Spletni program

 LJUBEČE PARNERSTVO MI PRIPADA

Set avtorskih posnetkov, ki ti bodo na lahkoten in igriv način pomagali problikovati vozle partnerske preteklosti in bodo aktivirali frekvenco skladnega in ljubečega partnerstva, ki ti že po svojem izvoru enostavno pripada.

Si v svoje življenje želite pritegniti novega partnerja, partnerja s katerim se dobro ujemate in delujete?

Si želite poglobiti kvaliteto obstoječega odnosa? Si želiš izboljšati odnos s samim sabo?

Si želiš partnerske bližine, ampak v tebi je panični strah, da bo odšel in zato od sebe odrivaš pravo ljubezen?

Zapisi z informacijami o izvorni partnerski ljubezni so shranjeni v naši eterični DNK. Čakajo, da jih prebudimo in aktiviramo. Naša osebnost je po drugi strani obložena z raznimi omejitvami, strahovi in omejujočimi prepričanji, za katere mislimo, da so resnični.

 S pomočjo VibraSpa intenzivnega aktiviranja frekvence  LJUBEČE PARTNERSTVO MI PRIPADA se lahko posloviš od svojih omejujočih prepričanj, podzavestnih in energijskih blokad ter se z aktivacijo izvorne partnerske ljubezni odpreš izpopolnjenemu odnosu, ki te bo osrečeval in dopolnjeval.

Katere teme pokrivajo Vibra spa aktivacije?

Spletni program vsebuje set avtorskih posnetkov Vibra Spa aktivacije frekvenc, ki ga dopolnjujejo še druge manifestacijske vaje in zabavne naloge:

1. Vibra Spa aktivacija frekvencePoslovim se od neuspelih partnerstev in prepričanja, da nam sreča v partnerstvu ne pripada. Krepi se optimizem in pripravljenost, da raziščeš partnerstvo, ki prinaša več zadovoljstva. Veš, da povprečno partnerstvo ni zate. V podzavesti se krepijo se slike ljubezni v partnerstvu. Bolj jasno ti postaja kakšnega partnerja zares želiš ob sebi, ker bolj spoznavaš tudi sebe.

2. Vibra Spa aktivacija frekvence Partner sebi – LJUBEZENSKI ODNOS S SAMIM SABO – partnerstvo s samim sabo je osnova vseh ostalih odnosov.
Poslovimo se od zanemarjanje samega sebe, vzorcev, da se ne upoštevam, ne čutim svojih potreb, adijo ustvarjanje bolečine samemu sebi, adijo zaprtost srca do sebe, adijo uničevanje samega sebe & frekvenca ljubim sebe, frekvenca spoštujem sebe, svoje telo in dušo, frekvenca čustvenega pretoka – komunikacije med mano in mano. Odpada vzorec sramu, kot da je to, da bi se imel rad, da bi si pokazal in izrazil ljubezen nekaj grdega.

3. Vibra Spa aktivacija frekvence Izbris idealiziranja partnerstva – jasno vem kaj mi pripada – adijo zmeda
Adijo sanjarjenja, grajenje oblakov, adijo nerealne slike, adijo želje mojih prednikov, & vibra ozemljitve, tu in sedaj, vibra gotovosti in zaupanja v svoje občutke…postajam magnet.

poslušanje-vibra-spa

Cena: 42 €

NAROČI!

4. Vibra Spa aktivacija frekvence Skladni partner – Vibra Izvorno partnerstvo
Adijo vzorci neskladnega partnerstva, ko smo pristajali na partnerstva iz preživetja ali smo bili prsiljeni vanj & vibra izvornega partnerstva.
5. Vizualizacijska vaja iz zakona privlačnosti – Uvod v zakon privlačnosti, spoznaj kako uporabiti zakon privlačnosti, možgani se učijo nove navade, kako biti v dobrem počutju in da ustvarjaš novo resničnost zase, dobivaš kontrolo nad novo resničnostjo, spoznavaš dobra občutja v sebi in kako ohraniti ravnovesje, ko si v veliki moči – v vlogi zmagovalca, tega ki ustvarja svojo resničnost.

6. Vaja manifestacija skladnega partnerstva – si lahko zamisliš sliko, kako izgleda skladno partnerstvo. Povabim te da vstopiš vanjo – zavestna aktivacija občutij, energije in občutij skladnega partnerstva, kajti to so informacije, ki v tebi že obstajajo, kot posledica preteklih življenjskih situacij.

