Raziskovalci Življenja, iskalci globljega Smisla, poklicani k ustvarjanju Sprememb, povezani z notranjo Močjo, iskalci notranjega Miru sredi največje drame.

Mizar, bančnica, učiteljica, administratorka na javni upravi, medicinska sestra, podjetnik, psihoterapevt, voznik tovornjaka, upokojenec, policistka, gospodinja, mama, babica, brat, stric…

Vabljeni na seminar, kjer prepoznate Mojstrstvo v sebi in se ponovno povežete z Močjo s katero nemogoče ne obstaja več. 

Vse, kar je do sedaj razpadalo, se sestavi. Vse, kar je bilo nejasno dobi smisel. Vsa vprašanja dobijo odgovore.

Ali se res lahko v dveh dneh naučim zdraviti sebe in druge? Ali ni potrebno za kaj takega dolgoletni študij?

Ampak jaz nimam posebnih moči niti ne čutim energij. Bom sploh lahko uspešen pri izvajanju?

Ali je mogoče, da se mi zdravstveno stanje izboljša v tako kratkem času?

Mi bo udeležba na seminarju prinesla več miru s samim s sabo in jasnost o življenjskem namenu?

Kako dolgo bo pri meni trajala sprememba?

Vsi odgovori na zgornja vprašanja so že v tebi. Začuti. Prijavi se. Pridi.

Osnovni seminar je sestavljen iz nivo I – Portal in nivo II – Katalist

Reconnective Healing®  je otipljiva energijska interakcija s frekvenco iz druge dimenzije. Predstavlja se kot frekvenca energije, svetlobe in informacije. Te frekvence so prvič postale znane in dostopne znanstveni skupnosti leta 1993 preko dr. Eric Pearl-a.

Dr. Pearl je razvil proces, preko katerega lahko poučuje druge, kako priti v stik s to inteligenco. Znanost to istočasno vzporedno proučuje.

Interakcija s frekvencami Ponovne povezave omogoča odpiranje portala, ki nas povezuje z vzporednim Univerzumom. V tem polju frekvenc Ponovne povezave pride do takojšnje globoke transformacije in evolucije. Ta energijska interakcija ustvarja nove temelje za zdravje človeštva in našega planeta.

Opazuj – Zaznaj – Doživi

Kje Začeti?

Nivo I – PORTAL poteka online (dostop kadarkoli)

Začnite svoje potovanje z on line osnovnim tečajem Reconnective Healing® – Zdravljenja s Ponovno povezavo. To je intimna in dinamična izkušnja e-učenja z osnovalcem Ponovne povezave dr.Eric Pearlom in Jillian Fleer, voditeljico Uvida in razvoja. Potopi se boste v osnove razumevanja principa Reconnective Healing®-Zdravljenja s Ponovno povezavo in moč teh frekvenc, ki se bodo z vedno večjo lahkoto pojavljale v vašem vsakdanjem življenju.

Naučili se boste novega pristopa kako čutiti, slediti in komunicirati ter povezovati se z vsem in vsakim okrog vas.

Ta izjemna izkušnja je mesto, kjer se boste vi in frekvence Ponovne povezave združili v eno, da bi razširili vašo osebno zavest, pozdravili svoj pravi jaz in pričeli vznemirljivo energijsko interakcijo, ki pa je šele začetek nove vibracijske resničnosti! To je intimno in nepozabno brezčasno 8 urno potovanje z dr.Eric Pearlom in Jilian Fleer.

On line tečaj vključuje:

 • 8 ur skrbno oblikovanih predavanj, razdeljenih v kratke segmente, ki jim je lahko slediti in jih izpostavljata dr. eric Pearl in soinštruktorica Jilian Fleer.
 • enostavne vaje, ki vam bodo pomagale najti lasten nivo neposredne komunikacije z inteligenco, ki z nami komunicira preko frekvenc Zdravljenja s Ponovno povezavo.
 • naučili se boste, kako opazovati in preoblikovati notranje težave, ki ovirajo vaš življenjski napredek. Izkusili boste trenutne koristi, ki jo ta interakcija prinaša za naš DNK, naše zdravje, našo dobrobit, našo zavest in našo okolico.
 • odkrili boste tok, ki povezuje vsakega od nas in vse v Polju z našim temeljnim izvorom obstoja.
 • izvedeli boste, kako so osnovni principi Zdravljenja s Ponovno povezavo povezani z znanostjo in dojeli povezanost kvantne mehanike, energije in zdravja.
 • tečaj vam je dostopen 24 ur na dan na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku, vse dokler imate internetno povezavo. Ogledate si ga lahko v enem dnevu ali po delih, medtem ko se vozite na delo, pospravljate po stanovanju ali kako drugače preživljate svoj čas.

