Mentorski program – Moč ženske kratorke

 

REZERVACIJA TERMINA

Ko čakaš, izgorevaš, vmes zgubiš sebe in se najdeš, ko se spomniš, kdo resnično si. Se spet prižgeš!

Čakaš?
…da bodo otroci zrastli
…da bo partner dojel, kaj želiš
…da bo dovolj denarja na računu
…da odletijo kilogrami
…da se bo tašča nehala vmešavat
…da…
Da si oddahneš, se umiriš, zaživiš. Da boš zadovoljna.

Kaj je to, kar v tebi ustvarja potrebo po čakanju? Da so vedno vsi pred tabo. Tebe pa, kot da ni.

Strah, negotovost, programiranost v pridno, ubogljivo, ustrežljivo, vedno potrpežljivo. Si se sprijaznila, da tako pač je ali v tebi kriči, dovolj je čakanja na boljši jutri.

Slišim te. Čutim te.
Ustavi se malo in začuti sebe. Zberi svojo sveto Moč. Moč, ki si jo predala drugim:
Moč, da sama odločaš o svojem telesu.
Moč, da sama odločaš, koliko denarja boš imela ali ne imela.
Moč, da sama odločaš o svojem času.
Moč, da sama odločaš s kom boš živela in kje.
Moč, da sama odločaš, koga boš povabila v svojo družbo.
Moč, da unovčiš svoje talente.
Moč, da spoznaš, kako čudovita in dragocena si.
Življenje te čaka, da rečeš dovolj je.
Dovolj je čakanja. Zdaj je čas zame.
Da imam, da se realiziram. Da sem na prvem mestu pri sebi. Zdaj.Sporočilo v messinger: “Povedala sem svoj NE. Prvič!!! Bila sem čisto mirna v sebi. Krivda, ki me je tiščala je spustila. Povedati pa ti moram tudi, da sem zelo hvaležna, ker si moja cachinja in mi pomagaš.”
Fanči
ŽELIM SEBE NAZAJ – rezervacija termina

Kako poteka mentorstvo z mano?

Po začetnem pogovoru te vodim v sproščeno stanje. Pripravim te, da se počutiš varen-o in objet-o z ljubeznijo.

Pogovor poteka pod vodstvom modrosti Višjega jaza. Ta nama pokaže, kar potrebuješ videti, slišati in čutiti, da lahko v sebi narediš zaključek, ki je še kako potreben za tvoje nadaljevanje življenja.

Vprašaš lahko karkoli. Odgovori bodo prihajali na tri načine: skozi moje besede, ali jih boš slišal-a v sebi, nekateri pa bodo neslišni. 

Hvaležnost duše preminulega, da si se odzval-a njenemu povabilu je otipljiva. Dobila je priložnost, da se tako razbremeni okovov, ki  jo še vežejo na Zemljo. Zdaj lahko mirno nadaljuje svojo pot.

Na pogovor z Dušo preminulega pridejo še druga bitja svetlobe, ki sodelujejo v dušnem zdravljenju.

Angeli, mojstri luči, snopi svetlobe, zdravijo tako osebo, ki je v tej resničnosti, kot odnos, ki ga ima z osebo, ki je odšla v drugo dimenzijo. Včasih se pridružijo predniki ali se pokažejo segmenti iz preteklih življenj, ko sta bili v drugačnem razmerju in drugih telesih. 

Vse to prinese mir, globlje razumevanje situacije, občutke varnosti, ljubljenosti, da osebnost, ki se kjerkoli še drži, lahko spusti.

