Bi imeli višek denarja v svojem žepu, da ga porabite za karkoli vam srce poželi? Kako dobro, uspešno in zadovoljno bi se bi tem počutili?

Skrivnost uspešnega manifestiranja je, da postanete to, kar želite ustvariti že sedaj.

Zakaj si pravzaprav želite denar?

Želite se počutiti na določen način, kajne? Želite se počutiti varne, uspešne, svobodne. Verjamete, da vam bo denar dal prav to.

Verjamete, da če bi le imeli denar potem pa bi lahko potovali, si privoščili večje domovanje, boljše avtomobile, boljše življenje…

👍 Denar se odziva na vaše misli, občutke in notranja stanja. Če vas je strah, da ga ne bo dovolj, ste z njim v odnosu pomanjkanja. Prav tako ga odrivate stran, če ste nanj jezni ali v frustraciji, ko o sebi gojite prepričanja, da vam je nedosegljiv ali odteka skozi prste.

👍 In ponovno naredite trden sklep, da pa tokrat resnično nekaj naredite, spremenite svoje misli in občutke o njem tako, da enkrat že uredili te svoje finance, zakrpate luknje, odplačate dolgove, ustvarite nov prihodek.

Da boste svojo obljubo, ki ste jo dali sebi lažje izpeljali, dobili zagon in motivacijo, sem ustvarila praktično delavnico, da spremenite notranje stanje iz ne-imetja v imetje in dvignete svojo finančno vibracijo.

štejemo denar v imaginaciji

5 DNI, 5 ENERGIJSKIH SPODBUD

5 dni bomo skupaj delali vodeno manifestacijsko vajo in spreminjali notranja stanja mimo kritičnega uma. Zaposlili bomo domišljijo, “vstopali v sliko” in krepili notranje stanje, da to, kar si želimo z denarjem že imamo. Povečana notranja moč bo razgrajevala denarne blokade v podzavesti v vas pa krepila občutke in stanja sigurnosti, svobode, varnosti. To povabi denar iz polja možnosti v materialno resničnost.

Ker vaja dela mojstra in jo bomo skupaj utrdili, vam bo vaja prišla v podzavest, da bo v prihodnosti dovolj le pomisliti nanjo in že se bodo sprožile prave energije.

Čas bo tudi za vaša vprašanja in kje se zatikate. Predvsem bo moj fokus na tem, da vam pomagam, da počistimo nevidne čustvene in energijske vzorce, ki vas držijo zataknjene. Pogosto iz navidez nerazumnih razlogov ohranjamo zavest revščine, pomanjkanje denarja, ker je tako “prav”, ker to služi nečemu, kar nezavedno mislimo, da je dobro za nas.

Kakšne spremembe lahko pričakuješ:

👍 Denar se bo namesto sovražnika spremenil v zaupnega prijatelja, ob njem se boste počutili dobro in dovolili si ga boste prejeti še več.

👍 Končno boste šefu rekli za povišico ali naredili karierno spremembo, ki jo že tako dolgo načrtujete in sanjate o njej.

👍 Se prenehali izogibati, da si zares pogledate svoje denarno stanje in spregovorite svobodneje o denarju s partnerjem, otroci, starši, šefi, strankami, poslovnimi partnerji…

👍 Se z večjim veseljem in odločnostjo začeli zanimati za denarno opismenjevanje in se finančno osamosvojili, ali dvignili svoj finančni limit, ki ga do sedaj kar niste uspeli preseči, kljub trudu, žrtvovanju in nenehnemu delu…

👍 Prenehali strašiti sami sebe s pomanjkanjem in pestovati tesnobo, tudi če imate denar na računu ali naloženega v drugih oblikah.

👍 Povečali zaupanja vase in to, da zmorete doseči konkretne finančne cilje v realnem času.

Kaj je naš cilj?

✔️ Dvigniti denarno vibracijo.

✔️ Odpreti svoj kanal prejemanja.

✔️ Izstopiti iz matrice, drame in travme z denarjem.

✔️ Ozavestiti da ni problem v denarju, temveč v vaših negativnih prepričanjih, koliko si ga zaslužite in to spremeniti.

Bi imeli višek denarja v svojem žepu, da ga porabite za karkoli vam srce poželi?

Kako dobro, uspešno in zadovoljno bi se ob tem počutili?

Skrivnost je, da postanete to, kar želite manifestirati že SEDAJ.

Zato sem z navdušenjem pripravila delavnico zakona privlačnosti v praksi, da dobite potrebna orodja in znanja. Želim si, da čim več ljudi najde zaupanje vase, da lahko uresniči vse, kar si zamisli.

Program sestavlja 5 zaporednih dni.

Kako poteka delavnica?

To je avtorska delavnica Anite Kejžar Škulj, coachinje za osebni in poslovni preboj.

Kdaj: od 16.1.2023 do 20.1.2023

Vedno ob 20.30 on line

Koliko časa: 30-45 minut

Največji učinek dosežete tako, da vedno pridete v živo in ste aktivno prisotni na delavnici. Kadar to ni mogoče posnetke poslušate v svojem času, ko vam to najbolj ustreza. Tako si zagotovite uspeh.