7. Vaja barometer cenjenja sebe – vrednosti za ljubeče partnerstvo – na skali od 0-100 oceni kako sebe vrednotiš – s to vajo dviguješ svoj notranji barometer vrednosti. Opazuješ spremembe v tvojih mislih, občutjih in dejanjih, ki jih narediš kot posledica večjega vrednotenja, cenjena sebe za ljubeč partnerski odnos. Postani radoveden kako sedaj vidiš sebe, moške, ženske…vaja se nadaljuje v riding,sprejemanje, da je moj partnerski odnos moj in ne potrebujem kopije mojih staršev, njunega odnosa, aktivacija zapisov, da si vreden ljubezni samo zato ker obstajaš, celijo se rane in bolečine nevrednosti, neprepoznave mene, aktivacija frekvence komunikacije med partnerjema – razumeva, kaj si sporočava, brišejo se vzorci kontrole nad partnerjem, moj partner ni odgovoren za mojo srečo – sreča je v mojih rokah.

8. Vibra Spa aktivacija frekvence Partnerski dogovori – včasih zavezanih oči vstopam v partnerstvo in tako ustvarim partnerstvo lekcij, ne prepoznam svojih slepih con zato me vleče k partnerju, ki pritisne na moje podzavestne blokade in rane preteklosti. Čisti se strah, da partner ne sprejema ženske ki je pametna, močna, kaže svoje talente je ambiciozna. Odpada strah pred zapuščenostjo in razlogi, da partnerja izberem iz strahu, da ni bi bila sama. Čisti se krivda, sodbe do sebe.

Sproščeno, z zaprtimi očmi boste sledili mojemu glasu in na ta način prejemali informacije, ki bodo skozi mene prihajale iz univerzalnega polja. Skozi spekter slišnih in tudi mnogih drugih, za naše uho nezaznavnih visokih frekvenc, bo potekalo čiščenje podzavestnih vzorcev, aktivirala se bo notranja moč na telesni, čustveni in miselni ravni.

partnerstvo

Kakšne spremembe lahko pričakuješ?

  • Čiščenje – Čistijo se stari vzorce, ki jih prenašamo iz generacij pred nami, preteklih življenj in življenj, ki smo jih živeli v drugih dimenzijah.
  • Uglasitev – Med Spajanjem ustvarim večdimenzionalno kvantno polje in se povežem s čistim Virom. Polje je medij, ki omogoča izmenjavo podatkov, da postanemo bolj uglašeni s svojim resničnim Jazom.
  • Aktivacija – Berem informacije v polju skupine in kanaliziram specifično za skupino, katere frekvence, vzorci delovanja, prepričanja se aktivirajo. Sledi opolnomočenje.

POMEMBNO! Informacije, ki jih boš prejel-a na delavnici so širšega spektra.

Poleg besed, ki jih boš slišal-a, so med branjem polja aktivirane visoke frekvence širšega spektra – to so neslišne informacije, ki se izmenjujejo med vašo notranjo modrostjo in univerzalnim poljem.

Odločitev ZAVEZE  bo sprožila velike pretoke energije, zato je potrebno res skrbno razmisliti ali ste se resnično pripravljeni zavezati. Delamo z zavestjo in to ni igra. Polovičarstvo je v tem primeru kontraindikacija, ker lahko sproži dramo in bolečino.

NAROČI!

partnerstvo1

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so posnetke VibraSpa aktivacije frekvence že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Špela je zapisala:

Po VibraSpa delavnici opažam, da določene besede niso več težke in se ne usedejo vame, ampak stečejo mimo, ker je blokada odpravljena. Začutila sem, da si zdaj tudi jaz zaslužim skladno partnerstvo. Za sabo sem pustila preteklost in majhno punčko, ki na partnerstvo ni bila pripravljena.

Tudi Ksenja je delila svojo zgodbo:

Na delavnici sem doživljala globljo sprostitev in intenzivnejše dogajanje kot pri meditaciji. Naučila sem se, da je potrebno cilj natančno in jasno definirati ter določiti kdaj naj bi se uresničil. Po delavnici sem opazila, da so moji čustveni odzivi manj intenzivni, situacije prej izpustim – ne premlevam dogodkov, bolj se zavedam same sebe.

Majda pa je izkustva po delavnici doživljala takole:

Občutek da stojim bolj trdno v sebi, lažje izrazim svojo željo ali pogled, v sebi čutim umirjenost, sprejetost, veselje in lažje komuniciram. Okolica se mi smeji in me opazuje. Velikokrat mi pravijo: “Tebi se pa res dogaja”. Lažje in bolj jasno sprejemam neželene situacije.

IZBERI LJUBEČE PARTERSTVO IN NAROČI POSNETKE ŠE DANES!