SPLETNI PROGRAM

“ODLOŽI ŠPEHEC…IN KAJ ŠE VSE DRUGEGA?”

Do samozavesti s telesom

👍 Si tudi ti ena tistih, ki je letos prišla domov z morja razočarana nad svojo postavo v kopalkah?

👍 So se ravnokar končali prazniki in nezadovoljno ugotavljaš, da te vse tišči?

👍 In ponovno si naredila trden sklep, da pa tokrat resnično nekaj narediš s “špehcem”, ki visi okoli trebuha, zadnjice, rok?

Program, ki briše podzavestne programe teže, je nekaterim mojim strankam prinesel presenetljive spremembe.

✔️Nekatere ženske in moški so doživeli pravi preporod v pogledu na svoje telo in ga prvič v življenju vzljubili.

✔️ Drugi so dejansko zgubili kilograme in znižali konfekcijsko številko. Nekateri celo iz L na S.

✔️Vsi udeleženci programa pa so pričali o povečani lahkotnosti s sabo in življenjem. To pa je neprecenljivo, kajne?

“Špehec” in mit o idealni postavi

Samo, da pridemo na svet, nas že merijo, ocenjujejo in označujejo ali se skladamo z družbenimi normativi. Ta družba tako deluje. In ker se rodimo vanjo, se ji prilagajamo tako, da prevzamemo omejujoče programe in nadaljujemo z sodbami svojega telesa, nekateri celo življenje. Tako nikoli nismo zadovoljni s svojim telesom. Kritiziranje telesa onemogoči, da bi od lastnega telesa lahko prejemali to, kar nam lahko prispeva.

Kaj to pomeni?

Venomer smo v borbi z njim. Naj bodo to kilogrami ali zdravje.

Saj poznate jo, jo efekt? Nekaj kil dol, potem pa še več gor?

Kako s svojim telesom sodelovati, da bo sam od sebe odložil viške kil?

Se sliši prelahko?

21 dni bomo skupaj delale vodeno energijsko vajo “razgrajevanja maščob in oblikovanje telesa.”

Ker vaja dela mojstra in jo bomo skupaj utrdile, vam bo vaja prišla v podzavest, da bo v prihodnosti dovolj le pomisliti nanjo in že se bodo sprožile prave energije.

Moji “clearingi” vam bodo pomagali raztopiti podzavestne vzorce in energije, kjer sebe zadržujete pred tem, da bi resnično imele telo za katerega veste, da je mogoče za vas – vitko, čvrsto, zdravo, močno, energično, čarobno, seksi…

Kaj je naš cilj?

✔️ Nekatere boste dejansko izgubile telesno težo,

✔️ druge boste doživele spremembo v odnosu do svojega telesa, gibanja in prehranjevanja.

✔️ Lahkotno se bodo začele pojavljati misli in ideje, kaj lahko v svoji prehrani zamenjate, izločite ali dodate.

✔️ Tudi bolj jasno vam bo postajalo, katera vadba ustreza vašemu telesu. Nič več ga ne boste silile v gibanja, ki mu niso všeč in tako samo dvigovale stresne hormone.

✔️ Same od sebe se boste želele več dotikati telesa, ga negovati in biti prijazne do njega.

✔️ Povečanje zaupanja vase in to da zmorete.

…in kaj še vse drugega se bo spremenilo?

Odgovor je enostaven.

Spremenilo se bo vse, kar je v vašem življenju pripravljeno, da se.

Čeprav bo fokus na telesu in maščobah, ne bomo spreminjali samo maščobnih celic.

Energije, ki jih bomo zagnali, vedno delujejo na nas kot celoto, zato se bodo lahko spremembe pokazale tudi na drugih področjih v življenju, ki jih niti ne pričakujete.

Želim si, da čim več ljudi zaživi svobodo s svojim telesom, najde zaupanje vase, da zmore oblikovati svoje telo in se v njem dobro počutiti. Program sestavlja 21 zaporednih dni.

Kako poteka spletni program?

Vsak dan ob 7 zjutraj boste v svoj e box prejeli zvočni posnetek 21 dnevnega izziva.

Posnetke boste poslušali v svojem času, ko vam to najbolj ustreza. Tako si boste zagotovili uspeh.

