Meditacija obilja z boginjo Lakšmi

29,00

Za meditacija z boginjo obilja Lakšmi potrebuješ le miren prostor in odprto srce, pa bodo energije same poskrbele, da se tvoj um toliko umiri, da lahko posežeš po blaginji in sreči.

Prejmeš dva posnetka, dve energijski podpori.

Prvi vsebuje celoto našega druženja, ki je potekalo v živo.  V njem so vse potrebne informacije, da te pripravi na njeno prisotnost. Sledi globoka meditacija in aktivacija boginje Lakšmi za tvoje blagoslove.

Za največji učinek in spremembo, preklop, da se tvoj um začne ukvarjati z blagostanjem, to čutiti, razvijati zavest obilja, poslušaj meditacijo 7 dni, še bolje 21 zaporednih dni.

 

 

Opis

Si želiš aktivirati moč ustvarjanja obilja in blagoslovov?

Lakšmi je Boginja dobre sreče, obilja in bogastva. Povezovanje z njo lahko ustvari neverjetne rezultate pri doseganju ciljev. 

Spodbuja te in ti pomaga pri novih idejah in novih korakih v življenju, občutku vrednosti, notranjem in zunanjem bogastvu, pritegne uspeh in denar, daje čiste misli.

Kdaj je primerno, da aktiviraš njeno energijo?

  • Ko se trudiš prebuditi duhovno ali materialno obilje.
  • Ko iščeš načine zaslužka in želiš ustvariti finančno neodvisnost.

Meditacija z boginjo Lakšmi prilagodi in uskladi tvojo energijo, da tok obilja nenehno priteka.

Gospodinje častijo Lakšmi za dobro počutje in blaginjo družine, poslovneži pa za uspeh v poslu, vse pa varuje pred vsemi vrstami bede in revščine.

Vtisi udeležencev meditacije:

“Pravzaprav sem se v meditaciji nekje na sredini potopila v tako stanje, kot sem ga dosegla samo na delavnici Življenje-Smrt-Življenje. Čisto prepojeno s tem, kar si ubesedovala, vse v zlatu, pomirjeno, naravno, navzoče, in hkrati vsenavzoče. Ko me ni, sem vse. Lakšmi je resnična.”
” Sem te slišal, a hkrati nisem sledil besedam. Ovit sem bil v najmehkejše občutke. Pravi spa v katerem sem se lahko umiril.”

 

V tebi je moč, da je drugače.

Go to Top