Veselite se življenja

Hrepenite po osebnostnem in duhovnem napredku?

Kaj bi za vas pomenilo, da bi bili spet uravnoteženi, celi?

The Reconnection – Ponovna povezava je novejši pristop, ki presega vse, kar smo do sedaj verjeli ali vedeli o delu z energijami. Zdravilne frekvence ponovne povezave, ki so zdaj prvič na planetu, nosijo LUČ in INFORMACIJO, kar pomeni, da urejajo, delajo red in usmerjajo energijo človekovega bitja. Ob prisotnosti teh frekvenc se uredi pretok skozi akupunkturne meridiane, čakre in skozi celotno avrično polje. To spodbudi možnost, da se v človeku manifestira popolno ravnovesje na telesni, čustveni, miselni in duhovni ravni.

Leta 1993 je kiropraktik dr. Eric Pearl ob svojem delu začel opažati čudne učinke. Čeprav se jih ni dotikal, so njegovi pacienti čutili njegove roke, med terapijo so se tresli, trdili so, da so ob njih še druga bitja. Rezultati so bili še bolj neverjetni – pacienti so ozdravili raka, izginili so simptomi cerebralne paralize, prenehali so se epileptični napadi, izginila je revma …

Da bi bolje razumel, kaj se zgodi, ko k pacientom približa roke, je za pomoč prosil številne duhovne učitelje in tudi vrhunske znanstvenike, kot so dr. Konstantin Korotkov, dr.William Tiller, dr. Gary Schwartz. Skupaj so ugotovili, da se dogaja neko posebno energijsko uravnotežanje, ki se širi skozi spekter, ki ga sestavljajo energija kot celota, svetloba in informacije. Dr. Pearl je svoje delo poimenoval Reconnection – Ponovna povezava, saj verjame, da gre za neko posebno vrsto povezave z vesoljem, ki v prostor in človekov celični ustroj vrača red ter celovitost. 

Že po prvem tretmaju ponovne povezave sem začutila intenzivne spremembe v telesu. Moje telo in tudi življenje je bilo do sedaj ena gmota bolečin in strahu. Kot posledica raznih padcev so nastajale poškodbe na telesu. Zadnjih deset let je bil vsak moj gib bolečina.
Opazila sem, da je v mene prišel optimizem, bolečine in zakrčenost telesa je popustila. Nekako je popustil tudi strah pred tem kaj in kako bo jutri. Sedaj sem bolj gibljiva in veliko hodim.
Dragica, upokojenka iz Ljubljane

Začetnica Ponovne povezave v Sloveniji

Saj so tudi konflikti, ampak jih enostavno rešujem! Zato sem ves čas pozitivna, veliko manj spim, ker imam več energije. Ne jem mesa, blagoslavljam ljudi, vse preizkušnje, ki sedaj prihajajo premagujem s takim veseljem, da ne znam tega opisati… Tako, da bi samo rada povedala, da ste odlična terapevtka…
Mož je bil tudi zainteresiran, da bi prišel k vam, ker ne more verjeti, kaj se je z mano zgodilo!!
Elizabeta, vzgojiteljica

Anita Kejžar Škulj sem bila pionirka, ki je dr. Perlovo metodo Reconnection – Ponovna povezava prvič pripeljala tudi v Slovenijo. Leta 2009 sem si pridobila licenco za izvajalko Ponovne povezave, dala pobudo in sodelovala pri izdaji knjižne uspešnice Ponovna povezava, ki je pri nas na voljo že v tretjem ponatisu. Licenco je potrebno na nekaj let obnavljati, ker verjamem, da pridobljeno znanje obstane, frekvence, ko so enkrat aktivirane delujejo ne glede na titulo, pa sem se odločila, da licence leta 2015 ne podaljšam več. Lahko delujem neodvisno od organizacije. Globoko sem hvaležna Dr. Erc Pearlu za njegov doprinos in vsem ljudem, ki so se odzvali na klic energije ponovne povezave. Skupaj prenašamo njene frekvence in tako delujemo v širšem planu prebujanja človeštva.

