Spletni program

21 dni izziva “ODEBELI DENARNICO in dvigni finančno vibracijo!”

Z orodji zavestnega kreiranja za vsakogar

Ste tudi vi eni tistih, ki vam pogled v denarnico ustvarja sive lase, dviguje pritisk ali povečuje tesnobnost? In ponovno naredite trden sklep, da pa tokrat resnično nekaj naredite in enkrat že uredili te svoje finance, zakrpate luknje, odplačate dolgove, ustvarite nov prihodek? Da boste svojo obljubo, ki ste si jo dali sebi lažje izpeljali, dobili zagon in motivacijo, sem ustvarila 21 dnevni izziv “ODEBELI DENARNICO” in dvigni svojo finančno vibracijo.

21 dni, 21 energijskih spodbud

21 dni bomo skupaj delali vodeno energijsko vajo “razgrajevanja denarnih blokad in prejemanje obilja.” Ker vaja dela mojstra in jo bomo skupaj utrdili, vam bo vaja prišla v podzavest, da bo v prihodnosti dovolj le pomisliti nanjo in že se bodo sprožile prave energije.

Čas bo tudi za vaša vprašanja in kje se zatikate. Predvsem bo moj fokus na tem, da vam pomagam, da počistimo nevidne čustvene in energijske vzorce, ki vas držijo zataknjene. Pogosto iz navidez nerazumnih razlogov ohranjamo zavest revščine, pomanjkanje denarja, ker je tako “prav”, ker to služi nečemu, kar nezavedno mislimo, da je dobro za nas.

Kaj je naš cilj?

Denar se bo namesto sovražnika spremenil v zaupnega prijatelja, ob njem se boste počutili dobro in dovolili si ga boste prejeti še več. Nekateri boste končno rekli šefu za povišico ali naredili karierno spremembo, ki jo že tako dolgo načrtujete in sanjate o njej. Prenehali se boste izogibati, da si zares pogledate svoje finančno stanje in o denarju spregovorili svobodneje s partnerjem, otroci, starši, šefi, strankami, poslovnimi partnerji… Z večjim veseljem se boste začeli zanimati za denarno opismenjevanje in se finančno osamosvojili ali dvignili svoj finančni limit, ki ga do sedaj kar niste uspeli preseči, kljub trudu, žrtvovanju in nenehnemu delu.

Detoks podzavestnih vzorcev in energij, kjer sebe zadržujete pred tem, da bi resnično imeli lahkotnost s pridobivanjem in samozavest z upravljanjem denarja za katero veste, da je mogoča za vas…

Tudi bolj jasno vam bo postajalo, katere navade, ki so do sedaj imele “moč” nad vami lahko izločite in ustvarite prihranke. Nič več ne boste finančno “slepi”, in tako samo dvigovali stres v svojem življenju.

Začenjali boste spreminjati zavest pomanjkanja in prenehali strašiti sami sebe s pomanjkanjem in pestovati tesnobo, tudi če imate denar na računu ali naloženega v drugih oblikah.

Povečali boste zaupanja vase in to, da zmorete doseči konkretne finančne cilje v realnem času.

…in kaj še vse drugega se bo spremenilo?

Odgovor je enostaven. Spremenilo se bo vse, kar je v vašem življenju pripravljeno, da se. Čeprav bo fokus na financah in denarju, ne bomo spreminjali samo tega življenjskega področja. Energije, ki jih bomo zagnali, vedno delujejo na nas kot celoto, zato se bo lahko blaginja prikazala tudi na drugih področjih v življenju, kjer je niti ne pričakujete.

Zato sem z navdušenjem pripravila program 21 dni izziva ” Odebeli denarnico” da dobite potrebno motivacijo, zagon energije in prenehate odlašati. Želim si, da čim več ljudi zaživi resnično blaginjo, svobodo z denarjem, najde zaupanje vase, da zmore doseči začrtane finančne cilje. Program sestavlja 21 zaporednih dni.

Kako poteka izziv?

To je avtorska delavnica Anite Kejžar Škulj, coachinje za osebni in poslovni preboj. 

