Loading Dogodki

Čudovite energije maja so pred vrati. Želijo vstopiti v naša srca. O, kako se jih veselim. Nagovorile so me, da v energijski injekcijah, mojih nedeljskih dogodkih raziščemo, kako in koliko smo voljni prejeti ljubezni v svoje življenje. 💑

💗Je tvoje srce odprto zanjo ali imaš toliko ran, da ji ne zaupaš več, ko potrka na tvoja vrata?
💗Bi izbral-a ozdravitev srca in srčne vibracije?

Izstreli se v nov teden z brezmejno energijsko podporo!

Predvsem bo moj fokus na tem, da vam pomagam, da počistimo nevidne čustvene in energijske vzorce, ki vas držijo zataknjene. Pogosto iz navidez nerazumnih razlogov ohranjamo rušilna stanja, ker je tako “prav”, ker to služi nečemu, kar nezavedno mislimo, da je “dobro” za nas.

Zato sem z navdušenjem pripravila program “ANITINE ENERGIJSKE INJEKCIJE” da dobite potreben zagon energije za vaše pomembne projekte, ki vas čakajo v prihajajočem tednu. Vsak mesec se posvetimo drugemu življenjskemu področju z namenom, da ga nadgradite. Želim si, da čim več ljudi zaživi svobodo, najde zaupanje vase, da zmore kreirati zdravje, radost, veselje, denar, na celovit način in se v svojem življenju dobro počutiti. Program sestavljajo energijsko močna srečanja vsako nedeljo zvečer.

Kako poteka on line delavnica?

To je avtorski pristop Anite Kejžar Škulj.

Vibra spa – reading polja, aktivacija podpornih frekvenc in negujočih energij.


V uvodu bom podala nekaj informacij o temi meseca… Na ta način bomo že pričeli proces otvarjanja procesa čiščenja in kreiranja. Ko bo osnova postavljena, vas bom povabila, da se prepustite energijski meditaciji.

Med procesom uživate v prejemanju negujočih frekvenc, medtem ko “berem” polje skupine.

Primerno tudi za začetnike.

Da bo učinek zares največji, vas bom povabila, da mi napišete mail z vprašanjem, opisom vaše aktualne situacije, da sproti očistimo omejitve, misli, prepričanja, sodbe, ki jih imate o aktualni tematiki….

Vaš prispevek:

– 30 € za 1 mesec

Druženje traja 20 minut.

Pomembno:

Vedno prejmete Mp3 posnetek za poslušanje, ko ustreza vam. Tako ni skrbi, da bi kaj zamudili, tudi če kdaj ne morete priti v živo.

Če se v svojem življenju ne počutiš zadovoljno, lahkotno, izpopolnjeno, to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš lahkotno ustvarjati življenje, za katerega veš, da je mogoče. Prijavi se na delavnico še danes!

POŠLJI SVOJO PRIJAVO NA infoanita@notranjamoc.com!

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so delavnice Anite Kejžar Škulj že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Fanči je zapisala:

Zelo sem zadovoljna, da nedeljske večere preživljam s tabo in skupino. Se mi pa po teh injekcijah vsakič zgodi,da sem polna energije in težko zaspim:) Najbrž bi mogla oditi plesat.😃

Tudi Alenka je delila svojo zgodbo:

Pri meni so bile tako močne energije, da mi je še internet podrlo😃Ampak res, zadnjih par minut mi internet ni deloval, sploh nisem vedela kdaj zaključit, telo mi je oblivala vročica. Vmes sem še slišala, da se bo v telesu morda še kaj dogajalo….in se je.

Marjana pa je izkustva po mesečnih srečanjih doživljala takole:

Vedno manj sem v pričakovanjih. Končno, da bolj spuščam iz uma. Sem bolj povezana s sabo, ampak predvsem zaradi vsega, kar sem prejela z injekcijami, vsega dela s tabo…Kar si me naučila.

Za udeležbo na delavnici je potrebno predhodno poslati prijavo na e-naslov infoanita@notranjamoc.com.

Plačilo za udeležbo lahko poravnate s plačilom preko Paypala (izberite svojo opcijo spodaj in kliknite na gumb PLAČAJ), možno pa je tudi plačilo po predračunu (napišite to v mejlu za prijavo).

 

PRIJAVA NA DELAVNICO - 1 mesec

EUR30
  • Delavnica “ENERGIJSKA INJEKCIJA”

IMG_7732 (4)

POŠLJI SVOJO PRIJAVO NA infoanita@notranjamoc.com!