Pridete z nami in za 4 dni odidete v čudovito okolje dolenjskih gričev in spremenite temelje svojega življenja? Drzna misel ali ne? Da bi spremenili temelje, na katerih ste delali celo življenje? In zavrgli ves ta trud?

Saj ne, da je z vašim življenjem ali pa z vami kaj narobe. Ne, ne ne. Samo, ali vam res odgovarja to, kar trenutno izkušate s telesom, denarjem, partnerstvom, poslom, … Ali je to to, kar ste si zamislili, da bo vaše življenje? Ta Accessov seminar vam omogoča, da prepoznate, kaj je vaša resničnost in obrnete vse, kar za vas ne deluje. Naučite se praktičnih orodij, kako to narediti.

Vse, kar je teža ni vaše in ni vam potrebno tega prenašati (če slučajno imate ta pogled). Samo pomislite za trenutek, kakšno življenje lahko ustvarite, če to delate iz temeljev vaše lastne resničnosti. WAU, to pa je ekspanzija, a ne?

In zato sem z veseljem sprejela vlogo gostiteljice in promotorke Access Consciousness seminarja Temelji z Barbaro Klaus, certificirano facilitatorko.

Vse življenje prihaja k nam lahkotno, radostno in veličastno. Access Consciousness®

Dobrodošli v svet drugačnih možnosti

4 dni se družite z navdihujočimi ljudmi, ki imajo skupen cilj in namero. To je seminar, ki osvetli vsa področja vašega življenja. Dan za dnem raztapljate naučene omejitve življenja, ki za vas zares ne delujejo. To sedaj že veste, vendar se sprašujete, kako to spremeniti? Z vprašanji, ki jih postavljate vi in vaši kolegi na seminarju ustvarite nove temelje življenja. Barsi in drugi energijski telesni procesi vas podprejo, da se nežno topijo stari programi, zapisi v celicah, da postajate bolj vi. Spoznavate, kaj deluje za vas.

Energija vas povabi v zavedanje, kaj vi ste in kaj vi že veste, da se v življenju nikoli več ne zgubite. Seminar je energijsko zelo močan in vam pomaga očistiti blokade, kjer ste ujeti.

Kaj se boste na temeljih naučili?

✅ Kako ustvarjati svoje življenje z vprašanji in spoznali pragmatična orodja in tehnike, da lahko spremenite karkoli,

✅ se osvoboditi strahov, jeze, frustracije in biti moč,

✅ spoznali elemente za ustvarjanje dobrega razmerja,

✅ spoznali orodja za kreiranje finančnega obilja,

✅ odprli se boste zavedanju svojega telesa

✅ in še veliko več…

Bi si želeli dobiti nazaj sebe?

Na seminarju Temelji se poglobljeno spoznate s praktičnimi in enostavnimi orodji in tehnikami Access Consciousnessa®.

Živeti iz vprašanja, možnosti in izbire sprosti stres, strahove, napetosti, ujetosti in ustvari več prostora, da zase ustvarite življenje, ki vam je pisano na kožo.

Pridobili boste več kot 50 accessovih orodij, 10 ključev do popolne svobode, prepoznali distraktne implante, programe zaustavljanja, ki vas držijo, da se ne premaknete. Se osvobodili strahu, jeze, ljubosumja, besa...

Vrhunsko Accessovo orodje, ki vam omogoča, da v svoje življenje pritegnete karkoli in ga boste od temeljev dalje s pridom uporabljali, so energijski tokovi. Vi to do neke mere že počnete, vendar se ne zavedate svojega potenciala s tokovi energije. Kaj če je to lahko tako enostavno, da samo potegnete energijo in se ne rabite več dogovarjati za sestanke. Ljudje vas sami pokličejo. Uradniki vam želijo ustreči. Trgovci vam dajo najboljšo ponudbo.