Vsak dan vam bom v vaš e box pošiljala posnetke 21 dnevnega izziva. Posnetke boste poslušali v svojem času, ko vam to najbolj ustreza. Tako si boste zagotovili uspeh. Vsak dan se bomo posvetli ene temi in vprašanjem, ki so mi jih zastavljali udeleženci izziva…. Na ta način se že prične proces otvarjanja procesa čiščenja. Ko je osnova postavljena, nadaljujemo z energijsko vajo “raztapljanja finančnih blokad.” Da je učinek zares največji, vas povabim v coaching, da sproti očistimo omejitve, misli, prepričanja, sodbe, ki jih imate o denarju, bogataših, dolgovih, revščini, kreditih, bankah…Skupaj kreiramo energijo nove finančne resničnosti, ki se že začne prikazovati bolj ali manj očitno vsak dan.

Izziv se začne v trenutku, ko se zanj odločite. Program je narejen brezčasno z energijsko podporo za vse, ki vanj vključujete zdaj ali kadarkoli v prihodnosti.

 • Vsak dan boste v polju visokih vibracij krepili zavest obilja

 • Spoznali boste nekatera omejujoča prepričanja o denarju, bogastvu in jih začeli opuščati

 • Povečali boste zaupanje vase in to da zmorete preko omejitev

 • Naučili se boste preproste tehnike za zmanjšanje stresa za dolgoročen uspeh

poslušanje-vibra-spa

Spletni program 21 dni izziva “Odebeli denarnico” naročite na na e-naslov infoanita@notranjamoc.com.

Plačilo lahko poravnate s plačilom preko Paypala(izberite svojo opcijo spodaj in kliknite na gumb PLAČAJ), možno pa je tudi plačilo po predračunu (napišite to v mejlu za prijavo).

Vaš prispevek:

REDNA CENA tega vrhunskega programa je 250€. Za kratek čas, do 30.11.2020 je znižana na 99€. Investicija v vas je tako le 99 €. Prejmete 21 posnetkov bogatih z orodji zavestnega kreiranja, 21 delavnic po 4,7 €, kar je resnično simbolično. Naj denar ni le še en izgovor, da ne naredite spremembe in posežete po zastavljenih finančnih ciljih.

man-2086118_640

Kakšne spremembe lahko pričakuješ?

 • Denar se bo namesto sovražnika spremenil v zaupnega prijatelja, ob njem se boste počutili dobro in dovolili si ga boste prejeti še več.
 • Končno boste šefu rekli za povišico ali naredili karierno spremembo, ki jo že tako dolgo načrtujete in sanjate o njej.
 • Se prenehali izogibati, da si zares pogledate svoje denarno stanje in spregovorite svobodneje o denarju s partnerjem, otroci, starši, šefi, strankami, poslovnimi partnerji…
 • Se z večjim veseljem in odločnostjo začeli zanimati za denarno opismenjevanje in se finančno osamosvojili, ali dvignili svoj finančni limit, ki ga do sedaj kar niste uspeli preseči, kljub trudu, žrtvovanju in nenehnemu delu…
 • Prenehali strašiti sami sebe s pomanjkanjem in pestovati tesnobo, tudi če imate denar na računu ali naloženega v drugih oblikah.
 • Povečali zaupanja vase in to, da zmorete doseči konkretne finančne cilje v realnem času.

Če se s svojo finančno situacijo ne počutiš zadovoljno, lahkotno, ampak namesto tega doživljaš stres in omejitve to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš ustvarjati finančno resničnost, za katero veš, da je mogoča. Namesto zakrčenosti, raje ustvari možnosti. Kako lahkotno je ob vsem tem življenje. Prijavi se na delavnico še danes!

POŠLJI SVOJO PRIJAVO NA infoanita@notranjamoc.com!

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so delavnice Anite Kejžar Škulj že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Andreja je zapisala:

Začeli so se dogajati res čudeži in premiki okoli denarja. Sploh potem še po najini individualni uri. Takrat se mi zdi, da sem dobila kot neko vročino v telo in neznansko energije za delovanje. Dobila sem nazaj svoj fokus in željo, zaradi katere sem sploh začela opravljati svojo službo v kateri res neskončno uživam. In seveda se je kr nekako čudežno poznalo tudi na prihodkih. Moram priznati, da so se v tistem tednu povišali za 100%. Torej če dam kot primer številke, če sem prej ustvarila 500 eur prometa, sem ga v tistem tednu 1000 eur. In to iz vseh plačilnih sredstev, ki jih imamo na voljo skoraj enako. Prihodki so se povečali za 100%.

