Spoznajte enostavno vajo,

ki omili tesnobo, izboljša samopodobo, dvigne samozavest …

*Z vpisom svojih podatkov soglašate, da vas prijavim na svoje e-novičke. Če boste tako želeli, se lahko kadarkoli odjavite s preprostim gumbom v sporočilu, ki vam ga bom poslala.

Kaj o vaji z ogledalom pravijo tisti, ki so jo že preizkusili?

Končno sem zbrala pogum in začela delati vajo z ogledalom … Po enem tednu so razultati zame neverjetni. Sprva mi je bilo čudno, vendar je bil po tem vedno občutek fenomenalen. Tako zjutraj vedno oddidem od doma dobre volje in nasmejana. Ta vaja mi je dala tisti delček, ki sem ga tako močno prosila in iskala pri partnerjih, pa mi ga nihče ni mogel dati. Končno sem dala vrednost sebi. Tako dobre volje sem, kot že dolgo ne. Iskrena hvala.
Helena, prerojena gospodična
Včeraj smo imeli zaključek leta. Bala sem se iti med množico, znance, prijatelje, bala sem se vprašanj, kako sem, zakaj me ni videti, zakaj ne pokličem …
Srečanje in pogovor same s sabo pred ogledalom me je premaknilo na odhod. Morali bi me videti sinoči v druženju, pogovoru, smehu. Sama sebi nisem mogla verjeti – ni se mi nikamor mudilo, DIHALA SEM, TESNOBE NI BILO … Še zdaj ne morem verjeti. Ko sem prišla domov, je bila najprej pot do ogledala, zahvala, prijetni občutek …
Marjana Pavlič, zadovoljna upokojenka
Vaja mi gre odlično. Potočim solze in si oddahnem. Med vajo se sprošča moja hrbtenica. Sproščajo se napetosti v meni.
Bolj sem mehka do sebe, začela sem tudi bolj paziti nase (prehrana), čutim, da sem vedno bolj v simbiozi s sabo … Vajo naredim le dvakrat ali trikrat na dan, ampak vseeno čutim, da mi je lepše.
Janja, opolnomočena dama

O meni

V svoji svetovalni praksi že 20 let pomagam ljudem. Navadno me poiščejo takrat, ko se jim nekaj zatakne. S svojim edinstvenim energijskim darom aktiviram želene frekvence in tako ljudem odprem dostop do polj, v katerih verjamejo v svojo vrednost, lažje premagajo podzavestne blokade in z večjo preprostostjo posežejo po uspehu na področju partnerstva, kariere ter blaginje.

Ker verjamem v neodvisnost, vse stranke naučim uporabljati tudi cel kup učinkovitih metod, s katerimi želeno frekvenco vzdržujejo tudi nadaljši rok. Rečem lahko, da uspešno povezujem dar tankočutnosti z najsodobnejšimi pristopi pozitivne psihologije. Kar učim druge, pa najprej testiram na sebi 🙂 .

Usposobljena sem za delo s posamezniki in skupinami za samorazvoj. Mnogi so z mojo pomočjo spoznali svoje poslanstvo, poglobili partnerstvo in opustili bolezen. Postali so bolj srečni, učinkoviti in zadovoljni sami s sabo.