Veselite se življenja

Kaj bi za vas pomenilo, da ste spet celi?

Kaj bi za vas pomenilo, da si povrnete ravnovesje na telesni, čustveni, umski in duhovni ravni?

  • Ste se tudi vi znašli v slepi ulici dnevnih rutin?
  • Ali pri sebi opažate, da je stres načel vaše zdravje, koncentracijo, voljo?
  • Vaše počutje ni tako, kot veste, da bi lahko bilo.

    Potrebujete energijsko spodbudo, da najdete svoj center.

 

Predstavljate si, da se vaša volja za življenje dvigne. Sposobni ste izzivov na poklicnem in osebnem področju, ki so vas v preteklosti utrudili. Vaša telesna odpornost vam omogoča, da telo samo odpravi nepravilnosti. Ko greste skozi dan, je v vas pravi notranji mir. Omogoča vam, da veste, da je vse kar se vam dogaja v najlepšem redu. Pomirjeni ste z življenjem. Pustite spremembam, da se dogajajo. Dramo drugih opazite, vendar vanjo ne vstopite. Poznate pot do pozitivnih čustev.

Tretma z izvornimi energijami je trenutek počitka in najlepši vstop v uglaševanje z Univerzalno inteligenco.

Poteka povezovanje delov nas, kjer smo se ločili od izvora vira ljubezni, modrosti, zdravja. Razrešitve na duhovnih ravneh lahko v naše življenje prinesejo zdravje, mir in ravnovesje. Podpre nas, da postanemo bolj celostni in zaživimo svoj namen.

Že po prvem tretmaju sem začutila intenzivne spremembe v telesu. Moje telo in tudi življenje je bilo do sedaj ena gmota bolečin in strahu. Kot posledica raznih padcev so nastajale poškodbe na telesu. Zadnjih deset let je bil vsak moj gib bolečina.
Po druženju z izvornimi energijami, je v mene prišel optimizem, bolečine in zakrčenost telesa je popustila. Sedaj sem bolj gibljiva in veliko hodim.
Dragica, upokojenka iz Ljubljane

Kakšne spremembe se vam lahko zgodijo po programu “Povrnitev ravnovesja”?

Na čustveni ravni

Psihični napori postanejo manj obremenjujoči.
Pride do opuščanja strahov in občutij krivde.
Poveča se sposobnost boljše izbire v življenjskih situacijah.
Izražate se bolj ustvarjalno, namesto da se zapletate v konflikte.
Poveča se pripravljenost, da dajete in sprejemate ljubezen.

Na telesni ravni

Poveča se fizična vzdržljivost.
Uravnovesi se žlezni sistem, ki vpliva na metabolizem.
Celice se hitreje celijo.

 

Na mentalni ravni

Dvigne se sposobnost miselnega dela.
Širši koncepti življenja in stvarstva vam postajajo jasnejši.
Lažje vidite rešitve in ustvarjate nove, bolj zdrave kombinacije.

Na duhovni ravni:

Smisel in namen vašega bivanja na Zemlji postaja bolj jasen.
Poveča se zmožnost uživanja in bivanja v tem trenutku.
Vaš duh začenja živeti pomirjeno z materialno realnostjo.

Saj so tudi konflikti, ampak jih enostavno rešujem! Zato sem ves čas pozitivna, veliko manj spim, ker imam več energije. Ne jem mesa, blagoslavljam ljudi, vse preizkušnje, ki sedaj prihajajo premagujem s takim veseljem, da ne znam tega opisati… Tako, da bi samo rada povedala, da ste odlična terapevtka…
Mož je bil tudi zainteresiran, da bi prišel k vam, ker ne more verjeti, kaj se je z mano zgodilo!!
Elizabeta, vzgojiteljica

Kako poteka sodelovanje?

Srečanja potekajo večinoma na daljavo preko Skyp-a. V praksi so se pogosto pokazali boljši rezultati s tretmaji, ki so bili na daljavo. Izkazalo se je, da za energije čas in prostor nista omejitev.

Pogovoriva se o vašem izzivu. Ni pa nujno, da izpostavite podrobnosti. V času, ko poteka tretma, boste sproščeno sedeli ali ležali na hrbtu. Primerna je kakršnakoli obleka, v kateri se počutite udobno. Nakita, ur, pasov ni potrebno odstranjevati.

