Vibra Spa aktivacija frekvenc

 ZAVEZA LUČI & LAHKOTNO ŽIVIM SVOJO BOŽANSKO IDENTITETO NA ZEMLJI

Set avtorskih posnetkov, ki ti bodo pomagali omehčati tvoja omejujoča prepričanja in aktivirati nove, celovitejše programe delovanja, razmišljanja in spoznanj, s katerimi boš lažje ponotranjil-a, da si tudi ti pomemben del univerzuma, ki v sebi nosi žarečo luč edinstvenega in močnega poslanstva.

Se tudi ti srečuješ z vprašanjem, kako lahko umiriš svoj um in le z globokim zaupanjem sprejmeš, da je tvoja resnična identiteta božanska in ni omejena le s tem, kar nosiš pod svojim imenom?

Kako se počutiš, če ti rečem, da si BOG? Se sprašuješ, kako lahko brez dvoma in nemira sprejmeš ta stavek in ga enostavno doživiš?

Čutiš, kako te tvoja duša nagovarja k prebuditvi in te spodbuja, da zaživiš svoje pravo poslanstvo? Si duhovno bitje, ki ima v tem trenutku človeško izkušnjo. Iz hitro vibrirajoče realnosti si se spustil na Zemljo, kjer deluje 3 D resničnost. Vse je sedaj počasneje in omejujoče v primerjavi s prostorom od koder prihajaš.

Na ta planet si se rodil-s s specifičnim poslanstvom, da skozi svoje vsakdanje, prizemljeno življenje, v odnosih, skozi delo itd. prinašaš LUČ. Okoliščine, v katerih živiš niso nujno spodbudne in so v mnogih primerih le odsev zanikanja, dvomov, strahov in borbe s tem poslanstvom.

Vse, kar si doživel-a do sedaj, pa naj bo to v tvojem trenutnem ali preteklih življenjih, tvori tvoje notranje blokade, ki te zaustavljajo, da bi zares prižgal-a svojo luč in začel-a polno doprinašati s svojim univerzalnim namenom. Tudi te blokade so del tvoje poti in so delček mozaika tvoje rasti. Ker si danes tukaj, pa je verjetno nastopil čas, da narediš velik skok v svojem delovanju in se razrbremeniš tistega, kar ti ne služi več.

Od svojih omejujočih prepričanj in podzavestnih ter energijskih blokad se lahko posloviš s pomočjo VibraSpa intenzivnega aktiviranja frekvence  ZAVEZA LUČI in svobodno živim svojo božansko identiteto na Zemlji. 

Katere teme pokrivajo Vibra spa aktivacije?

Set vsebuje 6 posnetkov Vibra Spa aktivacij frekvenc, ki te nežno a z gotovostjo vodijo skozi ključna spajanja z našo lučjo in božansko identiteto:

1.  Iz 3 D v 5 D & ven iz ujetosti časa – močno polje 5 D;
2. Umik tančice iluzije & Vibra nenavezanosti – sproščanje ujetosti EGA;
3. Vibra svetlobno telo & Aktivacija zaščite iz višje zavesti.
4. Adijo travme preteklosti & Zbiranje ujetih dušnih koščkov – Vibra moja duša je cela;
5. Aktivacija grla & svobodno izražam svoje poslanstvo nosilca LUČI;
6. Adijo sile teme, odklop od borbe z njimi & Tu sem, da sem LUČ  .

Sproščeno, z zaprtimi očmi boste sledili mojemu glasu in na ta način prejemali informacije, ki bodo skozi mene prihajale iz univerzalnega polja. Skozi spekter slišnih in tudi mnogih drugih, za naše uho nezaznavnih visokih frekvenc, bo potekalo čiščenje podzavestnih vzorcev, aktivirala se bo notranja moč na telesni, čustveni in miselni ravni.

prerojena-pod-zavezo-lući

Kakšne spremembe lahko pričakuješ?

  • Čiščenje – Čistijo se stari vzorci delovanja, nepredelana čustva, ki jih prenašamo iz generacij pred nami, preteklih življenj in življenj, ki smo jih živeli v drugih dimenzijah.
  • Uglasitev – Med Spajanjem ustvarim večdimenzionalno kvantno polje in se povežem s čistim Virom. Polje je medij, ki omogoča izmenjavo podatkov, da postanemo bolj uglašeni s svojim resničnim Jazom.
  • Aktivacija – Berem informacije v polju skupine in kanaliziram specifično za skupino, katere frekvence, vzorci delovanja, prepričanja se aktivirajo. Sledi opolnomočenje.
  • Nezadovoljstvo bomo zamenjali z zadovoljstvom.
  • Pri tem bo pridobilo tudi vaše telo, ki vam bo hvaležno, saj se bo zmanjšal nivo izločanja stresnih hormonov in prekomerno delovanje nadledvičnih žlez.

POMEMBNO! Informacije, ki jih boš prejel-a na delavnici so širšega spektra.

Poleg besed, ki jih boš slišal-a, so med branjem polja aktivirane visoke frekvence širšega spektra – to so neslišne informacije, ki se izmenjujejo med vašo notranjo modrostjo in univerzalnim poljem.

Odločitev ZAVEZE  bo sprožila velike pretoke energije, zato je potrebno res skrbno razmisliti ali ste se resnično pripravljeni zavezati. Delamo z zavestjo in to ni igra. Polovičarstvo je v tem primeru kontraindikacija, ker lahko sproži dramo in bolečino.

sea-outdoor-rock-silhouette-person-mountain-697531-pxhere.com

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so posnetke VibraSpa aktivacije frekvence že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Špela je zapisala:

Po VibraSpa delavnici opažam, da določene besede niso več težke in se ne usedejo vame, ampak stečejo mimo, ker je blokada odpravljena. Začutila sem, da si zdaj tudi jaz zaslužim skladno partnerstvo. Za sabo sem pustila preteklost in majhno punčko, ki na partnerstvo ni bila pripravljena.

Tudi Ksenja je delila svojo zgodbo:

Na delavnici sem doživljala globljo sprostitev in intenzivnejše dogajanje kot pri meditaciji. Naučila sem se, da je potrebno cilj natančno in jasno definirati ter določiti kdaj naj bi se uresničil. Po delavnici sem opazila, da so moji čustveni odzivi manj intenzivni, situacije prej izpustim – ne premlevam dogodkov, bolj se zavedam same sebe.

Majda pa je izkustva po delavnici doživljala takole:

Občutek da stojim bolj trdno v sebi, lažje izrazim svojo željo ali pogled, v sebi čutim umirjenost, sprejetost, veselje in lažje komuniciram. Okolica se mi smeji in me opazuje. Velikokrat mi pravijo: “Tebi se pa res dogaja”. Lažje in bolj jasno sprejemam neželene situacije.