Simfonija možnosti – SOP

 

Če bi lahko izbirali karkoli, kaj bi to bilo?

Ja vem, v začetku je lahko tako vprašanje za marsikoga strašljivo. Pa vendar, tukaj ste, ker globoko v sebi veste, da je za vas in vaše življenje mogoče več. Mogoče je, da si ustvarite fenomenalno življenje. Življenje, ki se odvija kot najlepša simfonija.

SOP – Simfonija možnosti, temelji na orodjih Access Consciousness©, kjer prestopamo meje svojih lastnih omejujočih zgodb, stisnjenosti v okvire, ki nam jih je naložila družina, družba – kako naj bi živeli, kaj naj bi delali, koliko naj bi imeli denarja, kakšno naj bi bilo naše telo…

Ali veste, da so vam dostopne kapacitete, da ustvarite prihodnost, ki je ne vidi nihče drug, nihče drug ne more biti, nikomur drugemu ni vredna, ki je vredna za vas in bo za vas vedno vredna. Tukaj obstaja drugačna možnost. Potrebno jo je izbrati.

Ja, ste edinstveni. Kaj, če je sadaj čas, da si to priznate? Bi izbrali, da uresničite svoje najbolj drzne sanje?

Prisluhnite dr. Dain Heer-u, stvaritelju Simfonije možnosti.

Kaj je Simfonija možnosti?

Seansa Simfonja možnosti vas vabi, da ŽIVITE na povsem drugačen način. To ni terapija ali zdravilna seja – je raziskovanje energij s ciljem opolnomočiti vsako osebo, da ve, da ve in kaj lahko izbere in spremeni.

Kako dobro bi se radi počutili? Kako bi radi, da izgleda vaše življenje? Kaj bi radi videli v svojem življenju? Kaj aktualizirali?

Kaj če se lahko to zgodi veliko hitreje?

Vsak človek ima edinstveno sposobnost sprejemanja in dajanja energij. Simfonija možnosti vam omogoča, da začnete dostopati do tistega, kar je prav za vas in vaše telo, poleg tega, kar ste kupili kot resnično v tej realnosti. Začne ustvarjati prostor za zavedanje, da kakršnakoli realnost trenutno živite, ​​ni edina možna realnost, ki jo lahko izberete.

Simfonija možnosti temelji na orodjih Access Consciousness in energijskem transformacijskem delu, ki ga je ustvaril dr. Dain Heer. Vse simfonične praktikante usposablja dr. Heer osebno v nizu tečajev po vsem svetu.

S Simfonijo možnosti boste začeli spoznavati:

  • da je vse v vesolju možnost in verjetnost, dokler ni sprejeta izbira.
  • da je možnost v zraku in molekulah okoli vas.
  • vaše stališče, ki ga zavzamete in vaša izbira, ki jo naredite, omogoča, da se nekaj v vašem življenju začne kazati na drugačen način.
  • da je vaše življenje pravzaprav energijsko gibanje, s tem pa spoznanje, da nič ni trdno, vključno z vašimi težavami.
  • “Vau, premaknem lahko karkoli!”

Simfonijo možnosti izvajam

sebi in drugim, po seminarju Simfonija možnosti z dr. Dain Heer-om v Opatiji marca 2022.

Čisto iskreno povem, da nisem imela pojma, kaj Simfonija možnosti je, ko sem se prijavila na seminar. Razlage, ki sem jih prebrala, mojemu umu niso dale nič oprijemljivega. NIČ. A nekaj v meni je vedelo, da se moram prijaviti in pojaviti tam in vse skupaj doživeti. 

Udeležujem se številnih naprednih seminarjev s katerimi vedno bolj živim, da je vse energija, vse spremenljivo, vse mogoče. Spoznavam, da je življenje čarobno in mi smo tisti, ki si ga ustvarjamo po svoji izbiri. Življenje se dogaja za nas.

Temelji, ESB – energijska sinteza bitja, COP – Izbira možnosti, 3-day Body Class, Being you z dr. Dain Heer, SOP – Simfonija možnosti…

Sem facilitator Simfonije možnosti.