Koliko čas trajanja? Kolikokrat pridem?

Rezervirajte si eno uro časa zase. Priporočam tri do pet tretmajev. Serijo lahko ponovimo čez dva do tri mesece. Prej pa le ob morebitni poškodbi ali življenjskemu pretresu ali če začutite, da želite narediti korak naprej v življenju in je sedaj pravi čas za vas. Optimalno je, da si srečanja sledijo v 2-3 dnevnih razmikih.

Kaj je tretma z izvornimi energijami? Kako deluje ?

Naša notranja inteligenca se odzove na zdravilne frekvence Vira. Prične se proces uglaševanja. Odpadejo omejitve, ki jih za vaš osebni ali duhovni razvoj ne potrebujete več. Osredinjamo se na človeka kot celoto. Pri tem razumemo, da smo duh v človeški izkušnji, bolezenski simptomi pa nam kažejo pot z namenom rasti.

V procesu se izmenjujejo energije širšega spektra, svetloba in informacije. Podobno, kot je to pri Ponovni povezavi in Tesla Metamorfozi. Pogosta posledica je povrnitev v ravnovesje in pospešitev razvoja na vseh ravneh – telesni, čustveni, umski in duhovni.

Kaj se dogaja, med tretmajem?

Vsak človek drugače doživlja prisotnost zdravilnih frekvenc. Inteligenca univerzuma z nami komunicira in se nam razodeva preko naših čutil. Pogosto ljudje opisujejo, da vidijo močno svetlobo, barve ali geometrične like v vidnem polju. Nekateri zaznavajo močnejše pretoke energije po telesu v obliki vročine, mraza ali vetra. Lahko pride do jasnih misli in uvidov o svojih življenjskih vprašanjih.

Obstajajo tudi ljudje, ki medtem, ko so na terapevtski mizi, ne zaznavajo nič posebnega, vendar mi kasneje poročajo o spremembah, ki so se jim v življenju zgodile.

Program »Povrnitev ravnovesja« je močno orodje. Z ljubeznijo do sebe, potrpežljivostjo do svojega razvoja in mojim mentorstvom, boste svoj cilj tudi dosegli. Torej, izberite si svojo pot!

Ali prinaša tretma z izvornimi energijami poseben uspeh pri določenih boleznih, stanjih neravnovesja?

Način kako se bo ravnovesje pokazalo, določata notranja modrost posameznika in univerzum. Ni nujno, da pride do ozdravitve določene bolezni na pričakovani način. Tri različne osebe z enako diagnozo in enakimi simptomi lahko doživijo tri različne rezultate. Podobno kot v moderni medicini, ko z istim zdravilom za isto bolezen dosežejo pri različnih ljudeh različne učinke.

Glede na povratne informacije, so nekateri ljudje doživeli spremembe takoj, čez čas ali pa je niso prepoznali, ker so pričakovali točno določeno ozdravitev.

Paket trojka

Paket vsebuje 3 enourna srečanja preko Skypa. Čas tretmaja, ko prejemate zdravilne frekvence je pol ure.
Možnosti plačila:

  • Plačujete lahko sproti, kar znaša 77 €.
  • Celoten znesek programa lahko plačate na začetku, kar znaša 208 €.
bonusSkupna vrednost paketa je 231 €.
S plačilom celote na začetku vam pripada še dodaten popust v vrednosti 23 €.

Aktivacija kvantum potenciala

Vsebuje 2 enourni srečanji preko Skypa.
Plačilo:

  • Cena postopka aktivacije znaša 333 €.
bonus
DVD Matrica življenja v vrednosti 21 €.
Na kontrolnih pregledih za ščitnico je zdravnik enostavno z začudenjem povedal, da je več kot zadovoljen. Rekel je, da je Andrej zelo redek primer, ki je v tako kratkem času – pol leta, spravil vse vrednosti povečane ščitnice v meje normale.
Manca, Maribor

Naša duša, univerzalna inteligenca nas vidi iz širšega zornega kota. Prinese nam taka darila, kot so za nas v danem trenutku primerna. Ničesar ne moremo izsiliti.

Je še kakšen razlog, da ne bi začeli takoj in dobili sebe nazaj ?

DOGOVORITE SE ZA PRVO SREČANJE