izkušnjo.

O rezultatu govori njeno navdušeno poročanje v začetku tega pisma. Navdušena sem nad njeno vidno transforamacijo! Bernarda je naredila pravi preskok v zavesti, prerastla je omejitev in spoznala več sebe, pa tudi to, da se nam vse dogaja z namenom. Predvsem pa je to še ena potrditev zanjo, da ve, česa je zmožna.

Mar ni to nekaj čudovitega?!