Kaj iščemo v odnosih? V partnerski odnos gremo zato, da bi živeli ljubezen in sprejetost in ne zato, da bi nas drugi spreminjali niti, da bi mi spreminjali druge. Spremenimo lahko le sebe in tako ustvarimo odnose, ki temeljijo na ljubezni, zaupanju, avtentičnosti, ranljivosti, hvaležnosti in pripadnosti.

Zavestno manifestiranje odnosov od nas zahteva jasnost, kaj si sploh želimo. V nadaljevanju pa vibracijsko uskladitev z želenim. To, kar želimo ustvariti, moramo najprej postati. Polje možnosti se odziva na našo vibracijo in uresniči to, kar mu šepetamo.

Postanite mojstri manifestacije in izjemni kreatorji želenih situacij!

Kako bi izgledalo vaše življenje, če bi imeli odnose:

✅ ki temelji na spoštovanju, zaupanju, svobodi,

✅ vzajemnem dvigovanju avtentične moči drugega,

✅ lahko sproščeno govorite o vsem, si pokažete pristnost svojih občutij, misli, pogledov na situacije,

✅ sta hvaležni eni za druge in si to znate izkazati,

✅ kjer ustvarjate denar, obilje vseh vrst, v skupnem interesu sodelovanja…

Kaj je tarča manifestacijskih treningov?

Ustvarite lahko vse, kar si zamislite.

Vaše notranje bitje vas spodbuja, da bi posegli po več. Z vami tiho komunicira, dobivate želje. Želja je vedenje, da je nekaj mogoče za vas.

Tukaj se vklopi um s svojimi podzavestnimi programi, prepričanji, ki ste jih usidrali vase iz družine, šole, medijev, družbe, ki vam govorijo, kaj je za vas mogoče in kaj ne.

Večina teh programov je negativnih zato ostajamo v neizpolnjenosti in hrepenenju po boljšem življenju. Za sebe ne verjamemo dovolj, da smo vredni, sposobni, uspešni… Energija želenja je energija pomanjkanja, zato če ohranjamo to vibracijo ohranjamo tudi pomanjkanje. In um nam spet nagaja tako, da nam govori, da je to, kar vidimo v 3D resničnosti edina resničnost, ki naj ji verjamemo.

A resnica je taka, kot si jo sami ustvarimo.

Smo energijska bitja in zato nenehno preko misli in občutij ustvarjamo, oddajamo vibracijo in Polje nam jo vrne v obliki iste vibracije. S tem, ko postanemo to, kar si želimo, se to manifestira tudi v 3D.

Program sestavljajo energijsko močna srečanja vsako nedeljo zvečer. Da dobite potrebno spodbudo, zaupanje vase, notranjo moč in spoznate enostavna orodja za manifestiranje z večjo lahkotnostjo:

 • Čas in manifestacija. Ali čakaš na svojo manifestacijo, da se zgodi?
 • Kdo stoji me tabo in tvojo manifestacijo?
 • Pomen namere in jasnosti za uspešno manifestacijo.
 • Doseganje vzvišene vibracije.
 • Komunikacija s Poljem možnosti.
 • Kako ven iz kontrasta, da ne izgubiš vere v manifestacijo.
 • Pravilno uporaba imaginacije…

Moj fokus je na tem, da vam pomagam k spoznanju, da je manifestiranje in ustvarjanje želenega vaša naravna moč.

Bi končno odslovili dvome in druge negativne programe, ki ustvarjajo, da se vrtite na mestu?

Bi si priznali, kako neverjetno močni ste že?

Zato sem z navdušenjem pripravila program, da se usidrate v zavedanje, da ste ultimativni kreatorji svoje resničnosti. S spremembo svojih predpostavk o sebi dvigujete vibracijo, da se Polje začne odzivati tako, da vas nagradi. Vaje vas iz tedna v teden motivirajo, povečajo zagon energije, da uresničite svoje potenciale in s tem kreirate bolj izpolnjeno življenje.

Kako poteka manifestacijski trening?

To je avtorski program Anite Kejžar Škulj, coachinje in specialistke za osebno rast z več kot 20. letnimi izkušnjami.

 • začnemo v nedeljo 5.2.2023
 • vsako nedeljo ob 20.00
 • 45 -60 minut
 • ON-line

Kaj če se ne morete vedno udeležiti? Ali bodo posnetki?

S prijavo v program prejmete Mp3 posnetke. Če kdaj ne pridete, vaje izvajate samostojno v času, kot vam odgovarja. Posnetki so kreirani z namenom, da delujejo brezčasno. Da super delujejo tudi kasneje, potrjujejo mnoge navdušujoče izjave udeležencev prejšnjih programov.

Ste novi na zoomu, spletni platformi za druženje?

Brez skrbi, je lahko. Potrebno si je naložiti aplikacijo na telefon ali računalnik, klikniti povezavo in že se znajdete v skupini istomislečih (pošljem dodatne informacije, kako se to naredi ob prijavi).

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so delavnice Anite Kejžar Škulj že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Meni tvoji izzivi zelo koristijo, včasih direktno ali pa tudi po daljšem času. Važno zame je, da sem se začela miselno premikat, počasi ampak gre, zato ostajam v povezavi s teboj in skupino. Po zadnjem izzivu moram reči, da, če je bila zame hvaležnost abstrakten pojem, sem sedaj postala prijateljica z njo in jo uporabljam vsak dan. Hvala za vse!😃

ALENKA

Anita živijo, tole včeraj je bil zame kar premik, miselno, energijsko, v vseh pogledih in to, da dopustim, da mi ni potrebno toliko delati, ampak da sem prišla na to zemljo/planet KREIRAT :). Čisto druga energija.

Hvala Anita za take premike, samo ozaveščat moram zakaj sem tukaj in spuščat vse, kar to ni. Kako je lahko še boljše kot to???? ☺

ANITA

Danes zjutraj sem po tuširanju po dooolgem času uspela s kremo namazati svoje telo, saj se ga nisem bala in sem ga sprejela. Dolgo časa sem se izogibala pogleda na telo, saj me je bilo strah, da bom našla na koži ali v dojkah ali … kakšen znak bolezni.

Hvala za včerajšnjo delavnico.


Deluje!
😃

KAROLINA

Ojla, naš včerajšnji pogovor pred izzivom “ODKLENI možnosti in priložnosti” me je vzpodbudil, da ti povem (to lahko preneseš tudi drugim), da tvoja tehnika Vibra Spa, ki jo uporabljaš pri energijskih tehnikah, skupaj še z coaching-om, me je osvobodil čustvenih travm. Odkrila sem, da mi je to pripomoglo v našem izzivu k razumevanju, da sama ustvarjam svoje življenje in da se z večjo lahkoto odpiram novemu v sebi. Ustvaril se je prostor za nove situacije, novo življenje. ☀️Hvaležna sem ti in priporočam vsem tvoj coaching.

Toliko, hvala. ️

MIRNA

Če se v svojem življenju ne počutiš zadovoljno, lahkotno, izpopolnjeno, to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš lahkotno ustvarjati življenje, za katerega veš, da je mogoče.

Prijavi se na delavnico še danes!

Vaša investicija:

Prijava na delavnico 1 mesec je 45 EUR.

 • 4 srečanja
 • v nedeljo ob 20.00

Vaša investicija:

Prijava na delavnico 3 meseci je 115 EUR

 • 12 srečanj
 • v nedeljo ob 20.00