SPLETNI PROGRAM

“dvigni finančno vibracijo”

POVEČAJ PRITOK DENARJA!

S preprostimi orodji in tehnikami manifestiranja

👍 Ste tudi vi eni tistih, ki vam pogled v denarnico ustvarja sive lase, dviguje pritisk ali povečuje tesnobnost?

👍 In ponovno naredite trden sklep, da pa tokrat resnično nekaj naredite in enkrat že uredili te svoje finance, zakrpate luknje, odplačate dolgove, ustvarite nov prihodek?

Da boste svojo obljubo, ki ste si jo dali sebi lažje izpeljali, dobili zagon in motivacijo, sem ustvarila 8 dnevni program “Dvigni finančno vibracijo in POVEČAJ PRITOK DENARJA!”

8 DNI, 8 ENERGIJSKIH SPODBUD

 • 8 dni bomo skupaj krepili denarno mišico, razgrajevali denarne blokade in postajali obilje. Ker vaja dela mojstra in jo bomo skupaj utrdili, vam bo vaja prišla v podzavest, da bo v prihodnosti dovolj le pomisliti nanjo in že se bodo sprožile prave energije.
 • Moj super energijski coaching vas bo osvobodil mest, kjer sami ne veste, da se oklepate pomanjkanja, zavesti revščine, zato to še vedno ustvarjate. Pokazala vam bom, kako obrniti energijo. Učili se boste preproste tehnike in orodja manifestiranja vsega, kar si želite.
 • Postani magnet za denar.Kakšno denarno resničnost bi si radi ustvarili? Ljubite ali sovražite denar? Koliko bi ga zares imeli, da bi se udobno počutili? Kaj bodo pa drugi rekli, če boste imeli več? In kaj, če se denarja otepate, ker se bojite, da ga bodo potem vsi želeli od vas? Noro, a ne, kakšne vse izgovore imate, da denar držite stran od sebe?
 • Čas bo tudi za vaša vprašanja in kje se zatikate. Predvsem bo moj fokus na tem, da vam pomagam, da počistimo nevidne čustvene in energijske vzorce, ki vas držijo zataknjene. Pogosto iz navidez nerazumnih razlogov ohranjamo zavest revščine, pomanjkanje denarja, ker je tako “prav”, ker to služi nečemu, kar nezavedno mislimo, da je dobro za nas.

Kakšne spremembe lahko pričakuješ:

👍 Denar se bo namesto sovražnika spremenil v zaupnega prijatelja, ob njem se boste počutili dobro in dovolili si ga boste prejeti še več.

👍 Končno boste šefu rekli za povišico ali naredili karierno spremembo, ki jo že tako dolgo načrtujete in sanjate o njej.

👍 Se prenehali izogibati, da si zares pogledate svoje denarno stanje in spregovorite svobodneje o denarju s partnerjem, otroci, starši, šefi, strankami, poslovnimi partnerji…

👍 Se z večjim veseljem in odločnostjo začeli zanimati za denarno opismenjevanje in se finančno osamosvojili, ali dvignili svoj finančni limit, ki ga do sedaj kar niste uspeli preseči, kljub trudu, žrtvovanju in nenehnemu delu…

👍 Prenehali strašiti sami sebe s pomanjkanjem in pestovati tesnobo, tudi če imate denar na računu ali naloženega v drugih oblikah.

👍 Povečali zaupanja vase in to, da zmorete doseči konkretne finančne cilje v realnem času.

Kaj je naš cilj?

✔️ Dvigniti denarno vibracijo.

✔️ Odpreti svoj kanal prejemanja.

✔️ Izstopiti iz matrice, drame in travme z denarjem.

✔️ Ozavestiti da ni problem v denarju, temveč v vaših negativnih prepričanjih, koliko si ga zaslužite in to spremeniti.

…in kaj še vse drugega se bo spremenilo?

Odgovor je enostaven.

Spremenilo se bo vse, kar je v vašem življenju pripravljeno, da se.

Čeprav bo fokus na financah in denarju, ne bomo spreminjali samo tega življenjskega področja.

Energije, ki jih bomo zagnali, vedno delujejo na nas kot celoto, zato se bo lahko blaginja prikazala tudi na drugih področjih v življenju, kjer je niti ne pričakujete.

Zato sem z navdušenjem pripravila program ”Dvigni finančno vibracijo in POVEČAJ PRITOK DENARJA,” da dobite potrebno motivacijo, zagon energije in prenehate odlašati.