Še več! Reconnection je pri meni opravil točno to kar obljublja – potisnil me je na mojo osebno pot, mi pomagal, da sem spet aktivirala svoj lasten kanal energije in svetlobe, prepoznala  povezavo z energijami Izvora.

Po začetni izkušnji razočaranja, ko po treh tednih nisem občutila ničesar drugačnega (imela sem velika pričakovanja), so se začele korenite spremembe.  Najprej sem opazila, da imam več življenjske energije. Opravljala sem dela, ki sem jih prej odlašala. Postala sem bolj optimistična in pozitivno naravnana. V poslu sem dosegala večje uspehe hitreje in z manj napora. Na telesni ravni pa sem opazila, da imunski sistem bolje deluje. Poslovila sem se od rednega zbolevanja na dva meseca. Prehladov ali drugih bolezni odkar sem ponovno povezana skoraj nimam. Sem zdrava.

Kako poteka tretma?

Večinoma prakticiram tretmaje ponovne povezave na daljavo. V kontaktu smo preko Skyp-a, Wats up, telefona ali druge brezplačne aplikacije.  V praksi se je to odlično obneslo. Izkazalo se je, da za energije čas in prostor nista omejitev.

Pri postopku Osebne ponovne povezave ali The Reconnection, ko aktiviram točno določene točke in linije na telesu, se dogovorimo za osebni obisk v moji pisarni.

Razložim vam princip po katerih delujejo frekvence ponovne povezave. Ničesar ne zdravim, nisem zdravitelj, temveč posrednik, ki se poveže z univerzalno energijo, aktivira frekvenco ponovne povezave, ki je specifična in po principu resonance in uglaševanja pustim, da vaše polje prepozna frekvenco in se nanjo odzove z ustvarjanjem reda.

O podrobnostih vaše težave vas ne sprašujem, saj za rezultat to ni potrebno.  Tudi vas prosim, da se ne usmerjate na na točno določen rezultat ali vašo specifično težavo, ker s tem prej ovirate, kot pospešujete transformacijo.

Rezervirajte si čas ene ure, ki je namenjen samo vam. Sam postopek dela s frekvencami traja med 35 -45 minut.  Izklopite mobilni telefon in ostale motilce. Ko poteka tretma, boste sproščeno sedeli ali ležali na hrbtu. Položaj ne vpliva na učinkovitost.  Primerna je kakršnakoli obleka, v kateri se počutite udobno. Nakita, ur, pasov ni potrebno odstranjevati.

Priporočam enega do tri tretmaje. Serijo lahko ponovimo čez dva do tri mesece. Prej pa le ob morebitni poškodbi ali življenjskemu pretresu ali če začutite, da želite narediti korak naprej v življenju in je sedaj pravi čas za vas. Optimalno je, da si srečanja sledijo v 2-3 dnevnih razmikih.

Kaj je to The Reconnection? Je Osebna ponovna povezava primerna zame?

V času materializacije in zgoščevanja naše zavesti v zavedanje le svoje tridimenzionalnosti – telesnosti, smo izgubili stik z vedenjem kdo v resnici smo, z našo resnično naravo. To se je zgodilo na način, da so se prekinile povezave med energijskimi linijami telesa in energijskimi linijami planeta, od tam pa z linijami Univerzuma, preko katerih smo imeli dostop do informacij, ki so nam določala zavedanje, da smo bitje luči in večdimenzionalni.

Informacije o katerih govorimo, so izvorna informacija o popolnem zdravju telesa, čustev in uma – kot nekakšen osnovni recept popolnosti delovanja človeka v njegovem izvornem stanju, kot si ga je zamislil Kreator.  Svetloba in informacije, ki jih s ponovnim povezovanjem prikličemo, naj bi stimulirale celo DNK in nas tako spremenile na globljih ravneh.

S postopkom, ki poteka v dveh zaporednih dneh, enkrat v življenju, ponovno povežemo svetlobne energijske linije našega telesa z energijskimi linijami planeta Zemlje in linijami, ki povezujejo ves Univerzum (v kvantni fiziki znane kot strune).

