Močni občutki krivde, da ni dobra mati, so pestili Andrejo, ki ima sedaj že odrasla otroka. Obsojanje sebe, sodbe do njih je sprožalo stanje nenehnega nezadovoljstva in ustvarjanja temnih scenarijev v svoji glavi.

Verjamem, da Andreja ni osamljen primer. 
Ali veš, da vse kar se ti je kdaj koli zgodilo, vsi dogodki, vsa čustva so v obliki vibracije zapisana v tvojem energijskem polju?  Dogodek se je sicer že zaključil, čustveni naboj, ki smo ga takrat občutili, pa ostane kot motnja energije. Ta ostaja in deluje na nas, še dolgo po dogodku, dokler je na pravi način ne »izklopimo«. 

Na enem od Vibra spajev je prišlo do preboja. Andreja je sprostila ta močna in uničujoča čustva, ki ji niso dala dihati. Povedala je, da ju sedaj drugače doživlja. Njen odziv, ki je bil prej buren in nasilen se je obrnil v drugo smer. Prijetno je bila presenečena nad doživetjem, ko sta otroka pokazala čisto druge plati sebe do nje. 🙂

Prazen prostor, kjer so prej vladali občutki krivde so sedaj napolnile misli in energije sočutja, odpuščanja, globoke ljubezni. 
Kako poteka Vibra spa-aktivacija frekvenc? 
Po uvodnem pogovoru s klientko o njeni težavi, preidem v posebno stanje zavesti. Aktiviram svoj “kanal” in višje zaznave, ki mi omogočajo, da berem polje energij te osebe. Povežem se z višjo zavestjo in pustim, da besede stečejo skozi mene. Zato moje besede pomirjajo, zadenejo na prava mesta, da se čustvene travme lahko sprostijo. Pogosto dobim odzive, da sem povedala točno to, kar so morali slišati in da sedaj razumejo in jim je lažje. Več o dragocenih rezultatih si preberi v Zgodbe o uspehu
Zanima me, na katerem področju želiš prekiniti s preteklostjo ti? Kje želiš zacveteti? Je to partnerstvo, kariera, poslanstvo, zdravje ali kako drugo pomembno področje, ki te v tem trenutku zaposluje?

Vabim te da se prijaviš na, nezavezujoč uvodni razgovor, da si pridobiš svojo izkušnjo in se prepričaš o koristnosti Vibra spa- aktivacije frekvenc zate…klikni tu.