Veliko darilo je to zame, ko odprem svoj kanal svetlobi. Polje okoli naju se zgosti, kot en zaščiten kokon in ostaja tako vse dokler je kaj za povedati, darila za predati.IZ PRAKSE: Toliko več mi je jasno kot pred nekaj meseci, ko sem se prvič vključila v tvoj program. Res ti hvala. Čeprav sem še čisto na začetku, pridobivam razumevanje, zavedanje, drobtinico za drobtinico. Zdi se mi tudi, da zdaj bolj pogosto prihajajo na mojo pot situacije, ki me učijo in mi kažejo kaj naj “popokam” v mojih energijah. Razumem tudi, da moje zavedanje vpliva na otroke in ko znam sprejeti določene situacije, se naboj spremeni tudi v njih. Ojoj, … Res je zanimivo in res je igra. Je intenzivno, vendar je fajn. Največje “odkritje” zame je, da se da sprejeti tudi občutke, ki niso najbolj prijetni in v trenutku, ko to uspem, je vse lažje in gre dalje.
Čeprav sem v tem vmesnem času seveda pomislila tudi na to, da je vse brez veze, zdaj vem, da moram vztrajati. Konstantno namreč prihajajo mala darilca v obliki razumevanja in zaznavanja.
Nuša

Rezervacija termina in cena 

Dodaj izbrano storitev v košarico. Po vplačilu te kontaktiram in dogovoriva termin. Če nisi gotov-a, kaj izbrati in imaš dodatno vprašanje, me pokliči na 051 307 668. Če ne dvignem takoj, pokličem nazaj, ko je mogoče.

Dušni pogovor

Izberi posamično srečanje. Poteka preko zoom aplikacije. Prejmeš posnetek pogovora. Čas trajanja: ena ura. Zakaj delam preko zooma. Ali ni ta tematika preveč čustvena? Na srečanju ustvarim intimen prostor. Duša ni vezana niti na čas niti fizičen prostor, je vedno tu. Najina prostorska distanca tako ni omejitev. Ker bo tvoj pogovor zabeležen, ga boš lahko poslušal-a znova in znova, se spomnila svoje ljubljene osebe, slišala njeno sporočilo, se potolažil-a. Hkrati pa na ta način prihraniš na času, poti, denarju, si v udobju doma, kjer se dobro počutiš.
  • 100 €

V KOŠARICO

Dušni pogovor - Paket 3

Praksa je pokazala, da so tri srečanja optimalna. Tako si daš dovoljenje, da se razreši najbolj možen način. Notranji pritisk, naj se nekaj obširnega razreši v eni uri popusti. Bolečina izgube je lahko zelo globoka. Šok ob izgubi zahteva skrbno in ljubečo pozornost, da se dotaknemo in odložimo ravno prav za dani trenutek. Serija treh pogovorov je namenjena vsem, ki želite postopno izkušnjo. Nenazadnje je to tvoja ljubljena oseba. Zakaj si ne bi vzel-a časa, da se trikrat pogovoriš z njo? Poteka preko zoom aplikacije. Prejmeš posnetek pogovora, ki je za vedno tvoj, da mu prisluhneš, ko začutiš, te potolaži. Čas trajanja posameznega srečanja: ena ura.
  • 240 €
Skupna vrednost paketa je 300 €.  S plačilom celote na začetku prihraniš 60 €.

V KOŠARICO


Zakaj bi se odločila za mentorski program?

Ali osebe na ta način ne vlečem nazaj?

Duše s katerimi lahko komuniciramo še nekaj drži na tem planetu. Zdravljenje, ki ga prejmeš v pogovoru osvobodi spon, tako tebe, kot povabljene duše.

Kaj so spone in kako nastanejo?

So neizrečene besede, občutki, čustva, ki si jih nista izpovedala, ko je še zasedal-a fizično obliko. So vprašanja, na katere nisi dobil-a odgovore in bolj tiho ali glasno živijo v tebi, ustvarjajo nemir, črpajo energijo, jemljejo moč obema za nadaljevanje v polnost Življenja. 

Spone lahko preskočijo generacijo. Duša, ki je ujeta, nemirna, čaka na primerno odprto osebo. Npr: pradedek preko vnuka.

V polju ljubezni, kjer pogovor poteka, se spone razgradijo. Prinesejo svobodo obema. Tvoji duši na tej strani tančice in njej, ki je prešla tančico fizičnega, v duhovni svet. Zdaj imaš možnost, da se pogovoriš. 

