Kako kreirati dobre odnose, če v sebi čutiš občutke osamljenosti, zamere, jezo…Je dobro, da jih prečutimo ali se kar videti v srečni podobi? Obstaja več drobnih korakov, ki jih je potrebno na poti kreacije novega upoštevati. Če hočete ustvariti novo resničnost z odnosi morate postati ta oseba, ki ima prijazne, spoštljive, kvalitetne odnose.

Zavestno kreiranje življenja napram opazovanju življenja.

Če sebe vizualizirate srečnega, se na ta način postavljate ven iz centra in postanete opazovalci življenja. Da bi postali ustvarjalci lepih odnosov je potrebno prestaviti našo perspektivo. Postaviti se moramo v center svojega vesolja, na mesto, ki nam pripada že od rojstva – mesto kreatorja svojega vesolja, ki VE, da je ta, ki ima; jaz sem ta, ki je prisotna, ki je srečna, ki je zadovoljna, ki je spoštovana… Torej praktično to pomeni, da se postavite v stanje izpolnjene želje, ste znotraj filma, delujete kot akter v lastnem filmu. Tako novo stanje bo ustvarilo nov set misli in čustev, ki bodo v nadaljevanju, k vam pritegnile nekaj drugega iz oseb s katerimi se srečujete.


Vsi ljudje so mi zunaj nas. To pomeni, da nam kažejo en aspekt nas. Spreminjamo le sebe.

Ko se vibracijsko dvigujemo, so tri možnosti: nekateri ljudje bodo povsem odšli iz našega sveta, drugi, ki ostanejo, nas bodo presenetili z novimi, lepšimi odzivi do nas in prišli bodo tretji, ki jim je v interesu skupno dobro in delujejo po sistemu win & win.

Tu naj odgovorim na drugo zastavljeno vprašanje, ali je dobro prečutiti čustva?

Nič ni narobe, da se dotaknemo čustva, ga občutimo nekaj trenutkov in potem ga spustimo. Čustva so del človeške izkušnje. Dajejo nam zavedanja. To je en razlog zakaj, smo se kot energija utelesili. Se pravi, čustva so darilo.

Problem nastane, če v jezi, žalosti, razočaranosti… vztrajamo deset, dvajset in več let, ker na ta način se naše telo navadi kemičnega koktajla in postanemo odvisni o lastne kemije. Telo v tem primeru postane podzavest, ki nas spodbuja, da ustvarimo še več že poznanih, zoprnih situacij v odnosih. Več o tem si lahko preberete v knjigi dr. Joe Dispenze, Postanite brezmejni. Na poljuden način razlaga mnoge znanstvene ugotovitve vpliva uma in čustev na telo.

Začarani krog slabe kemije je potrebno prekiniti.

Dejstvo je, da stara osebnost ne more ustvariti tega, kar si želimo. Če vztrajamo v stari, ki premleva preteklost, se potaplja v žalost, zamero, zagrenjenost, lahko še naprej želite spremembo a do nje ne boste mogli, ker se vibracijsko z njo niste uskladili.

Torej, kaj je za narediti, da ustvarite novo stanje, novo osebnost, ki ima kvalitetne odnose? Kako postanete ta oseba? Tukaj je nekaj korakov, ki se jih učimo na treningih manifestiranja.


  1. imeti moramo jasno namero, kaj želimo ustvariti
  2. dvigniti vibracijo, ki je usklajena z želenim – vibracija izpolnjene želje
  3. postati prisotni z mislimi in konstantno izbirati take, ki so usklajene z uresničeno željo ( biti svoj največji navijač)
  4. postati prisotni z zgodbami, ki jih vrti naš um, jih zavestno zaustaviti, da nam nehajo vladati ( te zgodbe so samo zgodbe, energija, ki jo lahko zaustavimo in preobrnemo)
  5. biti totalno iskren s sabo, ozavestiti, katero predpostavko imamo o sebi ali življenju, ki kreira neželeno situacijo
  6. trdno postaviti novo predpostavko o sebi, kdo smo, kaj verjamemo o sebi, če imamo želeno
… tako postanemo neustavljiv magnet za to, kar želimo pritegniti iz Polja možnosti.

Mogoče tole zgoraj zgleda komplicirano a v resnici je pre enostavno.To je samo um, ki spet hoče analizirati. Manifestacija se vedno zgodi v trenutku. Polje možnosti se takoj odzove na naš ukaz. Čas, ki je potreben, da se udejani v materialni resničnosti je odvisen samo in izključno od naših filtrov. In te smo prišli očistiti.

Če vas zanimajo teme kreiranja, manifestiranja, zakon privlačnosti ipd. ste tukaj s poslanstvom, da se zbudite v kreatorja svoje resničnosti, kar ste. Ker sicer ostanemo pod vplivi drugih, ki usmerjajo naša življenje. A ni bolje, da ste kralji in kraljice svoje resničnosti?

Malo daljši zapis. Upam, da se nam pridružite na treningu manifestiranja, da se odločite boriti zase in pridete v živo on line. In še enkrat, zelo sem hvaležna, da sprašujete.

TRENING MANIFESTIRANJA vsako nedeljo ob 20.30…Prijava in več

✨

Opozorilo: Programi, ki jih nudi Anita Kejžar Škulj, ne nadomeščajo pristopov uradne medicine in tradicionalnih terapevtskih pristopov. So zgolj dopolnilne oblike pomoči, ki lahko izboljšajo kvaliteto življenja in spremenijo pogled na življenjsko situacijo. Anita Kejžar Škulj ne postavlja medicinskih ali drugih diagnoz, niti ne daje obljub in zagotovil. Naročnik programov je sam odgovoren za svoje zdravje. Glede svojega zdravja in zdravljenja upoštevajte navodila svojega zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.