Tudi Sonja je delila svojo zgodbo:

Ti si cela legenda, carica si! A ti to veš?! Kaj ga delaš z energijami.. Wow. Ne morem ti vsega napisati, ker ne znam ubesediti. Moja kroglica zavesti že ve vnaprej, kaj želiš od nje.. Npr. Začne se vrteti v večjih krogih, čez 2 minuti ti rečeš, naj zavrtimo kroglico z večjimi krogi okrog prvega centra,… Ali naj gre v drugi center, a ona je bila že tam. Skozi se to dogaja in vsakič se presenečam . Zelo si napredna, vsaj jaz te tako doživljam no. Vrtaš v zadeve, v neke kotičke kamor nisem nikoli pomislila, da bi sploh pogledala . Toliko sem ti želela sedaj napisati, pa ne najdem besed. Skratka, hvala za vse kar delaš ️Sem začutila, da ti moram povedat.

Velinka pa je izkustva po 21 dnevnem izzivu doživljala takole:

S tem 21 dnevnem izzivu,sem prišla do točke, kjer mi je direktor naložil dodatno delo kot dokaz moje odgovornosti in marljivosti pri delu. Imam dodatne ure zaslužka in to mi ugaja, ker delo samo po sebi ni težko. Zgodil se je neverjeten preobrat. Deležna sem več hvaležnosti s strani delodajalca, kar do zdaj ni pokazal. Zdaj, ko je korona, so pretežno vsi doma, jaz pa veselo poskakujem po službenih dolžnostih in se veselim vsakega trenutka, ki mi prinese dan. Imam se super, ne glede na to,kaj se zunaj dogaja.Tebi sem iz srca zelo hvaležna za to transformacijo, da sem se premaknila naprej, ker sem bila leta in leta vpeta v isti kalup. To res deluje.

PRIJAVI SE ŠE DANES!

Svoj spletni program, 21 dnevni izziv “Odebeli denarnico” naročite na e-naslov infoanita@notranjamoc.com.

Plačilo lahko poravnate s plačilom preko Paypala (izberite svojo opcijo spodaj in kliknite na gumb PLAČAJ), možno pa je tudi plačilo po predračunu (napišite to v mejlu za prijavo).


REDNA CENA SPLETNEGA PROGRAMA

EUR250
 • 21 dnevni izziv “Odebeli denarnico in dvigni finančno vibracijo”

AKCIJSKA CENA SPLETNEGA PROGRAMA velja do 30.11.2020

EUR99
 • 21 dnevni izziv “Odebeli denarnico in dvigni finančno vibracijo”

denarne blokade 2

 • Lastnica spletne trgovine v enem tednu 100% poveča prodajo, namesto 500€ je izkupiček 1000€
 • Mlada podjetnica dobi sredstva iz EU fondov za 20 ur marketinga v vrednosti 1.500 €
 • Udeleženka nepričakovano najde denar v knjigi
 • Delodajalka ji plača več, kot je postavila ceno
 • Udeleženka prejme nepričakovano denarno darilo od mame
 • Prvič v življenju doživi prijaznost in spoštovanje delodajalca, napreduje v službi, dobi povabilo za boljše delovno mesto
 • Udeleženka nepričakovano dobi delo in spet zaupanje vase, da zmore
 • Spet so se aktivirali občutki veselja, zaupanja vase, tista osnovna energija, zakaj so sploh začeli s podjetništvom
 • Podjetnik ponudbo za posel napiše in odda s čustveno nenavezanostjo na razplet, kar ga naredi sproščenega in konkurenčnega na tržišču
 • Res veliko pa je povratnih informacij hvaležnosti, da zdaj lažje rečejo za denar, se o njem bolj sproščeno pogovarjajo z otroci, partnerjem, šefi, strankami…