Podarjam ti 3 mini delavnice spletnega programa


“Okrepi moč srca, da ustvariš srčne želje!”

Pomnoži obilje, naloži hvaležnost!

PRIJAVI SE ZDAJ

Pozdravljen, pozdravljena, vesela sem, da sva se spoznala😀

Pred več kot 25 leti sem se odločila, da sledim svojemu srcu in grem eno čisto svojo pot. Mnogi so mi govorili, da od tega, kar zanima mene, opolnomočenje ljudi ne bom mogla preživeti.

Bili so vzponi, bili so padci. Naučila sem se, kako prejeti darila svojih padcev in vztrajala. To, kar sem nekoč verjela, da je ZELOOOO narobe z mano, sem začela obračati v zmage in uspeh. Zdaj vem, da z mano ni nič narobe, tako, kot ne s vsemi, ki poiščete pomoč pri meni. Smo samo drugačni. Naše talente pa svet željno čaka, da jih MI prepoznamo. Tako se rodi notranje zadovoljstvo.

Zdaj sem hvaležna, da jih nisem poslušala. Ustvarila sem coaching prakso, izvajam tematske delavnice in skupaj z ljudmi, ki mi zaupajo “čaramo” uspešne zgodbe.

Z vami želim podeliti preizkušena orodja, tehnike in metode, ki neuspeh spremenijo v uspeh, ki strah in negotovost spremenijo v zaupanje in samozavest, ko namesto stresa najdemo ljubezen do sebe.

Tako opolnomočeni lahko spremenite katerokoli področje življenja, da je drugače.

“Okrepljeno polje srca ustvari, da imaš moč nad svojimi problemi!”

Zadnjih deset let znanstveniki v laboratorijih merijo vpliv okrepljenega elektromagnetnega polja srca in kako le ta lahko vpliva, da možgani delujejo bolj ubrano. Dokazujejo, da so naše misli in čustva energija, ki v telesu ustvari kemične reakcije. Negativne misli in čustva zmanjšajo ne le delovanje imunskega sistema, temveč tudi odločajo o tem ali bomo dosegli zastavljene cilje v karieri in kakšna bo naša partnerska izkušnja.

Kot otroci smo poznali stanje hvaležnosti, zato že vemo, kako biti to. Naše srce ve. Žal smo mnogi pozabili, se prilagodili okolju, postali resni, zaskrbljeni.

Naučili smo se živeti pretežno iz uma, ki nenehno presoja in obsoja, to pa dokazano v naših telesih ustvarja stisnjenost, slabo počutje ali celo bolezensko stanje. Ko smo prestrašeni, jezni, nemočni ali se počutimo majhne pred vsakodnevnimi izzivi, se v naših telesih sproža kemični koktajl, ki ustvari, da nam zmanjka energije za ustvarjanje nečesa drugačnega. Dostikrat se zato počutimo zataknjene.

Srce je most, kjer se stopijo energije ločenosti. Tu, na tem mestu smo celi. V srcu obstajajo vsi dobri občutki, kot so veselje, hvaležnost, radost, cenjenje, izpolnjenost, varnost…v neomejenih količinah.

Ker le vaja dela mojstra sem pred časom imela 21 dnevni izziv, 21 mini delavnic. Skupaj z izjemnimi ljudmi, takimi, kot si ti, smo krepili moč srca. Hvaležnost je močna vibracija, ki v naša življenja privabi to, za kar smo hvaležni. Postanemo magnetni za obilje, zdravje in dobre odnose.

Vaje krepitve elektromagnetnega polja delujejo, kot sprožilec notranjih moči. Nekaj tega dobrega želim podeliti s tabo, zato ti podarjam izbrane posnetke iz preteklega izziva:

  1. LJUBEZEN DO SEBE: Tretji dan na izzivu smo skočili v globino našega srce in hvaležnost podarili edini osebi s katero bomo živeli do konca svojega življenja – NAM. Meditacija tretjega dne je eksplozivna in globoko segajoča, prebuja božansko kodo v naših celicah.
  2. INTUICIJA: Peti dan smo se spomnili inteligence srce, od koder prejemamo intuicijo in kjer je naš kompas, ki nas vedno vodi, da izbiramo v naše najvišje dobro. Srce ima kar 5.000 močnejše elektromagnetno polje od polja, ki ga ustvarjajo možgani. Zato je tudi možno, kar so dokazali v eksperimentu, da srce prejme informacije o dogodku prej, kot mi dejanski dogodek vidimo z očmi, torej z možgani.
  3. DENAR: Enajsti dan smo se potopili v moč srca, kjer leži hvaležnost, veselje za denar, ki smo ga ustvarili in za denar, ki je našel pot do nas. Koliko hvaležnosti imamo lahko za vsak naš evro? 