Vse je energija, mi smo energija, okoli nas so energije. Nekaterim rečemo entitete. Če živimo v strah pred njimi nam na nek način vladajo. Spoznali boste kaj v resnici so entitete, se znebili strahu pred njimi in se jih naučili očistiti iz teles, hiš in avtomobilov,

Prejeli in dali boste 4 telesne procese Access Consicousnessa: MTVSS, Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija, Celični spomin, Biomimetrična mimikrija. Odprli se boste zavedanju o svojem telesu. Nežni in negujoči procesi bodo odklepali nezavedne vedenjske vzorce ujete v celičnem spominu ter jih začeli spreminjati.

Opolnomočeni boste izstopili boste iz vloge žrtve in vzeli vajeti svojega življenja v svoje roke.

Na seminarju prejmete priročnik z bogato vsebino.

Navdušena sem, da vam lahko ponudim seminar Temelji z Barbaro Klaus, CF. Maestro, SAP in CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene ima tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class, ESB, COP, SOP in mnoge druge. Odločno a igrivo vas bo popeljala v svet večjih možnosti.

Da veste, da ste alkimisti svojega življenja.

Kako potekajo Temelji?

To je seminar Access Consciousnessa, ki ga vodi Barbara Klaus, licencirana facilitatorka. Gostiteljica seminarja sem Anita Kejžar Škulj.

  • rezidenčno v okolici Kostanjevice na Krki
  • vsak dan od 9.30 do 17.00
  • od četrtka 18.11. do nedelje 21.11.2021

PREDPOGOJ ZA UDELEŽBO: opravljena Access Bars delavnica (ki jo lahko opravite tudi pri meni, Aniti ali Barbari, kadarkoli pred začetkom seminarja Temelji)

Investicija v TEMELJE:

Odrasli 1100€*. Odrasli, ki ponavljajo Temelje 550€.

Otroci od 16 do 17 let 550€. Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov.

Plačilo: Ob prijavi na seminar se lahko odločite za plačilo v enkratnem znesku prek nakazila na TRR, ki ga prejmete ob prijavi ali z gotovino pred začetkom seminarja (v tem primeru je obvezna nepovratna akontacija 200€ vsaj teden dni pred seminarjem).

Plačilne možnosti tudi s kreditno kartico preko Paypal.

Nastanitev: skupaj v čudoviti hiši med vinogradi ( natančna navodila ob prijavi). Spanje z zajtrkom in ostalimi obroki. Za prigrizke in napitke je poskrbljeno, v času kosila pa se lahko skupaj ali vsak sam odpravimo kam na kosilo ali si kaj naročimo.

Cena 3x nočitev z zajtrkom, kosilom in lahko večerjo 175€ na osebo.

Prigrizki in napitki med seminarjem so vključeni v ceno seminarja.

Obvezne prijave in dodatne informacije prejmete pri Aniti Kejžar Škulj, 051 307 668, infoanita@notranjamoc.com. Za vsebinska vprašanja pri Barbari Klaus, prek telefona 040 730 558 ali na barbara.klaus@gmail.com

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so že bili na temeljih, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

To, da sem ves čas prejemala Barse in telesne procese je bilo zame, kot da zbujam iz 100 letnega spanca. Res, prav nor občutek. Prebrala sem ogromno knjig o manifestaciji, ampak to je bila bolj ideja, kot realnost zame. Po temeljih mi je veliko bolj jasno, kje sem se sama blokirala, zakaj se ni zgodilo. Zdaj imam praktična orodja.

Postala sem bolj optimistična. 😃

BRANKA

Na temelje sem prišla sesuta na tisoč koškov, izčrpana in zmedena, kako naprej v življenju. Vsak dan so vprašanja mehčala moje zidove in topile brezup. 4 dan sem se počutila živo in da lahko sestavim svoje življenje na novo. Pravzaprav sem spoznala, da nisem zavozila in da je le še en naslednji korak. Totalno hvaležna za vse negujoče telesne procese, ki smo se ji naučili in prejemali.

Kako je lahko še boljše kot to????☺

KARMEN

Če se v svojem življenju ne počutiš zadovoljno, lahkotno, izpopolnjeno, to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš lahkotno ustvarjati življenje, za katerega veš, da je mogoče.

Prijavi se na seminar Temelji še danes na infoanita@notranjamoc.com!

Veseliva se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo skupaj kreirali.

Anita in Barbara