Sprašuješ Vesolje po več denarja, boljšem življenju, odnosih, zdravju? Tudi mantraš, meditiraš, delaš afirmacije pa kar ni rezultata? Vesolje, kot da je gluho? Poznam to frustracijo. Dolgo sem iskala in dobivala drobtinice znanj.


Zdaj poznam praktična orodja, ki spreminjajo “zaklenjenost” in te odpirajo prejemanju vsega, kar naročaš. Te zanima, kaj več? Access Bars delavnica je prva izmed možnosti, kjer prejmeš praktična in enostavna orodja, da lahko spremeniš vse, kar ne deluje v tvojem življenju.


V soboto, 22.1.2022 bo v Ljubljani celodnevna Bars delavnica s certifikatom.

✨Vsaka delavnica je čisto svoja, ukrojena za udeležence, da prejmejo to po čemer povprašujejo. Konstanta postaja opazna sprememba na obrazih udeležencev. Gube se zgladijo, oči postanejo svetleče, obraz mehkejši. Kot, da so skrbi odtekle neznano kam brez kopanja, analize in drame.

✨Vedno bolj sem v zavedanju, da uresničujem svoje sanje in živim “vprašaj in prejel boš” v praksi. Že od nekdaj sem se videla v vlogi vodenja delavnic, potovanja po svetu, biti za ljudi in planet na ta način. Precej drame sem imela okoli prejemanja. A sedaj mi Vesolje vedno hitreje dostavlja in ni več čas za čakanje. Grem, kamor me pokliče. Si želiš Bars delavnico v tvojem kraju? Kontaktiraj me in pogledava, kaj lahko skupaj ustvariva.


✨Tak način življenja, kot si ga ustvarjam sedaj, je tako negujoč zame in barsi so mi pomagali, da lažje prejemam to, kar prosim Vesolje. Če samo povprašuješ, tvoja vrata pa so zaprta, Vesoljna dostava nima kam dostaviti. LOL. Si torej želiš povečati kapaciteto, da prejmeš?

✨Pridi na bars delavnico, da te iskrice preskočijo tudi v tvoje življenje in ga ekspandirajo. Saj veš, naj se tvoja vrata obilnemu vesolju odprejo. 😍


✨Če ti Bars delavnica ne bo dovolj in si boš želel-a poseči po še več, in to takoj, ker čas je zdaj, si vabljen-a na seminar Temelje. To je seminar, ki sledi po bars delavnici. Odvija se v Ljubljani 5.-8.02.2022 z Vladico Djordjevič... S svojo neuničljivo, zabavno a direktno energijo nas Vladica povabi, da gremo lahko resnično globoko in spremenimo stvari, ki v naših življenjih ne delujejo. TU si preberi si VEČ

Število mest je omejenih. Pohiti s prijavo.

Prijavni obrazec


Opozorilo: Programi, ki jih nudi Anita Kejžar Škulj, ne nadomeščajo pristopov uradne medicine in tradicionalnih terapevtskih pristopov. So zgolj dopolnilne oblike pomoči, ki lahko izboljšajo kvaliteto življenja in spremenijo pogled na življenjsko situacijo. Anita Kejžar Škulj ne postavlja medicinskih ali drugih diagnoz, niti ne daje obljub in zagotovil. Naročnik programov je sam odgovoren za svoje zdravje. Glede svojega zdravja in zdravljenja upoštevajte navodila svojega zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.