Adijo toksični odnosi!

Vabljeni na spletni Reading energij – Aktivacija BLAGOSTANJA v odnosih. 

v četrtek, 20.4.2023 ob 20.30

PRIJAVA NA READING

Rada bi bila v miru sama s sabo in življenjem

Sama grem čez obdobje, kjer ozaveščam toksične odnose.  Veliko sem že naredila, da sem prišla do sem. Kere kufre spustila, o joj. Sem hvaležna za vsak korak na poti. Za vse moje učitelje v raznih oblikah, ki so mi osvetlili žrtev, da si lahko odpustim.
Zdaj sem v naslednjem koraku, ko z večjo žlico zajemam mir v sebi, spoštovanje mej, občutka varnosti, vrednosti…da dobro mislim o sebi, kot ženski, mami, mojih produktih, telesu, da gojim ljubezen v sebi.
MOJE DRAGOCENE STRANKE POVEDO: “Ravnokar sem izvedala za diagnozo rak. Reading “Moč enakonočja” me izjemno umiri in spravi nazaj v moj center.  Hvaležna.”
PRIJAVA NA READING

Pridruži se mi v aktivaciji BLAGO-STANJA v odnosih če:

 • doživljaš mobing, ti v službi nalagajo vedno več dela, te manipulirajo, nikoli pohvalijo ali nagradijo s povišico, bonitetami, boljšimi delovnimi pogoji…
 • ti starš vzbuja občutke krivde, se vede, kot majhen otrok in še vedno želi, da izpolnjuješ njegove potrebe pred svojimi…
 • te partner-ka žali in najde način, da te poklopi vedno takrat, ko si vesel-a, zadovoljen-a, napreduješ v službi…
 • sam sebe strašiš z boleznijo, debelostjo, pomanjkanjem, nedovoljnostjo, nezaupanjem vase, da bi ti šlo bolje, kot ti gre ta trenutek…

Manipulatorji so odlični v tem, da najdejo razpoke v tvoji samopodobi: kjer se ne ceniš, kjer se ne zavedaš, da si dovolj. Najdejo tvoj strah in radi pritisnejo na preživetvene gumbe, da še naprej ostaneš v njihovi mreži. Včasih je to bolj subtilno in se niti ne zavedamo, kako se počasi odrežemo od sebe in lastne moči. Žrtvujemo svoje življenje. Morda zadnje obdobje tudi zate ni bilo najbolj lahkotno in se soočaš s podobnim. Če si na tleh, te povabim, da vstaneš.

Reding polja aktivira najboljše možnosti za tvoje odnose

V aprilu bi rada izkoristila energijo VSTAJENJA, ki je tako izredno močna, da lahko RAZDROBI okovanost v toksične odnose vseh vrst in prinese BLAGO-STANJE.
Za skupino, ki se bo zbrala bom naredila reding polja in tako aktivirala podporne energije iz polja možnosti za več:
 • samospoštovanja,
 • cenjenja,
 • vrednotenja sebe,
 • varnosti, ljubezni,
 • miru, svobode…
KAKO POTEKA READING?
To je moj avtorski način dela z energijami. Najprej odprem temo z vprašanji, potem berem informacije v polju in aktiviram potenciale…drugi del je v stilu meditacije, kjer se samo prepustiš objemu dobrih energij. 

Prijava na Reading 

Klikni spodaj na gubek V košarico. Plačilo je mogoče s kreditno kartico ali z nakazilom na poslovni račun. Po vplačilu prejmeš zoom link do spletne sobe. Povratni mail, ki ga pošljem včasih zaide v spam ali promocije, zato preveri tudi tam. Hvala.

Spletni reading "Adijo toksični odnosi, pozdravljeno blagostanje"

Poteka preko spleta, v četrtek, 20.4.2023 ob 20:30 – 21:15.
 • 29 €

V KOŠARICO

Kot darilo prejmeš Mp3 posnetke aktivacije frekvenc, da jih boš lahko poslušal-a tudi kasneje in tako še krepil-a njihov učinek.

Reading polja in zdravilne energije Izvora

Anite Kejžar Škulj, coachinje in specialistke za osebno rast z več kot 20. letnimi izkušnjami.

Moj naravni talent, da berem energije v polju sem odkrila, ko sem Vesolju postavila vprašanje: “Pa kaj za boga je edinstveno moje?” In tako se je začelo odpiranje kanala in sprejemanja informacij, kanaliziranje izvornih energij. Najprej za skupine, nato so prišli na vrsto personalizirani readingi.

Ljudje z mojimi readingi dobijo pospeške v manifestiranju želenega.

MOJE DRAGOCENE STRANKE POVEDO: “Anita, želim ti povedati, da vsak dan poslušam tvoj reading. Dobila sem razgovor za službo, kar se prej nikakor ni zgodilo. Hvala.”

Zakaj bi rada, da si zraven prav ti?

 • Ker verjamem vate in v dvig tvoje vibracije.
 • Ker si sposoben-a odložiti kufre preteklosti.
 • Ker lahko spremeniš način, kako vidiš sebe in tako spremeniš, kaj ti odseva življenje.
Energije Izvora, bi ti rade dale maksimalno podporo, da vzljubiš sebe in elegantno odsloviš toksične odnose iz svojega življenja. 
V tebi je moč, da je drugače. PRIDI NA READING

* Opozorilo: Programi, ki jih nudi Anita Kejžar Škulj, ne nadomeščajo pristopov uradne medicine in tradicionalnega terapevtskega zdravljenja. So zgolj dopolnilne oblike pomoči, ki lahko pomagajo izboljšati kvaliteto življenja in spremeniti pogled na življenjsko situacijo. Anita Kejžar Škulj ne postavlja medicinskih ali drugih diagnoz, niti ne daje obljub ali zagotovil. Naročnik programov je sam odgovoren za svoje zdravje. Zato je pomembno, da glede svojega zdravstvenega stanja oziroma bolezni upoštevate navodila zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.