Je potrebno narediti večkrat? Se potem res zaključi?

Odgovor na to vprašanje ni enostaven. Odvisen je od več dejavnikov.

Kadar je travma izgube globoka ali je bil odnos kompliciran imamo lahko težavo, da v celoti in na enkrat povemo vse, kar je potrebno na enem dušnem pogovoru. Naša psiha deluje tako, da nas pred bolečino skuša zaščititi na način, da gre ranjeni del v “karanteno”. Tam čaka na pravi trenutek, ko smo resnično pripravljeni. To hkrati tudi pomeni, da se na dušnem pogovoru ne bo zgodilo nič nepredvidenga, kar bi nas prestrašilo in ali poslabšalo situacijo. Samo pomeni, da potrebujemo postopno spuščanje, kar je ljubeče za obe strani.

Kaj pa če zraven pride temna energija?

Mi, ki smo v fizični obliki smo avtoriteta. Vedno imamo moč, da duši, ki nas moti rečemo, da naj se odstrani. Strahovi so odveč, kadar v pogovor vstopimo z ljubeznijo in podporo višje zavesti. Celoten proces poteka pod vodstvom modrosti Višjega jaza. Zaprosim ga za vodstvo, da nama pokaže, kar je najpomembneje in hkrati deluje kot ljubeča zaščita, ki onemogoča dostop nepovabljenim energijam. Ustvarja občutek varnosti v polju ljubezni.

Kaj, če je ta oseba že inkarnirana in ji s tem povzročim težavo?

Duše, ki so inkarnirane ne bodo klicale, da rabijo pogovor. Kako nas kličejo duše, ki so še vedno vezane na Zemljo, torej se niso inkarnirale? Pogosteje nam prihajajo v misli, se pojavljajo v sanjah, ob njihovih obletnicah se v nas pojavijo občutki nemira, žalosti ali neodgovorjena vprašanja. Povzročajo lahko težave z elektroniko, tehnologijo, električno napeljavo, ker je to medij preko katerega lahko opozorijo na svojo prisotnost.

Namen zakaj si želimo dušnega pogovora je pomemben. Včasih nekateri ljudje kličejo duše iz radovednosti, objestnosti. To vidijo kot zabavo in ne kot priložnost za zdravljenje. V tem primeru se duša ne odzove.

Nepreminčnina, ki se ne proda. Je lahko ujeta duša vzrok za to?

Neporavnani lastniški računi prednikov, zlorabe, prevare, težki odhodi npr. zaradi bolezni, so lahko vzrok, da se duša pokojnika drži in otežuje življenje osebam, ki sedaj živijo v nepremičnini.

Težave z zanositvijo in splavljeni otroci?

Ne moremo posploševati. Nekatere duše, ki se pripravljajo na naslednjo inkarnacijo si izberejo kratko izkušnjo. Toliko, da dobijo vtis, kako je bivati v zgoščeni obliki.  Pogovor s splavljeno dušo lahko odpre pot naslednjemu otroku, pripravi mamo, da donosi.

Splav je boleča izkušnja, pogosto tabu, skušamo pozabiti, o tem ne govorimo. V pogovoru duša splavljenega otroka dobi glas, mama se osvobodi krivde.IZ PRAKSE: “Sem razvezana od 2000, mati dveh odraslih otrok, zaposlena. Poiskala sem te, ker sem bila v situaciji nezadovoljstva-s službo, partnerskim odnosom, posledično s slabim zdravjem in v menopavzi… Pred tabo sem že imela nekaj izkušenj pomoči. Pri tebi sem ostala dalj časa, ker sem bila bolj sesuta in sem potrebovala daljšo-kontinuirano podporo. Pri tebi je dodana vrednost: riding in tvoja sprejemajoča, podporna, negovalna  energija. Na trenutke sem si mislila, da gre vse preveč počasi in preblago, vendar so se v realnosti kazale spremembe, konkretni rezultati. Na del.mestu sem dosegla izboljšanje delovnih pogojev-bolj svetla pisarna, ter skrajšanje urnika (ki se pravkar dogaja). Partnerski odnos, ki je bil prekinjen, sem sicer še za par mesecev na novo poskusila, vendar se je z novim letom-2018 prekinil. Brez traum, trpljenja, žalosti. Je odpadel. Zdravje se sestavlja, menim, da me tudi menopavza gnete v drugačno osebo.”

