Access Bars je sprostitvena tehnika rahlega dotika 32 točk na glavi. Možgani že v 15 minutah preidejo v stanje globoke relaksacije, tako imenovano theta stanje. Theta možganski valovi aktivirajo samozdravljenje telesa, čustev, uma. S tem spreminjate svoje življenje in ustvarjate nove možnosti, ter se osvobajate vseh napetosti.

Dobrodošli v svet drugačnih možnosti

Barsi so 32 točk na glavi, ki so znanstveno potrjeni. Vsaka točka je povezana z določenim življenjskim področjem. V njih so shranjene vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih imeli v kateremkoli življenju. Zakaj je to pomembno? Vsa ta navlaka shranjena v bars točkah vas blokira in omejujejo, da bi zavestno izbirali in tako ustvarjali polnejše življenje na vseh področjih.

Vsaka bars seansa lahko sprosti od 5–10 tisoč let omejitev na področju življenja, povezano s točko, ki se je dotikamo. Obstaja točka za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor, čas, zavedane, itd.

Morda se točke lahko zdijo podobne kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, ampak imajo kot del Barsov popolnoma drugačno funkcijo. Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z Barsi. Spremembe, ki jih omogočajo Barsi so neprimerljive.

Delavnica je energijsko zelo močna in vam pomaga očistiti blokade v telesu in življenju, kjer se vam zdi, da ste ujeti.

Kaj vse lahko spremenite z barsi?

Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje lahko spremenilo v nekaj večjega.

Ljudje so takole opisali svoje izkušnje po eni ali več bars seans:

 • zmanjšanje čustvene preobremenjenosti
 • eliminacija stresa
 • lažje opravljanje izpitov in delovnih nalog
 • izboljšano spanje
 • odprava telesnih bolečin
 • več energije, volje do življenja in motivacije
 • povečani denarni tokovi
 • izboljšani odnosi…

Access Bars® so že več tisočem ljudem po celem svetu prinesli olajšanja, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prislinimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več..

Bi izbrali več lahkotnosti zase? Prijavite se na delavnico.

Kako poteka delavnica?

To je osnovna delavnica Access Consciousnessa, ki jo vodi Anita Kejžar Škulj, licencirana bars facilitatorka.

 • v četrtek 22.9. od 17.30 do 21.00
 • in nadaljuje v petek, 23.9. od 17.30 – 21.00
 • V Ljubljani (lokacijo izveste ob prijavi)

KAKO POTEKA:
Delavnica je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela. Spoznate osnovna, praktična Accessova orodja za vsakodnevno uporabo. Ogledate si video, kjer vam ustanovitelja Access Consciousnessa, dr. Dain Heer in Gary M. Douglas predstavita koristi in potek seanse.

SKRBNO VODENJE: Naučite se izvajati Access Bars Tretma. Na delavnici ga 2x prejmete in 2x izvajate, tako, da se ga boste z lahkoto naučili. Ves čas vas skozi vse korake vodim, da odidete z dobrim občutkom.

Vedite, da ste dovolj. Ne potrebujete posebnih moči ali predhodnih znanj, da bi izvajali bars tretma.

PRIROČNIK: Na delavnici prejmete priročnik z opisi barsov in skice.

Poskrbim, da nam je zabavno in lahkotno. Imamo več krajših odmorov, kjer so vam na voljo pijača in prigrizki.

CERTIFIKAT: Na koncu dobite certifikat in lahko samostojno izvajate seanse na vaših sorodnikih, prijateljih, klientih ali pa si Barse zaganjate na sebi.

Takoj lahko vključite v svoj obstoječi posel ali začnete posel, kjer ponudite Bars tretmaje.

CENA: Cena delavnice je 240 €

Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov. Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno.

Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno, je cena za vas polovična (120 €).

V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo.

PRIJAVA: s klikom na KOŠARICO spodaj, pride vaša prijava avtomatično do mene. Z nakazilom plačila, ki je lahko na poslovni račun ali s kartico, si zagotovite mesto na delavnici.

Za dodatne informacije: 051 307 668, infoanita@notranjamoc.com.

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so že bili na Access Bars delavnici, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Imela sem predsodek, da bom po celodnevni delavnici in konkretnem delu zvečer gotovo čisto izmučena pa sem prišla polna energije, kljub temu, da je bil večer, sem želela opraviti še tisoče stvari, nek tak izjemen zagon sem čutila. Naslednji dan me je v dopoldanskem času še malo matrala napetost v glavi ampak sem naredila izrek in je bilo v trenutku bolje in tudi sicer je ponedeljek tekel tako gladko, kot še nikoli. Zvečer sem poslala mami sms: “Ne vem, al so to barsi al kaj, dans se je pa vse tko gladko in brez napora izteklo, da noro!”
Če bi si želela (in si) občutek po bars delavnici strniti v en preprost stavek bi rekla, da fizično čutim, da so se mi odprle oči in izboljšal vid, pogled, kot da vidim širše, na vse strani. Kot bi doslej gledala svet s priprtimi očmi, sedaj pa sem jih končno odprla in jih uporabljam s polno kapaciteto, takšne, kot jih imam, kljub rahli dioptriji velike, popolne.
Udeleženka iz Ljubljane

 

Draga Anita!!!
Darilo, ki sem ga dala sebi, da sem se udeležila tvoje delavnice, je eno največjih sprememb v mojem življenju.
HVALA, HVALA, HVALA za radost, lahkotnost in jasnost!
Davorka iz Ljubljane

 

Ko sem prejemala barse me je kar odneslo v neko globoko stanje. Po koncu sem se počutila olajšano, s prazno glavo, kar je zame nenavadno.

Kako je lahko še boljše kot to????☺

IRIS

Ravnokar sem zagnala barse fantu (seveda vsa navdušena, je pa sam prosil, rekoč, kdaj boš pa meni naredila?), ki ga zadnje čase muči melanholija, otožnost, depresija, je tako skočil s kavča: “Danaja, tole je bilo pa super, kako dobro se počutim, kot bi se naspal brez da bi spal, hvala!”

Danaja iz Ljubljane

Če se v svojem življenju ne počutiš zadovoljno, lahkotno, izpopolnjeno, to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš lahkotno ustvarjati življenje, za katerega veš, da je mogoče.

Prijavi se na delavnico Access Bars na infoanita@notranjamoc.com! Katere spremembe so mogoče sedaj?

Vaša investicija

Cena delavnice je 240 €

Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov. Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno.

Cena delavnice je 120 €

Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno, ne glede na to, pri katerem bars facilitatorju ste opravili prvo, je cena za vas polovična (120 €).