Nivo II – KATALIST poteka v živo: 11.-12.11.2023

Ko zaključite on line osnovni tečaj,  sledi nivo II, seminar Reconnective Healing®-Zdravljenja s ponovno povezavo v živo. 

Vikend v  živo, potapljanje v inteligenčno polje frekvenc Ponovne povezave, je mesto, kjer boste izkusili pospešeno prisotnost sprememb na vseh področjih vašega življenja.

Pod vodstvom izkušenega inštruktorja Svemir Kovača boste spoznali in osvojili vaše osebno mojstrstvo in odnos z inteligenco Ponovne povezave. Ta nepozabna vikend izkušnja, vam ponuja izkustvo vašega popolnega razumevanja tega dela.

 • Vključuje obsežen praktični program izvajanja na masažnih mizah, kjer boste skupaj z ostalimi tečajniki izkusili intenzivno transformacijo.

 • Naučili se boste zdravljenja na daljavo in holografsko zdravljenje, sodelovali boste v umetnosti prejemanja in dajanja frekvenc Zdravljenja s Ponovno povezavo.

 • Naučili se boste, kako si narediti samozdravljenje.

 • Ne glede na to ali je vaš cilj samo spoznati se z inteligenco Zdravljenja s Ponovno povezavo ali želite iti dalje in postati Temeljni praktik, vam bo ta spektakularni dogodek spremenil življenje.

 • uspešno zaključen on line osnovni tečaj nivo I – PORTAL.
 • Vsak tečajnik mora imeti osebni račun za gledanje on line tečaja Portal, ki je kupljen osebno ali od nekoga drugega za tečajnika. To je način, kako se sledi, ali je tečaj uspešno zaključen. Skupinsko gledanje ali gledanje v krogu družine je dobrodošlo, vendar samo oseba na katero se glasi račun izpolnjuje pogoj, da se udeleži seminarja v živo, nivo II, KATALIST.
 • vsaj ena seansa Zdravljenja s Ponovno povezavo pri certificiranem Praktiku Zdravljenja s Ponovno povezavo.
 • Seansa  Zdravljenja s Ponovno povezavo je mogoče po predhodnem dogovoru prejeti tudi na seminarju samem, vendar vam svetujemo, da to izvedete v naprej. Lahko tudi na daljavo.
 • po uspešno zaključenem on line, osnovnem tečaju Zdravljenja s Ponovno povezavo, nivo I in celotnega vikenda v živo Potapljanje v frekvence Zdravljenja s Ponovno povezavo, nivo II, vam bo ponujena prilika, da sprejmete naše “Standarde prakse”.
 • ko sprejmete “Standarde prakse, boste prejeli potrdilo o zaključku seminarja in pridobili naziv Temeljni praktik Zdravljenja s Ponovno povezavo.
 • kot temeljni praktik Zdravljenja s Ponovno povezavo boste pooblaščeni s strani The Reconnection LLC da nudite in opravljate seanse z Zdravljenjem s Ponovno povezavo profesionalno. Lahko se boste vključili v naš globalni seznam praktikov Inštituta za Ponovno povezavo www.izri.eu
 • kot Temeljni praktik Zdravljenja s Ponovno povezavo imate možnost nadaljevati vaše učenje in se v prihodnosti udeležiti seminarja nivo III, program za pooblaščene praktike Osebne ponovne povezave, kjer se boste naučili izvajanja postopka Osebne Ponovne povezave (The Reconnection).

Nivo III – EVOLUCIJA…naučite se izvajati Osebno Ponovno povezavo: 13.-14.11.2023

Osebna Ponovne povezava – Personal Reconnection uporablja frekvence Ponovne povezave, vendar je zelo natančna in se razlikuje v načinu izvajanja in namenu. To je fokusirana informacija, s katero se poveže energetska mreža vašega telesa z lej linijami planeta – omrežjem, ki gre preko močnih točk planeta, kot so Piramide v Gizi, Machu Pichu, Stonehenge… in z mrežo Univerzuma v vseh dimenzijah časa in prostora. S procesom Osebne Ponovne povezave se ponovno povežete z brezčasnim sistemom inteligence, vašo mojstrsko vibracijo in vašo evolucijo. Vi sami aktivno odločite kako pristopite k vsemu, kar ste se naučili skozi vaša življenja v tej in drugih dimenzijah. To je proces, ki se bo odvijal in razvijal, ko boste začeli sprejemati nove odločitve na vaši življenjski poti in vas potisnil proti življenjskemu napredku. Veliko oseb, ki je prejelo Osebno Ponovno povezavo pove enostavno: “Življenje je…svoboda.”

