Odkrijte enostavno vajo,

s katero lahko v le nekaj trenutkih izmerite svojo notranjo moč, ugotovite kaj vas zaustavlja, in pridobite informacijo, kako nujno je, da stopite v spremembo

Poleg meritve notranje moči boš skozi vajo spoznal tudi:

  • kaj je pravi razlog, da stopicate na mestu in ne dosega želenih rezultatov,
  • kaj pridobimo z ocenjevanjem našega notranjega stanja,
  • kako se povežemo s podzavestno blokado ali zatrtim čustvom, ki nas onemogoča,
  • kako korak za korakom izmerimo, kako močno je v kritičnem delu ranjena vaša notranja moč,
  • različne metode merjena notranje moči.
Kam naj ti pošljem navodila za izvedbo vaje meritve notranje moči?
*Z vpisom svojih podatkov soglašate, da vas prijavim na svoje e-novičke. Če boste tako želeli, se lahko kadarkoli odjavite s preprostim gumbom v sporočilu, ki vam ga bom poslala.

Nekaj dragocenih mnenj mojih zadovoljnih strank:

Vsako srečanje da rezultate. Razrešili so se odnosi v službi. Nekateri najhujši so iznenada odšli drugam (čudežno izginili)..
Martina, mati dveh najstnic
Želela sem poklicno spremembo. Pred najinimi srečanji, sem se o tem samo pogovarjala in delala načrte, ki jih nisem izvedla.
Lili, 49 let, medicinska sestra
Živjo Anita 🙂 Najprej bi rad povedal, da je posnetek odličen in da sem hitro začel opažati pozitivne spremembe, sem presenečen 🙂
Žiga, 23 let, samostojni podjetnik

O meni

V svoji svetovalni praksi že 20 let pomagam ljudem. Naučim jih so dovolj vredni, da posežejo po uspehu na področju partnerstva, kariere in blaginje. Navadno me poiščejo takrat, ko se jim nekaj zatakne. Razvila sem lasten, učinkovit svetovalni pristop. Uspešno povezujem dar tankočutnosti z najsodobnejšimi pristopi pozitivne psihologije. Kar učim druge, najprej testiram na sebi 🙂 .

Usposobljena sem za delo s posamezniki in skupinami za samorazvoj. Mnogi so z mojo pomočjo spoznali svoje poslanstvo, poglobili partnerstvo in opustili bolezen. Postali so bolj srečni, učinkoviti in zadovoljni sami s sabo.