Želim si, da čim več ljudi zaživi resnično blaginjo, svobodo z denarjem, najde zaupanje vase, da zmore doseči začrtane finančne cilje.

Program sestavlja 8 zaporednih dni.

Kako poteka?

To je avtorska delavnica Anite Kejžar Škulj, coachinje za osebni in poslovni preboj.

 • Začnemo: 10.12. – 17.12.2021
 • Vedno ob 20.15 – 21.30
 • 8 večerov zapored, se dobimo v spletni sobi ZOOM-a.
 • Sproti prejmete Mp3 posnetke in se programa udeležite, ko vam to najbolj ustreza.
 • Posnetke poslušate še kasneje, okrepite svojo “denarno” mišico in si zagotovite uspeh.

Vsak dan se bomo posvetli ene temi in vprašanjem, ki mi jih bodo zastavljali udeleženci izziva…. Na ta način se že prične proces otvarjanja procesa čiščenja.

Ko je osnova postavljena, nadaljujemo z energijsko vajo “raztapljanja finančnih blokad in magnetenja pritoka denarja.”

Če želite spremeniti trenutno stanje z denarjem morate ven iz cone udobja. Izzvala vas bom z vprašanji. Da je učinek zares največji, vas povabim v coaching, da sproti očistimo omejitve, misli, prepričanja, sodbe, ki jih imate o denarju, bogataših, dolgovih, revščini, kreditih, bankah…

Skupaj kreiramo energijo nove finančne resničnosti, ki se že začne prikazovati bolj ali manj očitno vsak dan.

Delavnica se začne v trenutku, ko se zanjo odločite.

Program je narejen brezčasno z energijsko podporo za vse, ki vanj vključujete zdaj ali kadarkoli v prihodnosti.

 • Vsak dan boste v polju visokih vibracij krepili zavest obilja
 • Spoznali boste nekatera omejujoča prepričanja o denarju, bogastvu in jih začeli opuščati
 • Povečali boste zaupanje vase in to da zmorete preko omejitev
 • Naučili se boste preproste tehnike za zmanjšanje stresa z denarjem za dolgoročen uspeh
 • prejmete Mp3 posnetke

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so delavnice Anite Kejžar Škulj že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Začeli so se dogajati res čudeži in premiki okoli denarja. Sploh potem še po najini individualni uri. Takrat se mi zdi, da sem dobila kot neko vročino v telo in neznansko energije za delovanje. Dobila sem nazaj svoj fokus in željo, zaradi katere sem sploh začela opravljati svojo službo v kateri res neskončno uživam. In seveda se je kr nekako čudežno poznalo tudi na prihodkih.
ANDREJA

Ti si cela legenda, carica si! A ti to veš?! Kaj ga delaš z energijami. Wow. Ne morem ti vsega napisati, ker ne znam ubesediti. Vrtaš v zadeve, v neke kotičke kamor nisem nikoli pomislila, da bi sploh pogledala . Toliko sem ti želela sedaj napisati, pa ne najdem besed. Skratka, hvala za vse kar delaš ️Sem začutila, da ti moram povedat.

SONJA

Zgodil se je neverjeten preobrat. Deležna sem več hvaležnosti s strani delodajalca, kar do zdaj ni pokazal. Zdaj, ko je korona, so pretežno vsi doma, jaz pa veselo poskakujem po službenih dolžnostih in se veselim vsakega trenutka, ki mi prinese dan. Imam se super, ne glede na to, kaj se zunaj dogaja. Tebi sem iz srca zelo hvaležna za to transformacijo, da sem se premaknila naprej, ker sem bila leta in leta vpeta v isti kalup. To res deluje.

VELINKA

Moram priznati, da so se v tistem tednu povišali za 100%. Torej če dam kot primer številke, če sem prej ustvarila 500 eur prometa, sem ga v tistem tednu 1000 eur. In to iz vseh plačilnih sredstev, ki jih imamo na voljo skoraj enako. Prihodki so se povečali za 100%
Lep dan imej 🌸🐦
Helena

Če se s svojo finančno situacijo ne počutiš zadovoljno, lahkotno, ampak namesto tega doživljaš stres in omejitve to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš ustvarjati finančno resničnost, za katero veš, da je mogoča. Namesto zakrčenosti, raje ustvari možnosti.
Kako lahkotno je ob vsem tem življenje.


Prijavi se na delavnico še danes!

Vaša investicija:

Redna cena spletnega programa je 130 EUR.

Sedaj le 99 €.

Znižana cena velja za vplačila do vključno 9.12.2021

V KOŠARICO