Spletni program aktivacije frekvence

ZAVEZA BLAGINJI

Set avtorskih posnetkov za aktivacijo frekvence blaginje, s poslušanjem katerimi boš v svoje življenje privabil-a priložnosti, ki ti bodo omogočile več denarja, več sreče v odnosih, bolj izpopolnjujoče poslovne dosežke in vse drugo, kar zate predstavlja blaginja.

Univerzalna resnica je, da je na svetu in tudi povsod drugod v vesolju obilja dovolj za vse. To pomeni, da ima prav vsak od nas rojstno pravico do neomejenih količin denarja, srečnih odnosov in dela, ki ga veseli.

Zakaj pa potem nismo vsi bogataši, srečno zaljubljeni in uspešni v svojem poslu? Logično vprašanje, ki pa ima zelo jasen odgovor: OMEJUJEMO SE SAMI oz. nas omejujejo naše podzavestne blokade! Te blokade s svojimi energetskimi zapisi motijo frekvenco blaginje in nas tako onemogočajo pri uresničevanju srčnih želja.

Na srečo obstajajo metode, s katerimi lahko te zapise spremenimo in optimiziramo frekvenco blaginje tako, da denar začne k nam pritekati z veliko večjo lahkotnostjo, v zneskih, ki si jih postavimo za svoj cilj, in to v tako hitrem času, da večina niti ne more verjeti, da je kaj takega mogoče.

Kako posnetki delujejo?

S poslušanjem šestih posnetkov Vibra Spa readinga polja  boste sistematično optimizirali svoje polje obilja na naslendjih področjih: 

 • Odveza od pomanjkanja – odpadajo pogodbe iz preteklih življenj, ko smo s zavezali, da ne bomo posedovali materialnih dobrin, sčistimo zavezo revščini kot duhovni poti, očistimo energetski zapis preteklih življenj pomanjkanja, transformiramo zapise revščine.
 • Adijo strah pred baginjo – očistimo se strahu pred odgovornostjo prebujenega mojstra manifestacije, počistimo zapisano miselnost v vlogi žrtve, znebimo se strahu pred lastno močjo, opravimo krivde, ker smo nekoč izkoristili denar, moč …
 • Denar je čist – osvobodimo se negativnih prepričanj o denarju, ki smo si jih pridobili kot posledico manipulacije cerkve, države, multinacionalk, očistimo se slabih občutkov o sebi …
 • Zaveza blaginji – Očistimo omejujoča prepričanja o sebi (da nimamo dovolj dobre izobrazbe, da ne znamo delati z denarjem, da je to prezakomplicirano, da nismo iz prave družine …) in začnemo vzpostavljati zdravo zavezo blaginji
 • Jaz sem kanal za veliko denarno obilje – odpremo se možnostim velikih denarnih prihodkov, očistimo se židovskega načina upravljanja z denarjem, kopičenja iz strahu in tudi škrtosti.
 • Sem izvorni kanal za blagostanje – okrepimo občutek, da je blagostanje naša rodna pravica, “vgraviramo” zapis, da smo vredni tudi najvišjih denarnih vsot, postavimo frekvenco, kjer je energija obilja usklajena z našim poljem.

Adijo strah pred blaginjo

NAROČI POSNETKE ZAVEZA OBILJU!

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Z enostavnim poslušanjem se naša podzavest spreminja, denarne in druge vrste blokad, ki obilju onemogočajo dostop v naše življenje se razgrajujejo, začnejo se nam odpirati neverejtne priložnosti! Tisti, ki so spletni program Zaveza obilju že preizkusili so živ dokaz za to, kaj vse je mogoče.

Jožica je zapisala:

Vse deluje. Položnica za elektriko je za 50 € manjša, za ogrevanje 30 € manj, v Mercatorju imam pa celo preplačano. To so zame res dobre aktivacije. Hvala!

Tudi Ksenja je delila svojo zgodbo:

Anita, tvoje aktivacije so sovpadle z novo pogodbo na mojem delovnem mestu. Prej sem pogodbo vedno le vdano podpisala, sedaj pa me je nekaj “prisililo”, da sem na določene točke v njej rekla NE. Prvič se je tako zgodilo, da smo na to temo imeli sestanek, na katerem smo se postavili za svoje pravice in tudi več denarja v končni fazi.

Dragica je prve posnetke doživljala takole:

Program poslušam tretji dan. Zaznavam tenzije po telesu, premikanje energije, bile so tudi solze, mravljinci, srh po pokostnici in še bi se kaj našlo.

Kakšna so navodila za uporabo?

 • Program blaginja naj poteka 21 dni. Znano je, da naša podzavest potrebuje 21 dni, da osvoji nove navade, spusti stare. V ta proces stopite brez prevelikih pričakovanj, a z odprtostjo, da je vse mogoče.
 • Pustite intuiciji, da vas vodi pri izbiri koliko dni poslušati posamični posnetek. Po poteku tega obdobja, se lahko poljubno vračate k posnetkom, ki vam najbolj “zavibrirajo”.
 • Priporočeno je vsaj enkrat dnevno poslušanje. Omejitev navzgor ni.
 • Lahko ga poslušate na 3 načine
  1. Zavestno poslušanje – sledite besedam, ste popolnoma prisotni (sede, leže ali stoje).
  2. Pustite da vas »odnese« – npr. če poslušate zvečer pred spanjem ali sredi dneva, takrat, ko ste utrujeni.
  3. Posnetek pustite, da »teče« v prostor, vi pa v tem času počnete karkoli drugega – vaša podzavest vedno posluša.

pexels woman-girl-headphones-music

To je tvoja priložnost, da s obilju rečeš JA! Naroči si program še danes!

NAROČI POSNETKE ZAVEZA OBILJU!

poslušanje

POMEMBNO! Informacije na posnetku so širšega spektra.

Poleg zvočnega zapisa, ki ga boste slišali, vsebujejo posnetki še zapis visokih frekvenc – to so neslišne informacije, ki se izmenjujejo med vašo notranjo modrostjo in univerzalnim poljem.

Če morda razmišljate, da bi izkoristili to izjemno priložnost, tako opozorilo … Odločitev ZAVEZE blaginji bo sprožila velike pretoke energije, zato je treba res skrbno razmisliti, ali ste se ji resnično pripravljeni zavezati. Delo z zavestjo ni igra, vaša moč manifestacije pa lahko povzroči resne spremembe v vašem življenju.

 Zakaj je to pomembno in kaj ti prinese?

 • S poslušanjem posnetka doma, hitro vstopite v sproščeno stanje. Ustvari se enako zdravilno polje energij, kot če bi bili na srečanju v živo po skypu, telefonu, delavnici.
 • Domače vam postaja, da ste v višjih frekvencah. To spodbuja nastanek novih miselnih in čustvenih programov, boljših misli in občutij.
 • Posnetki »rastejo« skupaj z vami in jih lahko ponovno uporabite čez pol leta ali kasneje. Vedno boste z njimi pridobili.
NAROČI POSNETKE ZAVEZA OBILJU!