Življenje prinaša številne izzive pa tudi “sladke” skomine, s katerimi se moramo vsakodnevno soočati in jih reševati. Si že kdaj opazil-a, da takrat, ko si v svoji polni moči, ko neko stvar delaš z radostjo in navdušenjem, vse teče kot po maslu? Pa naj bo to kakšen težek službeni projekt, kondicijski cilj ali odnos s tvojimi najbližjimi … Ko smo v visoki energijski vibraciji, vse poteka tako enostavno, počutimo se, kot bi leteli, in življenje se zdi kot prava pravljica.

Se spomnite, kdaj se vam je to dogodilo nazadnje?

Če je vaš odgovor “sto let nazaj”, potem je to signal, da ste se ujeli v mrežo nizkih vibracij, ki vam ne dovolijo živeti tvojega polnega potenciala. V tem svetu, obkroženem z jezo, žalostjo in strahom, to ni nič nenavadnega.

A obstaja rešitev. Na temu svetu nas je vedno več energijskih mojstrov, ki intenzivno dvigujemo svojo energijsko vibracijo, naša naloga pa je, da v isto stanje pomagamo pripeljati tudi čim več drugih okoli nas. In to, da ste se ustavili na tej strani, je znak, da je pred vami velika priložnost, ki vam lahko povsem spremeni življenje. NA BOLJE, SEVEDA!

4 dni za dvig energijske vibracije – ZA VEDNO!

Oblikovala sem 4 dnevni intenzivni proces, ki vam bo omogočil, da preklopite na visoko energijsko vibracijo. To je stanje duha, ki vam bo pomagalo izzive premagovati z veliko večjo lahkoto, ki vas bo izstrelilo proti vašim najvišjim ciljem in, ki bo vsak vaš dan izrisalo v veselo, samozavestno in neustrašno izkušnjo.

4 dni vas budno spremljam skozi prehod dviga vibracije. Povsem organsko boste izdihnili, kar je staro, nedelujoče in vas ohranja v raznih oblikah odvisnosti preživetja, lakote, pomanjkanja in omejitvah. V drugem delu procesa, ste kot otrok, ki pride skozi porodni kanal in prvič vdihne. To je vdih novih informacij, novega življenja, novega stanja zavesti, ki je bolj povezan z obiljem, radostjo, nahranjenostjo, notranjim mirom povezanostjo z božansko silo.

Poleg intenzivnega dihanja in nadzorovanega posta boste vstopili v polje visoke energijske vibracije, kar bo proces še intenziviralo in vam omogočilo popoln preklop iz starega stanja zavesti v nov, pozitiven celo “božanski” dvig zavesti in delovanja.

Doživeli boste pravzaprav neke vrste prebujenje, to pa pomeni, da po teh štirih dneh ne boste več ista oseba, kot ste bili prej.

Boste veliko boljši, bolj pozitivni, samozavestni, trdno v svoji notranji moči in neomajni ob vsakem izzivu, ki vam bo prišel nasproti.

Kakšno spremembo si lahko izbirate?

Kot ste lahko prebrali, je v proces vključen tudi suhi post, kar pomeni, da bomo neposredno vplivali na naše telo in ga “odklapljali” od zemeljskega priveza na materialno hrano in ga “priklapljali” na energijske vire iz univerzuma.

Prav ta proces je po najinih izkušnjah in izkušnjah številnih drugih ključen za pravi preklop in vstop v novo vibracijo. A naj vas to ne ustraši. Udeležence bom ves čas spodbujala, da vsak trenutek poslušajo potrebe svojega telesa. Sami si bodo določili intenziteto spremembe hrane in dolžino suhega posta, ki lahko traja nekaj ur do enega dne. V nobenem primeru ne zagovarjava brezglavega hujšanja, siljenja samega sebe, da bi presegli svoje zemeljske potrebe.

Ko dovolimo organski prehod, bo telo z lahkoto prejemalo energijo in informacije za življenje iz “polja”. Eden od stranskih rezultatov procesa pa bo tudi ta, da bo hrana od takrat naprej postala izbira in ne nuja. Če ste kdaj želeli shujšati, bo to po tem procesu nekaj povsem enostavnega. Za spodbudo in kaj je mogoče delim izkušnjo naše družine, ki je v 6 mesecih po takem programu skupno shujšala za kar 50 kilogramov.

Program vsebuje 4 dni varnega in strokovnega vodenja. Lahkotno vas peljem skozi 1 dnevni suhi post. Anitin sprotni coaching vseh čustvenih in miselnih vprašanj in vsega, kar taki transformativni programi prinesejo na plan. Zdravilne dihalne meditacije za globoko regeneracijo čustvenega, mentalnega, fizičnega in duhovnega telesa.