Osebna ponovna povezava je namenjena vsem, ki jih zanima osebnostno in duhovno zorenje in vsem, ki si želijo telesnega zdravja. Pogosto ljudje opišejo izboljšanje zdravja, sposobni smo boljših izbir, odpravlja strah, občutke krivde, smisel življenja postane jasnejši, postanemo lahko kreativnejši, bolj uživamo v tem trenutku, uravnovesi se lahko imunski sistem, psihični napori postanejo manj obremenjujoči. Duhovno se razvijemo v krajšem obdobju kot bi se sicer. Nekako v tem smislu, namesto, da gremo po stopnicah v višje nadstropje, nas ponovna povezava, kot dvigalo prenese višje hitreje in lahkotneje.  To pa je resnično darilo, ki si ga lahko podari vsak posameznik.

Kaj se dogaja, med tretmajem?

Vsak človek drugače doživlja prisotnost zdravilnih frekvenc. Inteligenca univerzuma z nami komunicira in se nam razodeva preko naših čutil. Pogosto ljudje opisujejo, da vidijo močno svetlobo, barve ali geometrične like v vidnem polju. Nekateri zaznavajo močnejše pretoke energije po telesu v obliki vročine, mraza ali vetra. Lahko pride do jasnih misli in uvidov o svojih življenjskih vprašanjih.

Obstajajo tudi ljudje, ki medtem, ko ležijo, ne zaznavajo nič posebnega, vendar mi kasneje pogosto poročajo o spremembah, ki so se jim v življenju zgodile. Lahko jih zaznajo šele čez pol leta ali kasneje.

Način kako se bo ravnovesje pokazalo, določata notranja modrost posameznika in univerzum. To pomeni, da človek prejme natančno toliko in v taki obliki, kakor sam dopušča.  Močna pričakovanja upočasnujejo proces in ni nujno, da pride do ozdravitve določene bolezni ali neprijetne situacije na pričakovani način.

Tri različne osebe z enako diagnozo in enakimi simptomi lahko doživijo tri različne rezultate. Podobno kot v moderni medicini, ko z istim zdravilom za isto bolezen dosežejo pri različnih ljudeh različne učinke.

Glede na povratne informacije, so nekateri ljudje doživeli spremembe takoj, čez čas ali pa je niso prepoznali. Rezultat je vedno popoln. Kadar tega ne prepoznamo smo razočarani, ego želi izsiliti, kar pa ni v skladu z ljubeznijo, ki celoten proces vodi. Ona tega ne dopusti in čaka, da spustimo kontrolo, da bi nam resnično lahko dala to po čemer hrepenimo. Celovitost in spoznanje kdo smo.

Reconnective healing - tretma ponovne povezave

Izberite posamičen tretma ali paket treh. V praksi so se tri seanse izkazale kot optimalno, vendar je v nekaterih primerih že en lahko prinesel rezultate.
  • Posamezen tretma 65 €.
  • Paket treh 180 € .
bonusSkupna vrednost paketa je 195 €.
S plačilom celote na začetku vam pripada še dodaten popust v vrednosti 15 €.

The Reconnection - Osebna ponovna povezava

Postopek naredimo samo enkrat v življenju in s tem aktiviramo proces, ki se odvija še dolgo v času. Izvedem ga v dveh srečanjih, en dan za drugim oz. največ dva dni narazen.
  • Cena postopka je enaka po vsem svetu in znaša 333 €.
bonus
DVD Matrica življenja v vrednosti 21 €.
Na kontrolnih pregledih za ščitnico je zdravnik enostavno z začudenjem povedal, da je več kot zadovoljen. Rekel je, da je Andrej zelo redek primer, ki je v tako kratkem času – pol leta, spravil vse vrednosti povečane ščitnice v meje normale.
Manca, Maribor

Če imaš srečo, se bo tvoje zdravljenje obrnilo v smer, ki si si jo želel, če pa imaš zares veliko srečo, se ti lahko zgodi zdravljenje, kot si ga nisi mogel predstavljati niti v svojih najbolj divjih sanjah, pravi Dr. Eric Pearl, utemeljitelj Ponovne povezave in človek, ki so se ga frekvence prvič dotaknile.

Je še kakšen razlog, da ne bi začeli takoj in dobili sebe nazaj ?

DOGOVORITE SE ZA PRVO SREČANJE