Vibra Spa AKTIVACIJE FREKVENCE

VITKOSTI, VITALNOSTI IN PRETOČNOSTI

Mini spletni program, v katerem se bomo skozi aktivacijo izvornih frekvenc razbremenili nezdravega pogleda na svoje telo in slabih vzorcev prehranjevanja ter rekreacije, namesto tega pa zapisali informacije o vitalnem telesu polnem energije in lahkotnosti bivanja.

Ali tudi ti sodiš med tiste ljudi, ki ob pogledu v ogledalo začutijo nezadovoljstvo in raje odmaknejo pogled stran?

Imaš slabo vest skoraj ob vsakem grižljaju, ki gre v tvoja usta Razmišljaš o tem, da bi moral-a svojo prehrano spremeniti, izboljšati, a se vedno znova ujameš v zanko visoko kalorične in hitro pripravljene prehrane?

Te preganja slaba vest, ki ti ves čas prigovarja, da spravi svoje telo v boljšo formo, a ne najdeš moči, da bi svoje namere spremenil-a v dejansko akcijo?

Te je ves čas strah, da se boš še bolj razpustil-a in bodo tvoje konfekcijske številke vsako leto višje? Ali pa trepetaš, kaj bo s tvojim zdravjem, če boš nadaljeval-a s tem nezdravim načinom življenja?

Vidim te. Ker sodiš med visoko sensitivne posameznike, si si z odvečnimi kilogrami izgradil-a obrambni zid, ki te ščiti pred bolečino in nevarnostmi življenja. Poznano ti je čustveno prenajedanje … Zaradi svoje visoke senzitivnosti, ki te loči od drugih, pa je tvoje telo tudi bistveno bolj podvrženo toksinom, alergijam in s tem tudi kilogramčkom preveč, ki se jih ne moreš odkrižati. A saj veš – ta umik navznoter in strah, da bi se izpostavil, ti kot odraslemu ne koristi več. Lahko si dovoliš biti vit(e)k-a, vital(e)n-a in samozavest(e)n-a. To je tvoja izvorna pravica in informacija o takem tebi že nekje obstaja.

V tebi že obstajajo informacije o vitalnem telesu polnem energije in lahkotnosti bivanja. Nekoč, nekje si to že živel-a in v podzavesti ter celičnem spominu obstaja zapis o tem. To pomeni, da del tebe že dojema, da je varno biti poln energije, vitalen, vitek, lahkoten in pretočen. Z aktivacijo pravih frekvenc pa bomo poskrbeli, da se ta spomin okrepi, odpravi negativne energijske vozle in se odrazi v spontanem doseganju vitkosti, vitalnosti in pretočnosti.

Naroči spletni program!

Kako poteka Vibra Spa aktivacija frekvenc?

Na tvoj e-naslov boš prejel-a navodila in nekaj vaj, ob tem pa tudi 3 avtorske posnetke Vibra Spa aktivacij različnih frekvenc:

  • Čustveno hranjenje – STOP prenajedanju

  • Povrnitev otroškega užitka do gibanja in pretočnosti.

  • Varno je biti vitalen, poln energije – aktivacija resnične zaščite.

Sproščeno, z zaprtimi očmi boste sledili mojemu glasu in na ta način prejemali informacije, ki bodo skozi mene prihajale iz univerzalnega polja. Skozi spekter slišnih in tudi mnogih drugih, za naše uho nezaznavnih visokih frekvenc, bo potekalo čiščenje podzavestnih vzorcev, aktivirala se bo notranja moč na telesni, čustveni in miselni ravni.

vitkost

NAROČI SPLETNI PROGRAM!

vitkost-2

Kakšne spremembe lahko pričakuješ?

  • Čeprav nikoli nismo telovadili in smo bili do rekreacije ravnodušni, nas bo telo začelo spontano »siliti« h gibanju.

  • Ali pa se bomo morda v trgovini nehote odpravilio k svežemu sadju in zelenjavi in napolnili košarico s tem, namesto s kruhom.

  • Naše misli bodo vedno bolj pogosto gostile razmišljanja o prehranskih spremembah in postali bomo voljni, da jih preizkusimo …

  • Zečeli bomo sprejemati idejo, da se vseeno pri nas da nekaj spremeniti ter da ni vse tako težko.

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so delavnice VibraSpa aktivacije frekvnece že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Metka je zapisala:

Anita, da se ti pohvalim … danes sem že telovadila in, ko se je začel oglašat tisti hudiček, sem mu ukazala, naj neha, utihne, ker ga nočem poslušat! Ampak sem prej “morala” še v spalnico pospravit posteljo (itak bi jo lahko po telovadbi), pa malo “pospravit” po mizici … ko mi je postalo jasno, kaj spet počnem … In sem si veselo pripravila blazino ter telovadila!!! Juhuhu! In super sem spala. En nov, malo drugače dober občutek se je naselil v meni …

Tudi Barbara je delila svojo zgodbo:

Anita, hvala ti za vizualizacijsko vajo, ki pomaga topiti odvečne kilograme. Navdušeno lahko povem, da sem v samo treh tednih shujšala za kar pet kilogramov. Ob tem pa se še odlično počutim in uživam v svoji novi samozavesti.

To je tvoja priložnost, da se enkrat za vselej osvobodiš BOJA S KILOGRAMI in z nasmehom ob ogledalu prerojena stopiš v življenje polno vitalne energije! Pridobi spletni program še danes!

NAROČI SPLETNI PROGRAM!

POMEMBNO! Informacije, ki jih boš prejel-a skozi Vibra Spa aktivacije frekvenc so širšega spektra.

Poleg besed, ki jih boš slišal-a, so med branjem polja aktivirane visoke frekvence širšega spektra – to so neslišne informacije, ki se izmenjujejo med vašo notranjo modrostjo in univerzalnim poljem.

Zato le majhno opozorilo: Delo z zavestjo ni igra, vaša moč manifestacije pa lahko povzroči resne spremembe v vašem življenju.

ZAČNI POSLUŠATI!

vitkost-3