Reconnective Healing®-Zdravljenje s Ponovno povezavo

 Uvodna delavnica – 22.10.2023 ob 16.30 v Ljubljani

PRIJAVA NA DELAVNICO

pod okriljem: Reconnective Academy in IZRI – inštituta Ponovne povezave

Zdravi druge, zdravi sebe…

Reconnective healing ®– Zdravljenje s Ponovno povezavo je energijska modaliteta, temelječa na filozofiji, da smo dovolj in vredni taki kot smo, da ima vsak človek naravno danost, da se brez kompliciranih procedur in postopkov, brez potrebe po zaščiti pred negativno energijo z lahkoto poveže s to energijo, ki zdravi.

Pridružite se nam na uvodni delavnici Zdravljenja s Ponovno povezavo če je vaš namen:

  • pomagati sebi in drugim k več ravnovesja,
  • ponesti vaše trenutne zdravitvene in samoozdravitvene sposobnosti na višje ravni,
  • se preprosto dotakniti zvezd in spoznati, da resnično obstajajo.
UDELEŽENCI SEMINARJA POVEDO: “Že nekaj dni pred seminarjem sem v sebi začutila spremembe. Občutek, da so z mano energije, kot sem jih občutila med Zdravljenjem s Ponovno povezavo., intenzivne sporočilne sanje, občutek miru.” Martina iz Zagreba
PRIJAVA NA DELAVNICO

Opazuj, opazi, izkusi – na delavnici se potopimo v inteligenčno polje frekvenc Ponovne povezave

  • praktični prikaz in vaje za zaznavo frekvenc
  • filozofija in znanstvene ugotovitve
  • pogovor s praktiki PP

Na delavnici bomo predstavili osnovne principe Reconnective healinga ® –Zdravljenja s Ponovno povezavo, naredili praktične vaje, da boste lahko začutili, kako se lahko tudi sami povežete in prejemate iz polja frekvenc Zdravljenja s Ponovno povezavo. Čas bo tudi za vaša vprašanja.

Prijava na delavnico

Število mest je omejeno zato pohiti s prijavo. Prijava je obvezna, da bi lahko zagotovili vse potrebno za izvedbo delavnice. Klikni spodaj na gubek V košarico.

Potekala bo v nedeljo, 22.10. 2023 od 16.30 do 18.00 v prostorih Studia Eviana, Špruha 19, Ljubljana - Trzin.
  • CENA: 10 €

V KOŠARICO

S klikom V košarico se prijaviš na delavnico. 
 

V izkustvo vas popeljeva

Svemir Kovač

se je 2011 prvič srečal s frekvencami Reconnective Healinga®. Medtem, ko je poslušal intervju dr.Eric Pearla, je doživel močno energijo, ki je tekla skozi njegovo telo ob tem pa doživel izkustvo neposredne povezave z ljubeznijo in blagostanjem. 2014 je postal mentor, sodeloval na mnogih seminarjih po Evropi, kot član ekipe dr. Eric Pearla. 2018 je postal inštruktor Ponovne povezave, kar mu omogoča, da samostojno vodi seminarje Zdravljenja s Ponovno povezavo in seminarje Osebne ponovne povezave.

Anita Kejžar Škulj

pionirka, ki je dr.Pearlovo metodo The Reconnection®– Ponovna povezava prvič pripeljala tudi v Slovenijo. Anita je 2009 pridobila licenco za izvajalko Zdravljenja s Ponovno povezavo in Osebno Ponovno povezavo v Londonu in kasneje v Los Angelesu. Bila pobudnica in sodelovala pri izdaji knjižne uspešnice Ponovna povezava: zdravi druge, zdravi sebe, ki je v Sloveniji doživela več ponatisov. Voluntirala na več seminarjih dr.Eric Pearla po Evropi ter 2012 je soorganizirala prvi seminar Ponovne povezave v Ljubljani.

UDELEŽENCI SEMINARJA POVEDO: “Z veseljem bi si želela, ko bi le lahko, prenesti to vzvišeno občutje radosti, ljubezni, vzhičenosti in sreče, ki sem ga doživela sama in prav tako prepoznala v udeležencih seminarja najprej na seminarju v Zagrebu in kasneje še v Beogradu. Kot da se iz neke davnine vsi poznamo in srečni, da se ponovno, po daljšem obdobju srečamo. Morda je to najboljši približek, ki opisuje moje doživetje seminarja.” Biserka, Beograd

To kar iščeš, išče tebe…

Njegovo življenje, kot pravi sam, ni bilo zgled popolnosti, ko se je v njemu prižgala zdravilska iskra. Pravkar se je razšel z dolgoletno partnerko, jo preboleval ob kozarčkih, da je komaj prestavljal eno nogo pred drugo, v njegovi kiropraktiki pa se je odvijala drama z iskanjem novega osebja. Dr. Eric Pearl, skeptik in racionalist se je odzval na vabilo judinje romskega rodu, da mu poveže telesne meridijane z energijsko mrežo planeta, ki nas povezuje z drugimi zvezdami in planeti. Njegov um je ob prvi izkušnji z njo zaključil, da se ni zgodilo nič posebnega, a ker je plačal za oba dneva, se je odločil da pride še naslednji dan.

Od tistega dne dalje so se mu začela dogajati najbolj čudne stvari…

…prižigale so se luči, odpirala vrata, spontano ozdravljali ljudje najrazličnejših kroničnih in prirojenih bolezni. Spoznal je da dar za zdravljenje sebe in drugih lahko aktivira v vseh ljudeh ne glede na njihovo izobrazbo, spol, starost ali duhovno prepričanje in to na ravneh, ki do sedaj še niso bile na voljo.

V tebi je moč, da je drugače. PRIDI NA DELAVNICO

* Opozorilo: Programi, ki jih nudi Anita Kejžar Škulj, ne nadomeščajo pristopov uradne medicine in tradicionalnega terapevtskega zdravljenja. So zgolj dopolnilne oblike pomoči, ki lahko pomagajo izboljšati kvaliteto življenja in spremeniti pogled na življenjsko situacijo. Anita Kejžar Škulj ne postavlja medicinskih ali drugih diagnoz, niti ne daje obljub ali zagotovil. Naročnik programov je sam odgovoren za svoje zdravje. Zato je pomembno, da glede svojega zdravstvenega stanja oziroma bolezni upoštevate navodila zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.