Vibra Spa aktivacija frekvenc

ODLAGAM BREME PERFEKCIONIZMA

Set avtorskih posnetkov, na katerih bomo skozi aktivacijo izvornih frekvenc razbremenili negativnih motenj, ki jih prinaša vloga perfekcionizma, in aktivirali močno zaupanje, da smo lahko uspešni tudi brez izgorevanja in popolne kontrole.

Ali tudi ti sodiš med tiste ljudi, ki želijo imeti vse pod nadzorom in narediti vse popolno?

Nenehno pritiskaš na sebe s togo strogostjo? Te je strah neuspeha in napake jemlješ zelo osebno? Ti je dobro znano odlašanje, ker bodisi verjameš, da je naloga pred tabo tako velika, da je ne moreš popolnoma obvladati in tako vedno odlašaš do zadnjega trenutka, ali pa morda nikoli nisi popolnoma zadovolj(e)n-a z izdelkom in tako ves čas še nekaj dopolnjuješ in presegaš zastavljene roke?

Na svet gledaš črno-belo? Ni sive cone, kjer bi si lahko oddahnil, kar pomeni, da se pritiskaš, pogosto do uničenja sebe ali pa vse spustiš.

To, da bi se prepustil in šel tokom je zate misija nemogoče.
Težko gledaš na situacijo iz distance, kar potegne te v napake, in povečano vidiš to, kar je narobe. Tako tvoj pogled na življenje postaja depresiven, tesnoben, težko se veseliš, ker je vedno še kakšna dlaka, ki narobe stoji.

Verjetno se strinjaš z mano, da je zares težko biti ves čas v takem stanju nezadovoljstva? Perfekcionizem v največ primerih dokazano vodi do izgorevanja, pri tem pa se največkrat ne zavedamo, da je naša potreba po popolni kontroli, ko ne verjamemo, da obstaja junak, ki bi lahko z zadostno dovršenostjo prevzel naša bremena,PRAVZAPRAV NAŠA VELIKA PODZAVESTNA OMEJITEV. Te blokade s svojimi energetskimi zapisi motijo našo frekvenco optimalnega delovanja in nas tako onemogočajo, da bi lahko izkoriščali svoje prave potenciale in živeli z občutkom izpopolnjenosti.

Od negativih motenj, ki jih v naše življenje prinaša vloga perfekcionista, se lahko posloviš s pomočjo VibraSpa intenzivnega aktiviranja frekvence  PERFEKCIONIZEM – odložim breme popolnosti. 

Kako delavnica poteka?

To je avtorska delavnica Anite Kejžar Škulj. 

Sproščeno, z zaprtimi očmi boste sledili mojemu glasu in na ta način prejemali informacije, ki bodo skozi mene prihajale iz univerzalnega polja. Skozi spekter slišnih in tudi mnogih drugih, za naše uho nezaznavnih visokih frekvenc, bo potekalo čiščenje podzavestnih vzorcev, aktivirala se bo notranja moč na telesni, čustveni in miselni ravni.

Posnetke poslušaš 21 dni zapored, izbiraš pa s pomočjo svoje intuicije tiste, ki jih najbolj “začutiš”. Poslušaš lahko aktivno, lahko pa med poslušanjem tudi zaspiš ali se zamotiš s kakšnim drugim opravilom.

Cena: 45 €

aktivacija frekvence

NAROČI NA infoanita@notranjamoc.com

sprosceno zivljenje

Kakšne spremembe lahko pričakuješ?

  • Na delavnici bomo aktivirali frekvence, ki prihajajo iz Izvora in v nas spodbudijo, da se pospešeno razvijajo dobri psihični in čustveni vzorci.
  • S tem, ko se bodo čistili nezdravi, podzavestni vzorci perfekcionista bo v vas rasla možnost, da na sebe in življenje začnete gledati z več dopuščanja.
  • Pot do uspeha ne bo šla več skozi bolestno pritiskanje nase, temveč skozi sproščenost, da se usedemo nazaj, vidimo širšo sliko in začnemo uživati na potovanju. To pa pomeni, da si bomo znali dati potrditve, sprejeti cilje, ki so dosegljivi in napredovati korak za korakom.
  • Nezadovoljstvo bomo zamenjali z zadovoljstvom.
  • Pri tem bo pridobilo tudi vaše telo, ki vam bo hvaležno, saj se bo zmanjšal nivo izločanja stresnih hormonov in prekomerno delovanje nadledvičnih žlez.

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so posnetke VibraSpa aktivacije frekvence že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Špela je zapisala:

Po VibraSpa delavnici opažam, da določene besede niso več težke in se ne usedejo vame, ampak stečejo mimo, ker je blokada odpravljena. Začutila sem, da si zdaj tudi jaz zaslužim skladno partnerstvo. Za sabo sem pustila preteklost in majhno punčko, ki na partnerstvo ni bila pripravljena.

Tudi Ksenja je delila svojo zgodbo:

Na delavnici sem doživljala globljo sprostitev in intenzivnejše dogajanje kot pri meditaciji. Naučila sem se, da je potrebno cilj natančno in jasno definirati ter določiti kdaj naj bi se uresničil. Po delavnici sem opazila, da so moji čustveni odzivi manj intenzivni, situacije prej izpustim – ne premlevam dogodkov, bolj se zavedam same sebe.

Majda pa je izkustva po delavnici doživljala takole:

Občutek da stojim bolj trdno v sebi, lažje izrazim svojo željo ali pogled, v sebi čutim umirjenost, sprejetost, veselje in lažje komuniciram. Okolica se mi smeji in me opazuje. Velikokrat mi pravijo: “Tebi se pa res dogaja”. Lažje in bolj jasno sprejemam neželene situacije.

To je tvoja priložnost, da se enkrat za vselej osvobodiš BREMENA perfekcionizma in stvari opraviš dobro tudi brez prevelikega pritiska! Naroči Vibra Spa set posnetkov še danes!

NAROČILO POŠLJI NA infoanita@notranjamoc.com

POMEMBNO! Informacije, ki jih boš prejel-a na delavnici so širšega spektra.

Poleg besed, ki jih boš slišal-a, so med branjem polja aktivirane visoke frekvence širšega spektra – to so neslišne informacije, ki se izmenjujejo med vašo notranjo modrostjo in univerzalnim poljem.

Zato le majhno opozorilo: Delo z zavestjo ni igra, vaša moč manifestacije pa lahko povzroči resne spremembe v vašem življenju.

POŠLJI PRIJAVO NA infoanita@notranjamoc.com!

sea-outdoor-rock-silhouette-person-mountain-697531-pxhere.com