Mnenja mojih strank

Sonji je v glavi vedno mrgolelo milijone misli. Na bars delavnici je prvič doživela, da lahko prekine svoj miselni avtopilot in pride do jasnosti v glavi. Ugotavlja, da postaja bolj prisotna sama s sabo, naredi boljše izbire v karieri in v manjšem času naredi več. Na koncu pogovora je doživela velik a ha, da je sedaj bolj srečna, na situacije pa je ne reagira več tako dramatično, kot nekoč.

Sonja je iz Ljubljane

Barse sem prvič prejela pred 7 leti. To s tabo pa je čisto nekaj drugega, kot sem imela v spominu. Spoznavam, da mi ni treba več kopati po starih čustvenih dramah. Spomnila si me, da se lahko cenim in uporabim svoja znanja. Da nisem tako komplicirana, kot so mi ves čas pripovedovali ostali. Počutila sem se osvobojeno, lahkotnejšo, da obstaja tudi drugačna pot.

Kaja. Kamnik

Z rednim zaganjanjem barsov in vsakotedenskimi izmenjavami pri Aniti se je rezultat zelo hitro pokazal. Moje noge gorijo, roke niso več mrzle in po dolgem času lahko res uživam brez, da bi me takoj začelo mraziti. Tudi poleti sem vedno spala v nogavicah, letos sem jih opustila že aprila. In drugi večji rezultat, ki sem ga opazila je, da so moje težave z mehurjem izginile. Težave sem imela že od majhnega. Res sem tako srečna in hvaležna in z veseljem so bars izmenjave pri Aniti v mojem planerju vsaki teden. To je moj self care.  Kaj vse je sedaj se mogoče?

Helena,  Ljubljana

Ponedeljek po Bars delavnici tekel tako gladko, kot še nikoli. Zvečer sem poslala mami sms: “Ne vem, al so to barsi al kaj, dans se je pa vse tko gladko in brez napora izteklo, da noro!”
Če bi si želela (in si) občutek po bars delavnici strniti v en preprost stavek bi rekla, da fizično čutim, da so se mi odprle oči in izboljšal vid, pogled, kot da vidim širše, na vse strani. Kot bi doslej gledala svet s priprtimi očmi, sedaj pa sem jih končno odprla in jih uporabljam s polno kapaciteto, takšne, kot jih imam, kljub rahli dioptriji velike, popolne.

Danaja, Ljubljana

Imate vprašanja? Imam odgovore:

Ste zainteresirani za spremembo?

Tudi, če natančno ne veste, kako se bo ta zgodila a nekaj vas je poklicalo na to stran, ste primerni za Simfonijo možnosti. Sledili ste notranjemu klicu.

Če ste se znašli v situaciji, ki vam povzroča stisko, imate občutek, da se vrtite v začaranem krogu npr: v partnerstvu, karieri, z denarjem, odnosi z otroci, starši  bo bars tretma sprostil določene omejitve in ustvaril več prostora, za drugačne izbire.

Nekaterim ljudem izkušnja sprostitve ni pomembna in jo dojemajo kot popolno izgubo časa. V tem primeru je bolje, da poiščete nekaj kar vam je bližje.

Seanso Simfonija možnosti  izvajam na vašem telesu in v vašem energijskem polju, v primeru, da pridete osebno k meni. Če delam na daljavo, potem Simfonijo izvajam v vašem energijskem polju.

Med samo seanso oblečeni udobno ležite na masažni mizi. Nežno držim roke na posameznih delih telesa ali jih premikam v vašem energijskem polju, kjer odstranjujem vse, kar vam ne dopušča prejeti tistega, po čemer sprašujete. Subtilni gibi rok, ki jih izvajam in verbalno procesiranje bodo ustvarili čustvene in energijske premike na mestih v vašem življenju, ker ste imeli občutek zataknjenosti.

Poteka lahko v tišini ali s pogovorom, glede na vaša vprašanja, ki jih imate.