Mi smo se ob spreminjanju in treningu zabavali, dvigovali energijo in to želim tudi tebi, zato si naloži posnetke.

Pridruži se mi in poslušaj izbrane 3 mini delavnice 21 dnevnega programa.

PRIJAVI SE ZDAJ

Te zanima, kako moji klienti ustvarjajo polnejše življenje!

Tisti, ki mi zaupajo, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Začeli so se dogajati res čudeži in premiki okoli denarja. Sploh potem še po najini individualni uri. Takrat se mi zdi, da sem dobila kot neko vročino v telo in neznansko energije za delovanje. Dobila sem nazaj svoj fokus in željo, zaradi katere sem sploh začela opravljati svojo službo v kateri res neskončno uživam. In seveda se je kr nekako čudežno poznalo tudi na prihodkih. Moram priznati, da so se v tistem tednu povišali za 100%. Torej če dam kot primer številke, če sem prej ustvarila 500 eur prometa, sem ga v tistem tednu 1000 eur. In to iz vseh plačilnih sredstev, ki jih imamo na voljo skoraj enako. Prihodki so se povečali za 100%.

ANDREJA

Ti si cela legenda, carica si! A ti to veš?! Kaj ga delaš z energijami.. Wow. Ne morem ti vsega napisati, ker ne znam ubesediti. Moja kroglica zavesti že ve vnaprej, kaj želiš od nje.. Npr. Začne se vrteti v večjih krogih, čez 2 minuti ti rečeš, naj zavrtimo kroglico z večjimi krogi okrog prvega centra,… Ali naj gre v drugi center, a ona je bila že tam. Skozi se to dogaja in vsakič se presenečam . Zelo si napredna, vsaj jaz te tako doživljam no. Vrtaš v zadeve, v neke kotičke kamor nisem nikoli pomislila, da bi sploh pogledala . Toliko sem ti želela sedaj napisati, pa ne najdem besed. Skratka, hvala za vse kar delaš ️Sem začutila, da ti moram povedat.

SONJA

S tem 21 dnevnem izzivu,sem prišla do točke, kjer mi je direktor naložil dodatno delo kot dokaz moje odgovornosti in marljivosti pri delu. Imam dodatne ure zaslužka in to mi ugaja, ker delo samo po sebi ni težko. Zgodil se je neverjeten preobrat. Deležna sem več hvaležnosti s strani delodajalca, kar do zdaj ni pokazal. Zdaj, ko je korona, so pretežno vsi doma, jaz pa veselo poskakujem po službenih dolžnostih in se veselim vsakega trenutka, ki mi prinese dan. Imam se super, ne glede na to, kaj se zunaj dogaja. Tebi sem iz srca zelo hvaležna za to transformacijo, da sem se premaknila naprej, ker sem bila leta in leta vpeta v isti kalup. To res deluje.

VELINKA

In še moj uspeh pri topljenju špehca…Že nekaj časa nazaj sem šla še en krog “Odloži špehec…” in prišla do 17.dneva in potem je tako ostalo, nisem uspela priti do 21.dneva, ampak uspeh imam pa še vedno in sicer: v 3 mesecih se mi je zmanjšal obseg pasu za 13 cm, čez trebuh sem ožja za 14 cm, čez boke za 8 cm in lažja za 8 kg ( kg gredo bolj počasi dol, ampak se tolažim s tem, da sem že malo čez 50 in je presnova malo počasnejša ). Seveda še nisem na cilju, ampak počasi se približujem 😃😄. Naj omenim, da sem pred tvojim izzivom poskušala s topljenjem odvečne maščobe sigurno več kot dvajsetkrat, pa mi ni uspelo stopiti niti ene kg, ker nisem imela volje migati…Zdaj telovadim 5-krat na teden in ob tem uživam :).
Lep dan imej 🌸🐦
Samanta

Če se v svojem življenju ne počutiš zadovoljno, lahkotno, ampak namesto tega doživljaš stres in omejitve to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade.
Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš ustvarjati resničnost, za katero veš, da je mogoča.

Namesto zakrčenosti, raje ustvari možnosti. Kako lahkotno je ob vsem tem življenje.

Prijavi se zdaj in prejmi posnetke

Udobno se namesti, zapri oči in se nam pridruži