Osebna Ponovna povezava se izvede v dveh srečanjih v dveh ločenih dnevih.. Vaše drugo srečanje mora biti zaključeno v roku 3 dni po prvem srečanju. Prejem Osebne Ponovne povezave je izbira. Ne odloči se vsak. da bo pospešil svoj življenjski razvoj. Osebna Ponovna povezava se naredi samo enkrat v življenju.

 • uspešno zaključen seminar v živo KATALIST, nivo II
 • prejeta Osebna ponovna povezava izvedena pri licenciranem praktiku Osebne ponovne povezave. (www.izri.eu)
 • Osebno Ponovno povezavo lahko po predhodnem dogovoru in plačilu prejmete tudi na seminarju, vendar vam svetujemo, da ta postopek izvedete pred začetkom seminarja. Izvaja se le v fizični prisotnosti.

Kaj pravijo udeleženci seminarja

Vaša gostitelja za poglobljeno izkustvo

Svemir Kovač – mednarodni inštruktor

se je 2011 prvič srečal s frekvencami Reconnective Healinga®. Medtem, ko je poslušal intervju dr.Eric Pearla, je doživel močno energijo, ki je tekla skozi njegovo telo ob tem pa doživel izkustvo neposredne povezave z ljubeznijo in blagostanjem. 2014 je postal mentor, sodeloval na mnogih seminarjih po Evropi, kot član ekipe dr. Eric Pearla. 2018 je postal inštruktor Ponovne povezave, kar mu omogoča, da samostojno vodi seminarje Zdravljenja s Ponovno povezavo in seminarje Osebne ponovne povezave.

Anita Kejžar Škulj

pionirka, ki je dr.Pearlovo metodo The Reconnection®– Ponovna povezava prvič pripeljala tudi v Slovenijo. Anita je 2009 pridobila licenco za izvajalko Zdravljenja s Ponovno povezavo in Osebno Ponovno povezavo v Londonu in kasneje v Los Angelesu. Bila pobudnica in sodelovala pri izdaji knjižne uspešnice Ponovna povezava: zdravi druge, zdravi sebeki je v Sloveniji doživela več ponatisov. Voluntirala na več seminarjih dr.Eric Pearla po Evropi ter 2012 je soorganizirala prvi seminar Ponovne povezave v Ljubljani.

Cena

Cena osnovnega seminarja Reconnective Healing (nivo I, II) je 1025 € 

V to ceno je vključen spletni program Portal (nivo I)  in  seminar v živo Katalist (nivoII).

Če že imate spletni program Portal (nivo I) je cena seminarja v živo Katalist (nivoII) za vas 900€.

Možnost plačila na 3 obroke ( zadnji obrok pred začetkom seminarja).

Po prijavi preko spodnjega obrazca prejmete podatke za obročno nakazilo.

Prijava za plačilo v celoti  Reconnective Academy

Obnova licence za profesionalno izvajanje Reconnective healinga 

Ker se je program nadgradil je za profesionalno izvajanje Reconnective Healinga potrebno obnoviti licenco. Velja za vse, so  seminar opravili pred letom 2013. V ceno je vključen spletni program Portal.

Cena: 600€

Ponavljanje seminarja je mogoče

Cena: 450€

Če ste seminar Reconnective healinga opravili po letu 2013 in že imate spletni program Portal.

Cena seminarja The Reconnection – Osebna Ponovna povezava (nivo III): 950 €

….PRIJAVA

Za dodatne informacije in prijave na seminar kontaktirajte:

Anito Kejžar Škulj, infoanita@notranjamoc.com, Viber, Whats up, mobi: +386 51 307 668

Svemira Kovača, svemir.kovac@gmail.com, Viber, Whats up, mobi: +3859 55 884 545

Prijavite se na seminar

  * Opozorilo: Programi, ki jih nudi Anita Kejžar Škulj, ne nadomeščajo pristopov uradne medicine in tradicionalnega terapevtskega zdravljenja. So zgolj dopolnilne oblike pomoči, ki lahko pomagajo izboljšati kvaliteto življenja in spremeniti pogled na življenjsko situacijo. Anita Kejžar Škulj ne postavlja medicinskih ali drugih diagnoz, niti ne daje obljub ali zagotovil. Naročnik programov je sam odgovoren za svoje zdravje. Zato je pomembno, da glede svojega zdravstvenega stanja oziroma bolezni upoštevate navodila zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.