Pogosto se na površje dvignejo določene misli, občutja, ki so povezana z vsebino spremembe po kateri povprašujete. Npr. denar, telo, komunikacija, partnerstvo, kariera, …

Običajno seansa traja 60 minut.

Ko enkrat prejmete Simfonijo možnosti, se bodo ujete energije še naprej sproščale, tudi po končani seansi.

Kadarkoli boste kasneje ponovno prejemali Simfonijo možnosti, boste efekt samo še dinamično povečali.

Najbolj dramatične učinke boste opazili po 3-4 tednih, včasih šele po nekaj mesecih. Vse to je odvisno od vaše voljnosti po resnični spremembi. Vi ste tisti, ki izbirate, koliko boste v danem prejeli in si dopustili, da vam vesolje preoblikuje resničnost.

To je popolnoma odvisno od vas samih, vaših izzivov.

Kako dobro bi se radi počutili? Kako bi radi, da izgleda vaše življenje? Kaj bi radi videli v svojem življenju? Kaj aktualizirali?

Kaj če se lahko to zgodi veliko hitreje?

Ni omejitev.

Pogosto bodo ljudje to izbrali, ko se počutijo stresno, so nezadovoljni ali kako drugače vznemirjeni nad svojim življenjem.

Večina ljudi, ki posega po Simfoniji možnosti pravi, da se njihovo življenje nenehno izboljšuje in postaja lažje.

Imajo več radosti v življenju. Uresničujejo cilje, ki so se v preteklosti dozdevali nemogoči.

Ugotovijo, da so na voljo še druge možnosti, ki jih niso pred tem videli ali si niso upali poseči po nečem boljšem za njih v karieri, partnerstvu, življenju nasploh.

Ne. Simfonija možnosti ne more biti napačno narejena in z njo ne moremo nikomur škoditi.

Včasih ljudje pridejo z točno določenimi pričakovanji, kaj naj bi po seansi sledilo. Pomembno je, da veste, da nikoli ni tako kot pričakujete.

Pričakovanja prihajajo iz omejenega uma, ki ne vidi širše slike. Ko izvajam seanso komuniciram z vesoljem neomejenih možnosti in bitjem, ki imata širšo sliko o vaši spremembi in kaj je potrebno premakniti, da se le ta aktualizira.

Vse to so energijski pristopi, ki pa se med sabo razlikujejo in jih ne moremo primerjati. Eden ni boljši od drugega. Vsi so možna izbira, saj smo tudi mi različni.

Ključno vprašanje, ki si ga zastavite je, kateri pristop vam lahko v danem trenutku najbolj prispeva? Potem si to izberite.

Vaša investicija

Simfonija možnosti

Pridobite svojo izkušnjo v živo ali on line. Traja 60 minut.
  • 100 €

V KOŠARICO

Simfonija možnosti - paket 3 seans

Izberite paket treh seans in jih koristite v svojem času. Posamezen traja od 60 minut. Poteka v živo ali on line.
  • 240 €
bonusSkupna vrednost paketa je 300 €.
S plačilom celote na začetku vam pripada popust v vrednosti 60 €.

V KOŠARICO

Simfonija možnosti - paket 6 seans

Izberite paket šestih seans in jih koristite v svojem času. Posamezen traja od 60 minut. Izvaja se v živo ali on line.
  • 432 €
Skupna vrednost paketa je 600 €.
S plačilom celote na začetku vam pripada popust v vrednosti 168 €.

V KOŠARICO

Bi izbrali, da uresničite svoje najbolj drzne sanje?

    * Opozorilo: Programi, ki jih nudi Anita Kejžar Škulj, ne nadomeščajo pristopov uradne medicine in tradicionalnega terapevtskega zdravljenja. So zgolj dopolnilne oblike pomoči, ki lahko pomagajo izboljšati kvaliteto življenja in spremeniti pogled na življenjsko situacijo. Anita Kejžar Škulj ne postavlja medicinskih ali drugih diagnoz, niti ne daje obljub ali zagotovil. Naročnik programov je sam odgovoren za svoje zdravje. Zato je pomembno, da glede svojega zdravstvenega stanja oziroma bolezni upoštevate navodila zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.