Vsak dan bomo vztrajno krepili stanje izpolnjene želje in se posvetili vprašanjem, ki mi jih bodo zastavljali udeleženci izziva…. Na ta način se že prične proces otvarjanja procesa čiščenja.

Ko je osnova postavljena, nadaljujemo z energijsko vajo “ raztapljanja finančnih blokad” in čutenja, da vam je naravno imeti višek denarja v žepu, na bančnem računu ali v nogavici pod posteljo.

Da je učinek zares največji, vas povabim v coaching, da sproti očistimo omejitve, misli, prepričanja, sodbe, ki jih imate o denarju, bogataših, dolgovih, revščini, kreditih, bankah… Skupaj kreiramo energijo nove finančne resničnosti, ki se že začne prikazovati bolj ali manj očitno vsak dan.

Izziv se začne v trenutku, ko se zanj odločite.

Program je narejen brezčasno z energijsko podporo za vse, ki vanj vključujete zdaj ali kadarkoli v prihodnosti.

  • Vsak dan boste v polju visokih vibracij krepili zavest obilja
  • Spoznali boste nekatera omejujoča prepričanja o denarju, bogastvu in jih začeli opuščati
  • Povečali boste zaupanje vase in to da zmorete preko omejitev
  • Naučili se boste preproste tehnike za zmanjšanje stresa za dolgoročen uspeh

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so delavnice Anite Kejžar Škulj že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Začeli so se dogajati res čudeži in premiki okoli denarja. Sploh potem še po najini individualni uri. Takrat se mi zdi, da sem dobila kot neko vročino v telo in neznansko energije za delovanje. Dobila sem nazaj svoj fokus in željo, zaradi katere sem sploh začela opravljati svojo službo v kateri res neskončno uživam. In seveda se je kr nekako čudežno poznalo tudi na prihodkih. Moram priznati, da so se v tistem tednu povišali za 100%. Torej če dam kot primer številke, če sem prej ustvarila 500 eur prometa, sem ga v tistem tednu 1000 eur. In to iz vseh plačilnih sredstev, ki jih imamo na voljo skoraj enako. Prihodki so se povečali za 100%.

ANDREJA

Ti si cela legenda, carica si! A ti to veš?! Kaj ga delaš z energijami.. Wow. Ne morem ti vsega napisati, ker ne znam ubesediti. Moja kroglica zavesti že ve vnaprej, kaj želiš od nje.. Npr. Začne se vrteti v večjih krogih, čez 2 minuti ti rečeš, naj zavrtimo kroglico z večjimi krogi okrog prvega centra,… Ali naj gre v drugi center, a ona je bila že tam. Skozi se to dogaja in vsakič se presenečam . Zelo si napredna, vsaj jaz te tako doživljam no. Vrtaš v zadeve, v neke kotičke kamor nisem nikoli pomislila, da bi sploh pogledala . Toliko sem ti želela sedaj napisati, pa ne najdem besed. Skratka, hvala za vse kar delaš ️Sem začutila, da ti moram povedat.

SONJA

Rada bi se ti zahvalila za včerajšnjo čudovito meditacijo: bilo je res enkratno. Mislim, da si dala vse od sebe, in čeprav sem imela zaprte oči, sem čutila, kako siješ. Tvoje besede so se mi zdele kot biseri, katerih energija se je zlivala po nas, da smo tudi mi zasijali, in nas dvignila na višjo frekvenco. Sama to čutim še danes. Morda se ti zdi, da pretiravam, pa vendar se mi je zdelo tako lepo, da je prav, da ti to povem.

Še enkrat hvala od srca, pa se vidimo.

DANICA

In še moj uspeh pri topljenju špehca…Že nekaj časa nazaj sem šla še en krog “Odloži špehec…” in prišla do 17.dneva in potem je tako ostalo, nisem uspela priti do 21.dneva, ampak uspeh imam pa še vedno in sicer: v 3 mesecih se mi je zmanjšal obseg pasu za 13 cm, čez trebuh sem ožja za 14 cm, čez boke za 8 cm in lažja za 8 kg ( kg gredo bolj počasi dol, ampak se tolažim s tem, da sem že malo čez 50 in je presnova malo počasnejša ). Seveda še nisem na cilju, ampak počasi se približujem 😃😄. Naj omenim, da sem pred tvojim izzivom poskušala s topljenjem odvečne maščobe sigurno več kot dvajsetkrat, pa mi ni uspelo stopiti niti ene kg, ker nisem imela volje migati…Zdaj telovadim 5-krat na teden in ob tem uživam :).
Lep dan imej 🌸🐦
Samanta

Če se s svojo finančno situacijo ne počutiš zadovoljno, lahkotno, ampak namesto tega doživljaš stres in omejitve to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade.
Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš ustvarjati finančno resničnost, za katero veš, da je mogoča. Namesto zakrčenosti, raje ustvari možnosti.
Kako lahkotno je ob vsem tem življenje.
Prijavi se na delavnico še danes!

Vaša investicija:

Redna cena spletne delavnice je 55 EUR.

V KOŠARICO