skupinski-programi-heading

Delo v skupini ima svoj čar …

Ljudje smo si na videz sicer zelo različni, v resnici pa imamo kar nekaj skupnih točk. Predvsem pri izzivih se srečujemo z dokaj podobnimi zapleti, ki pa jih je mogoče z aktivacijo frekvence Vibra Spa tudi v skupini zelo učinkovito sproščati ter reševati.

Zato, da bi lahko pomagala širšemu krogu ljudi tako dokaj redno pripravljam delavnice, ki zaokrožajo določene tematske sklope. Vrst delavnic in programov je več in so tudi različnih formatov (od le nekaj urnih do tudi dolgoročnejših), skupno pa jim je, da branje polje deluje za celotno skupino, čuti pa se tudi povezava med udeleženci.

delavnica

Najbolj pogosto se s skupinami dobivamo v živo v Ljubljani, tehnologija pa nam je tudi omogočila, da se vedno pogosteje s pomočjo spletnih konferenc družimo tudi preko spletnih orodij (Skype in programi za webinarje).

Aktualni programi in delavnice:

 Delavnica, na kateri se bomo skozi aktivacijo izvornih frekvenc razbremenili negativnih motenj, ki jih prinaša astrološki tsunami lunining in sončnih mrkov, povezanih z retrogradnim merkurjem. Aktivirali bomo našo notranjo moč in skozi spontano zaupanje izkoristili odprt energijski portal za spremembe, ki so v najvišje dobro za nas. Iz grožnje bomo astrološki kaos preoblikovali v pomemben trenutek v našem prehodu v višjo vibracijo in nove, odlične priložnosti za boljše življenje.

 19.7.2018 ob 17.30 v spletni učilnici
21.7.2018 ob 17:30 v Ljubljani

vibra-spa-vitkost

 16.6.2018 od 17.- 20.ure v Ljubljani

V nas je nežna duša, ta senzitivnež, ki se je pred nevarnostmi življenja v Zemeljski izkušnji, umaknil globoko v telo in okoli sebe zgradil zid. Visoka senzitivnost, ki ga loči od drugih, se opazi tudi v tem, da je njegovo telo bistveno bolj podvrženo toksinom, alergijam in tudi kilogramčkom preveč, ki se jih ne more odkrižati. Ta umik navznoter, in težava, da bi se izpostavil, pa ti kot odraslemu ne koristi več. To opaziš tako v partnerstvu kot karieri.

Posledice take aktivacije so lahko, da nas telo začne »siliti« h gibanju, kar prej zavračamo in se upiramo. Ali pa se morda v trgovini nehote odpravimo k svežemu sadju in zelenjavi in napolnimo košarico s tem namesto s kruhom. Dobivamo misli o prehranskih spremembah in smo bolj voljni, da jih preizkusimo … Začnemo sprejemat idejo, da se vseeno pri nas da nekaj spremeniti in da ni vse tako težko.

Na delavnici bomo aktivirali frekvenco izvorne vitalnosti, vitkosti in pretočnosti. Na našo vitalnost vplivajo nezdravi vzorci prehranjevanja, zapostavljanje telesne aktivnosti, odrivanje reševanja čustvenih težav in odvisnost od stresa. V nas že obstajajo informacije o vitalnem telesu polnem energije in lahkotnosti bivanja. Nekoč, nekje smo to že živeli in v podzavesti ter celičnem spominu obstaja zapis o tem. To pomeni, da del nas že dojema, da je varno biti poln energije, vitalen, vitek, lahkoten in pretočen. Na delavnici bomo temu delu pomagali, da se aktivira.

Predviden vozni red, ki pa se po potrebi prilagodi:

1. Čustveno hranjenje – stop prenajedanju

2. Povrnitev otroškega užitka do gibanja in pretočnosti,

3. Varno je biti vitalen, poln energije – aktivacija zaščitenosti

Prijave za delavnico zbiram do vključno srede, 13.6.2018. Rada bi, da se dobro počutite, zato je skupina je omejena na max 10 udeleženk. Prijava je enostavna, skopiraj: Vibra spa delavnica: Aktivacija frekvence izvorne vitalnosti, vitkosti in pretočnosti, in klikni replay, dopiši svoje ime in telefonsko številko.

Prispevek za triurno delavnico je 55 €. Podatke za plačilo na poslovni račun prejmeš ob prijavi. Takrat tudi posredujem lokacijo.