Zdravstvena delavka

REZERVACIJA TERMINA

Kako so mene poklicale duše?

Anita Kejžar Škulj sem medij, komuniciram z dušami.

Da sem si priznala medijstvo, se izpostavim na ta način, sem potrebovala čas.

Svoj dar predajanja sporočil iz onostranstva sem odkrila na povabilo stranke, ki je doživela nenadno in nepričakovano smrt mame. Doživetje je bilo transformativno tako za njo, kot za mene. Občutki ljubezni so bili intenzivno oprijemljivi, svetloba ob prisotnosti duše pa konkretno otipljiva, nekaj, kar nisem še nikoli prej doživela. Od takrat čutim duše, ki me nagovarjajo, naj v tematiko smrti, ki je v današnji družbi še precej tabu, prinesem več lahkotnosti. Tako skupaj prispevamo k zmanjšanju trpljenja na planetu.

Govorijo mi, da je smrt le prehod iz ene dimenzije v drugo in da resnična smrt ne obstaja. Ob zaključku tega življenja umre telo, um se razpusti, duša pa potuje v duhovni svet. Tam gre na razna zdravilna mesta in učilnice, kjer zanjo poskrbijo višje razvita duhovna bitja, da se pripravi za naslednje potovanje.

*Slovar slovenskega jezika razloži besedo medij: ” Medij s pomočjo duhovnega vodstva omogoča stik z dušo s katero se želite pogovoriti, ustvari občutek povezanosti in ljubezni.”

IZ PRAKSE: “Ugotavljam, da si že zavestno poenostavljam vsakdanje življenje. Nehala sem komplicirati in stremeti k perfekcionizmu. Celo dovoljujem si delati “napake”, in si rečem “pa kaj pol”. Kar me energijsko sprosti, in kar je še pomembneje, da se ne obsojam. Srečna sem in hvaležna, da celo življenje živim svoje dušno poslanstvo. Starša sta bila vpeta v gostinstvo, meni pa prepuščala mojstriti veščine na področju petja, plesa in igranja. Hvala jima.

Tudi ti, draga Anita, si in še igraš pomembno (stransko) vlogo v mojem življenju. Prav tvoja milina in mehkoba sta me vedno pripeljali k sodelovanju s tabo. Nič prisiljenega nisem nikoli zaznala med tvojim izvajanjem.”

Metka

Kako sploh vem, da potrebujem mentorstvo?

Včasih ne dojamemo, da se je težava začela s smrtjo in ne naredimo povezavo s tem, da nismo spustili, dojeli, odžalovali.

Spodaj navajam le nekaj doživetij ljudi, ki so poiskali pomoč pri meni:

💞Mama je umrla, ko je bila stara 8 let. Šoka ob izgubi takrat ni predelela, žalost je potlačila globoko vase in si nadela masko šaljivca. Kompenzacija otroka, da lahko preživi. Še po tridesetih letih se je spraševala ali je zadevo res zaključila.

💞Samomor očeta pri njenih 18. Ni imela odgovora na vprašanje, zakaj je to naredil. Spraševala se je tudi, ali sta starša v onostranstvu skupaj.

💞Bolezen je odnesla njenega očeta, ko je bila mlada. Ko je postala mama tudi sama, se je pojavil strah, kaj če tudi njeni otroci prezgodaj izgubijo očeta.

💞Bili so na dopustu. Nič ni kazalo na mamin odhod. Potem pa ji je na enkrat postalo slabo. Kljub oživljanju je reševalcem ni uspelo priklicati nazaj. Hitra, nepričakovana izguba je v njej ustvarila potrebo, da se z mami pogovori in lažje predela praznino.