Bi izbrali več neomejenosti zase? Prijavite se na delavnico.

Kako poteka delavnica?

To je avtorska delavnica, ki jo vodi Anita Kejžar Škulj, Energijska in Life Coachinja z 20 letnimi izkušnjami.

  • od četrtka, 2.6. – nedelje, 5.6.2022
  • vsak dan od 8.00 -10.00 /12.00 – 12.20/17.30-19.30
  • on line

KAKO POTEKA:
V uvodu se bomo v sproščenem tonu pogovorili o vaših razmišljanjih, izzivih, željah, ki jih imate… Na ta način bomo že pričeli proces otvarjanja procesa prehoda v višjo vibracijo. Ko bo osnova postavljena, bomo pričeli z posebnimi dihalnimi vajami, ki vam dvignejo energijo, da niste lačni, razstrupljajo telo, ga regenerirajo, krepijo odpornost, balansirajo hormone, sprostijo živčevje in um. Čas bo za vsa vaša vprašanja. Da bo učinek zares največji, vas bom, povabila v coaching, da sproti očistimo omejitve, misli, prepričanja, sodbe, ki jih imate o sebi, telesu, hrani, hujšanju, staranju, zdravju…pravzaprav o kateremkoli življenjskem vprašanju.

SKRBNO VODENJE: Priporočam, da se v program vključite polno in ste z nami na vseh srečanjih, ko so dejansko na programu. Če se kdaj ne udeležite, Mp3 posnetek z vajo poslušate kasneje.

Ves čas trajanja programa, takrat, ko ste sami, sem na razpolago za “sos” klice. To pomeni, da v resnici nikoli niste sami in imate mojo konstantno podporo za vprašanja ali karkoli se dvigne na površje. To je neprecenljivo.

Imate možnost poglobjene individualne coaching seanse, ki jo lahko izkoristite za večji preboj med samim programom ali kadarkoli po zaključku, saj se sprememba odvija še nekaj mesecev. – Plačljivo

Program je primeren za začetnike in za vse z več izkušnjami na področju dela na sebi. Kontraindikacij ni. V kolikor imate specifično zdravstveno stanje in dvomite, ali to nekaj za vas, se posvetujte s svojim zdravnikom.

CENA: Cena delavnice je 375 €

Ponavljanje programa: 300 €

PRIJAVA: s klikom na KOŠARICO spodaj, pride vaša prijava avtomatično do mene. Z nakazilom plačila, ki je lahko na poslovni račun ali s kartico, si zagotovite mesto na delavnici.

Za dodatne informacije: 051 307 668, infoanita@notranjamoc.com.

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so že bili na delavnici, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Kakšen čudež se je zgodil v mojem življenju. Se pred dobrim mesecem sem bila prepričana, da bom umrla, če bom 3 dni brez hrane in vode. Brez hrane bi že šlo, brez vode nikakor ne. Ob prvem krogu 10 dnevnega dviga vibracijo sem naredila prvi preskok, ko sem bila 24 ur brez vode. Glede na to, da sem redno hodila v službo mislim, da je bil to takrat odličen izkupiček.
Sedaj, v drugem krogu, točno en mesec po začetku prvega kroga, sem dosegla cilj, ki je bil zame tako oddaljen kot vesolje. In sedaj, v sredo ob 12.00 si iskreno čestitam za ta dosežek, tebi pa se zahvaljujem iz srca za vse vodenje in podporo. Moj svet postaja lahkotnejši, lažji, bolj po moji meri… in kaj vse je se mogoče?

Mojca

Wau, ta poces mi je dal tako notranje zaupanje, da zagotovo vem, da ne grem na prejšnje tire. Možu sem prepustila del kuhinje, kar mi daje več svobode. Očitno sem morala dvigniti vibracijo, da sem bila pripravljana na kaj takega. Po 12 letih so me prenehala boleti kolena. Kar na enkrat sem se tega zavedla, saj nisem pričakovala te spremembe. Zelo hvaležna za vsa dihanja in tvoje coachinge, ki so vedno sprostili tam, kjer me je tiščalo. Opažam še, da prejemam več možnosti in sem manj trda. Lahko bi rekla, da sem bolj radostna.

Nina

Če se v svojem življenju ne počutiš zadovoljno, lahkotno, izpopolnjeno, to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš lahkotno ustvarjati življenje, za katerega veš, da je mogoče.

Prijavi se na delavnico! Kateri cilji so zdaj zdaj dosegljivi?

Vaša investicija

Cena delavnice je 375 €

Cena ponavljanja delavnice je 300 €

Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno,.