Vsak dan se bomo posvetli eni temi in vprašanjem, ki so mi jih zastavljali udeleženci izziva….prejeli boste odgovore na svoja vprašanja in doživljali a-haje. Na ta način se že prične proces otvarjanja procesa čiščenja. Ko je osnova postavljena, nadaljujemo z energijsko vajo “raztapljanja maščobe in oblikovanja telesa.”

Program je narejen brezčasno z energijsko podporo za vse, ki vanj vključujete zdaj ali kadarkoli v prihodnosti.

Kdo sem, da tukaj delim nasvete o hujšanju in telesu?

Sem Anita Kejžar Škulj, life & energy coachinja.

Ljudje me najamejo, da jim postavljam vprašanja, kjer se čutijo zablokirani. To jim prinese eno tako notranje stanje zmožnosti, a ha momente, občutek moči, da lahko spet delujejo in izberejo, kaj boljšega za sebe, za partnerstvo, posel, za svoje telo…

Po izobrazbi sem fizioterapevtka, po naravi pa sem radovednica, kako življenje deluje in kako ga kreirati na zavesten način. Lahkotno.

Svoja znanja in orodja tehnike zavestnega kreiranja sem v zadnjih 30 letih pridobivala na seminarjih doma in v tujini in se učila pri mojstrih, kot so dr.Eric Pearl-The Reconnection, Ana Bučevič – Zakon privlačnosti, dr. Aleksander Šinigoj – Masterminde akademija – Nevrolingvistika, Dr. Dain Heer – Access Consciousnes – dostopanje do zavedanja…

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so delavnice Anite Kejžar Škulj že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Hej, Anita! Danes je 14 dan izziva. Sporočam ti, da se počutim odlično in lepo. Všeč sem si kot že dolgo ne in to opazijo tudi drugi. Shujšala 2 kg brez težav, večer mirno presedela ob narezku pršuta,ki bi bil sicer moj.

Špela

Totalno razbremenjena…kar čutila sem, kako teža odhaja iz mojega spodnjega dela trebuha. Sem dans marsikaj prepoznala. Moj špehec se je deloma gotovo nezavedno nabral tudi kot maščevanje za nesramnosti v odnosih in da mu moje telo ne bo več v tak užitek.

Ksenja

Rada bi povedala samo to, da sem ponovno začela teči odkar sem v tvojem programu. Sicer ne veliko a začela sem in uživam v tem.
Tudi napenjanje se mi je umirilo, ko sem začela govoriti tako kot si mi napisala. Glede ohlapnosti kože bom zelo vesela, če boš to še kdaj vključila v program, ker mislim, da imam tu še dokaj močna prepričanja, ki pa si jih ne želim več.
HVALA Anita za ta tvoj program. Super je, čeprav se ga ne morem udeleževati v živo pa si vedno najdem čas, da ga poslušam naslednji dan v miru.

Majda

In še moj uspeh pri topljenju špehca…Že nekaj časa nazaj sem šla še en krog “Odloži špehec…” in prišla do 17.dneva in potem je tako ostalo, nisem uspela priti do 21.dneva, ampak uspeh imam pa še vedno in sicer: v 3 mesecih se mi je zmanjšal obseg pasu za 13 cm, čez trebuh sem ožja za 14 cm, čez boke za 8 cm in lažja za 8 kg ( kg gredo bolj počasi dol, ampak se tolažim s tem, da sem že malo čez 50 in je presnova malo počasnejša ). Seveda še nisem na cilju, ampak počasi se približujem 😃😄. Naj omenim, da sem pred tvojim izzivom poskušala s topljenjem odvečne maščobe sigurno več kot dvajsetkrat, pa mi ni uspelo stopiti niti ene kg, ker nisem imela volje migati…Zdaj telovadim 5-krat na teden in ob tem uživam :).
Lep dan imej 🌸🐦
Samanta

Če se v svojem telesu ne počutiš zadovoljno, lahkotno, zdravo, seksi, to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš lahkotno ustvarjati telo, za katerega veš, da je mogoče.

Kupi program in začni že danes!

Na tvojo lahkotnost!

Prispevek je simboličen, le 150 € za celih 21 dni programa. Posnetke vam pošljem po prejemu plačila.

V KOŠARICO