💞Težaven odnos s pokojno mamo. V njej so ostajala vprašanja zakaj je bila tako kruta z njo. Kako, ji ni mogla izkazati ljubezni, ki jo je potrebovala od nje.

💞Nesojena ljubezen. Spraševala se je, zakaj v tem življenju nista zaživela skupaj? Iskanje partnerja po njegovi smrti se ji je zdelo brezpredmetno. Stik in pogovor ji je pomagal, da je lahko spustila obžalovanje in se odprla za novo partnerstvo.

Nemirna duša dedka vznemirja vnukinjo

Osem letna deklica s ponavljajočimi migrenami. Na kliničnih pregledih glave ne ugotovijo nič posebnega.

Ugotovimo prisotnost dedka, ki se je želel razbremeniti stiske, travme, ki se je zgodila v njegovem otroštvu. V pogovoru pove o splavljenem bratcu, ki so ga pokopali na neoznačenem grobu izven pokopališča. Ta skrivnost, nepriznanje obstoja otroka z deformacijo je na družinskem deblu ustvarila težo. Ko so ozavestili neporavnano situacijo in videli širšo sliko, je dedek lahko odšel naprej.  Stanje pri deklici se je izboljšalo.

Če je bilo slovo težko – bi to naredil-a za svojo mamo, otroka?

Tudi duše nosijo breme.

Prometne nesreče, samomori, hiter in nepredvidljiv potek bolezni, ki se je končal s smrtjo, v duši pustijo sled. Duša je zmedena, ker je tako hitro in nepričakovano prešla iz enega stanja obstoja v drugega. Gre v neke vrste hibernacijo in čaka, da se ji razjasni, kje sploh je. Hvaležna je za pogovor, ki ji prinese dovolj zavedanja,  gre ven iz šoka, dobi smernico, kam želi naprej.

IZ PRAKSE: “Anita me je kot človeka obravnavala celostno, na več nivojih hkrati. Izziv, s katerim imaš opraviti, dobi epilog in pot do cilja. O njem razmišljaš še potem, ko si sam.”

Liljana Sulič, diplomirana socialna delavka

REZERVACIJA TERMINA

Nelagodje, da bi se pogovoril-a z dušo preminulega?


Vse je energija in vse obstaja hkrati. Čeprav sveta duš ne vidimo s svojimi očmi, ne pomeni, da ne obstaja. Nepoznavanje in družbeno pogojevanje je ustvarilo ločnico med svetom mrtvih in svetom živih. Strahovi so nastali, ker smo se tako odmaknili od sebe in od naravnega, predali moč “posebnim ljudem”. Svoje so dodali Holywoodski filmi, shljivke, ki s popačenim prikazom nalijejo olje na strahove.

Vsi imamo sposobnost komunikacije z duhovnim svetom. Mi, ki smo v fizični obliki smo avtoriteta. Vedno imamo moč, da duši, ki nas moti rečemo, da naj se odstrani. V polju ljubezni pod vodstvom višje zavesti se vse nelagodje sprosti, strahovi raztopijo.

Ljudem veliko pomeni, da od svojega starša, ljubljene osebe, ki je v onostranstvu slišijo besede odpuščanja, da niso krivi. To sprosti stisko notranjega otroka, ki izgubo staršev še vedno nosi v sebi.

To je osvoboditev za obe duši. Zdaj imaš možnost, da se pogovoriš.

REZERVACIJA TERMINA

* Opozorilo: Programi, ki jih nudi Anita Kejžar Škulj, ne nadomeščajo pristopov uradne medicine in tradicionalnega terapevtskega zdravljenja. So zgolj dopolnilne oblike pomoči, ki lahko pomagajo izboljšati kvaliteto življenja in spremeniti pogled na življenjsko situacijo. Anita Kejžar Škulj ne postavlja medicinskih ali drugih diagnoz, niti ne daje obljub ali zagotovil. Naročnik programov je sam odgovoren za svoje zdravje. Zato je pomembno, da glede svojega zdravstvenega stanja oziroma bolezni upoštevate navodila zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.